reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

paula ja jestem z bydgoszczy,chrzestna tez ;D

cyprys dostal humorku wiec chyba troszke lepiej sie czuje za to mama gorzej byleby to nie byla ptasia grypa bo z torunia do bydgoszczy to rzut beretem ;D

reklama
czesc ale dzis załatwiania lekarz, sklep (no zakupy to juz przyjemnosc ;D)
Martula ja tez latałam po "pozwolenie" na chrzest w innej parafii ::)
Gochna Ketsa gratuluje mezów ;) ;D
Wanda dzieki jak mu pomaluje paznokcie to juz zupełnie beda podobne ;D
Wiolus rany ale Ci wspołczuje :-[ ja czasami znajduje w pampersie swoje włosy Normalnie koszmar

Cześć mamuski :)
Dziś wróciliśmy od teściów, mała w miare zniosła podróz a obawiałam się że będzie ciężko :p ale całe 2 godziny przespała ;)
Nie wiem czy zdołam wszystko przeczytać, ale postaram się :D fajnie być spowrotem :D mimo iz panuje ptasia grypa ;D ;D ;D

Martula u mnie to była formalność ksiądz jakiś zawieszony "To takie cos trzeba?" i wypisał na zwykłej kartce.Tyle ze ja robie chrzciny 400km od domu u tesciów i powiedziałam ze dla babci za długa droga ;) I jakmi dł to powiedziałam "do widzenia" nie pytałam się czy płace bo pewnie by coś chciał ;D

Amelka a ty inżynier jakiś od brodzików ...? oczywiście wszelkie wskazowki beda dla mnie bardzo cenne...

Wanda, aOla macie 16 odcinek Lostów bo coś nie moge nigdzie znaleźć a mam straszną ochote obejżeć...... steskniłam sie za Sawyerem ;D

Martula piękne to twoje dziecie a po kim taka mulatka? no i włosy ma rewelacyjne .... boże az strach pomyśleć co wyrośnie z niej.......

Wanda..moj Alutek tez smieje sie do scian..:)..no i jak slyszalam juzdawno dawno temu ze dzieci wida aniolki a raczej duchy ..:)..

Cyprysiowa..:)..Cypriankowi szybciutko sie poprawilo..i niech paskudna choroba szybko ucieka  aby nie zasiedziala sie do tego stopnia az rozwinie sie..:)

Amelka..:)..masz super meza ..i powiedz mu ze ta wiadomosc mogl przekazac przez Ciebie..bo teraz biedny nie bedzie mial ze mna zycia jak cos napieszam u siebie w kompie a ja mam do tego talencik..:)

moj Alus..jakis marudny jest od wczoraj..wczpraj spal mi po kilka minut w dzien  no i dzisiaj to samo spi pol godzinki i pozniej ma wielkie oczka..no ale teraz spi zobaczymy jak dlugo
a mnie od 3 dni boli glowa ..strasznie doslownie peka mi a cisnienie mam bardzo niskie..

Ketsa, tatuś Nadii jest raczej blada twarz, ja jestem troszkę ciemniejsza, choć teraz blednę ze zmęczenia, wiec sądzę że najprędzej ma to po mnie, choć już wyjaśniała troszkę. Może razem z mlekiem wypija mój pigment. ;D ;D ;D

reklama
Śliczne zdjęcia maluchów w tym naszym albumiku :D :D piekne te nasze dzieciaczki :D :D
Nathalie widzę, że mała trzyma juz ładnie główkę, a się martwiłaś ;) i fajnie chwyta już zabawki, moja jeszcze niełapie :p

Do góry