reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Martulka - yupi jaj jej ;D mam nadzieje że nic mi nie przeszkodzi w wieczornej posiadówie ;) może znowu zrobimy sobie małą bibke ;)

Wioluś - kuuurcze, całe szczęście ze zauważyłaś tego włosa, brrrr - jak sobie pomyśle - kurcze-ale to musialo ja boleć :(całe szczęście juz wporządku

reklama
My już po spacerku, jedzonku i przebieraniu bo Kacper zrobił kupę aż po plecy, wszystko trzeba było wszystko przebierać ::)

mamaCyprysia życzę aby Cypryś szybko do zdrówka wrócił :) A tak wogóle to mam pytanie, bo Ty chyba jesteś z W-wy, oglądałam Wasze zdjęcia z chrzcin i tak mi się wydaje, że gdzieś juz widziałam chrzestną Cyprysia, jakaś znajoma mi sie wydaje, skąd ona jest??? :)

Moskito witaj!!! smutno tu bez Ciebie! :)

o rany Wiolus ale mieliście przejcia!!!! :o :( dobrze, że w porę temu zaradziliscie, mam nadzieję że Ola szybko dojdzie do siebie. Trzymam kciuki!!! :)

Ide zjeść obiad, Paweł dziś późno wróci bo pojechał do Łodzi :(

Moskito, z Tobą zawsze. Póki co mam tylko Karmi, ale to da się zmienić. ;D ;D ;D

Wioluś, ale masakra, co to się dzieje czasami...

Natalko sorki za niedoczytania dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo :laugh: chodz wspolczuje

Gochna my tez ostatnio kupilismy pralke i ona chodzi przy wirowaniu jak czolg.Firma whirpool ;) ladowana od gory ja niestety nie przeczytalam instrukcji jaka blokada napisz plis?bo niewiem czy mam dzwonic do serwisu a juz raz dzwonilismy bo miala pekniety beden i wymienili na nowy

Cyprysiowa zycze duzo zdrowka dla synka

Paaricia wyczytalam ze Twoja mama pytala sie o chrzest w Tytach,czyzby pochodzilas ze Slaska ??? ciekawi mnie to bo ja pochodze i chyba jestem na tym forum sama z tego zadupia  ;)

No Moskito fajnie znow Cie czesto czytac ;)

a propo NATALKO jak pamietam wczoraj czyli 6 marca poznym wieczorkiem dokladnie rok temu zrobily sie nasze dzidzie pamietasz? kiedys pisalismy o tym na czacie  :)

Paula ach te kupki  :laugh:

Paula, Ketsa Emla to taka maśc znieczulająca na linokainie. Jest niestety na receptę, a można ja stosowac po skończonym 3 miesiacu. Za jedna tubke i dwa plastry zapłaciliśmy 19,- . NA poł godziny przed kuciem trzeba posmarować i przykleic plasterek. Mi akurat siostra przepisała ale pediatra powinien wam tez przepisac jak powiecie ze maleństwa płacza, moja np to przy pierwszym szczepieniu sie zapowietrzyła i za wszelka cene chciałam teraz tego uniknąć i udało się.

Mam problem. W naszym zamkniętym albumiku nie mogę umieścić zdjęć, bo wcale nie mam takiej opcji jak dodaj załączniki. Dzieje się tak tylko w albumiku, zarówno w zdjęciach gruniowych dzieciaczków, jak i mamuś. Co to może być??

Wiolus - ojejku... kurcze te wlosy no !!!! Jedyne co moge napisac to jedynie to ze trzeba baaardzo uwazac na nasze maluszki... no i upinac chyba te klaki - mi tez cos ostatnio wypadaja !!! mam nadzieje ze paluszek sie zagoi i bedzie juz dobrze :)
Paula - ech...zazdroszcze spacerkow... ja znowu uziemiona - tym razem przez Wiktorka... Mam nadzieje ze do piatku mu przejdzie, bo mam umowiony spacerek z bydgoskimi forumowiczkami - ale nie grudniowkami - cos nam spotkanie wyjsc nie moze no :p
Amelka - dzieki wielkie za pochwaly, ale naprawde nie jestem dobra mama !!!! Niestety !!!! No ale nobody is perfect !!

Wiki mial dzis goraczke przez moment nawet 39, ale zbilam mu pyralginem i przeszlo - nic wiecej go nie boli i czuje sie dobrze - nie wiem czy tak jest, czy poprostu tak mowi zeby syropkow nie dostawac - maly spryciarz :)

martula pisze:
Mam problem. W naszym zamkniętym albumiku nie mogę umieścić zdjęć, bo wcale nie mam takiej opcji jak dodaj załączniki. Dzieje się tak tylko w albumiku, zarówno w zdjęciach gruniowych dzieciaczków, jak i mamuś. Co to może być??

Martula - a czemu chcesz dodawac zalacznik ??? ja robie poprostu odpowiedz i w odpowiedzi wklejam linki ze zdjeciami poprzedzone img i zakonczone /img w kwadratowych nawiasach :)

ufffff...siemanko laski..:)

w koncu przebrnelam przez te wszystkie stronki..:)..a wiec teraz tak...dzisiaj bylam na przegladzie 1 raz od porodu..hihi..no i wszystko super cacy lala..:)..macica slicznie sie skurczyla...dostalam recepty na tabletusie anty..ale jescze nie bede brala bo po co jak chlop daleko..:)..wykupie i zaczne brac na krotko przed wyjazdem..:)..
Albertus ma juz swoj paszporcik odebrany..:0..tylko jeszcze zostal mamusi paszport do zrobienia..:) i juz wtedy w droge..:)

no i dzisiaj dopiero teraz sie melduje bo w odwiedzinach byla u nas 2 babci..( czyt, tesciowa)...:D..wysciskala maluszka wycalowala i pojechala..musze wam powiedziec ze zal mi jej..taka biedna po tym zawale a ja taka paskudna dla niej bylam..:)..ale co tam juz ja bede oszczedzala..hehe..

reklama
Witam w trakcie nocnego karmienia! ;D

Wiolus - bardzo wspolczuje przejsc!! Dobrze, ze wszystko sie dobrze skonczylo, ale co sie strachu najadlas to Twoje! A i tak wlasciwie to pochodze z Lublina, ale wychowalam sie na Slasku - w Tycgach a potem w Bieruniu Starym. Skad dokladnie Ty pochodzisz?

Wanda - mozliwe. ze wchodzilam na Twoja strone z innego kompa bo mamy dwa i nie pamietam z ktorego wchodzilam wczesniej. Wpisalam sie tez do ksiegi gosci. Fajowa masz ta witryne! :D

Do góry