reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Gohna... jednym słowem co dwie baby to nie jeden chłop
ok.gif

Wanda - no Kuba też czasem patrzy się na sufit albo gołą ścianę i się czasem nawet na głos chichra, juz sę kiedyś zastanawiałam co on tam widzi....

wanda cyprys czesto tak ma ze sie patrzy gdzies gdzie nic nie ma a my wtedy z adrianem mowimy ze babcie do niego przyszly i chyba naprawde przychodza bo normalnie sie do kogos smieje :D

no a cyprys znowu przeziebiony z noska mu leci jak z kranu.buuuu :( nie bylam z nim u lekarza,daje mu te kropelki do noska co ostatnio na przeziebienie dostal,witaminke c i herbatke hipp na przeziebienie.jak do jutra nie bedzie lepiej to trzeba bedzie znowu do lekarza :(.

Gochna - cale szczescie moj Pawel zawsze zaczyna od czytania wszelkich instrukcji... za to ja nigdy ;D ;D ;D no i popieram slowa Steffi - co dwie baby to nie jeden chlop ;D

No widze ze Wasze maluszki tez sie smieja niewiadomo do kogo... Cyprysiowa - mnie tez sie wydaje ze ona musi jakiegos aniolka widziec i stawiam na moja babcie :)

Cyprysiowa - no zeby sie nie rozwinelo bardziej :) bedzie dobrze - musi byc !!!
Paaricia - wchodzilas na moja stronke z innego kompa ??? Bo pojawil mi sie nowy komputer w statystykach z Australii :)

Mam pytanie do grudniowych mamuś: kiedy pojawiły się pierwsze uśmiechy - takie, że na pewno wiedziałyście, że są skierowane do Was? Moja dzidzia urodziła się pod koniec stycznia styczniu i już nie mogę się tego doczekać !!!

Justynko - mysle ze juz niedlugo zobaczysz prawdziwy odwzajemniony usmiech... Polecam ksiazeczke zdrowia strony 14,15, 16 i 17 :)

Oj dawno nie bylam w galeriach naszych, wlasnie wracam :) No wszystkie dzieciaczki urocze wprost !!!!
ale Ingusia !!!!!!!! o matko ale juz panna duza, no rosnie w oczach, no i jestem w szoku ze juz lapie zabawki - moja Paulinka jeszcze tego nie umie, no ale mlodsza o ponad miesiac w koncu jest ;D ;D ;D
Ola - no Piotrus ma nawet stopy do Twoich podobne - tez po 5 palcow macie ;D ;D ;D

reklama
justyna Hania caly czass ssie usssssssssmiechala,ale tak badziej swiadomie zaczela dopiero kolo 2 miesiaca,łącznie z gadaniem,:):)a teaz od jakiegos czasu to przadnie sssssssmieje sie wglos,a rozsmiesza ją wszysstko:):)

Do góry