Kurde...dwie godzinki a nastukalyscie tyle ze musze drugie okno otworzyc obok ;D ;D ;D
Pati - dzieki za komplementy w sprawie stronki ;D ;D ;D Planuje calkowita jej zmiane, ale zobaczymy czy mi sie uda
jestem raczej laikiem jezeli chodzi o jezyk htmla... chociaz w sumei slowo samouk jeszcze bardziej by tu pasowallo
Wpisik oczywiscie widzialam i bardzo dziekuje
Malo kto sie wpisuje, a ze statystyk widze ile osob mi wchodzi na stronke - normalnie caly swiat na niej siedzi ;D ;D ;D
Ola - no rzeczywisice, jak pomalujesz to juz bedzie identyko ;D
Agnes - welcome back
Martula - mam nadzieje ze rady pomogly - zaraz wejde na albumik, najpierw odpisze ;D ;D ;D ooo...ale chyba pomoglo, bo Ketsa pyta o karnacje
Ketsa - 16 chyba leci dopiero jutro w usa tak mi sie wydaje, bo chyba mieli znowu poslizg i 15 dali tydzien pozniej niz mieli !! Ale 15 rewelacja co ??? tez juz tesknie za Sawyerem - ale nie az tak bardzo, bo teraz nadrabiam 1 serie i wlasnie jestem na odcinku jak Ethan porwal Claire i Charliego - chociaz teoretycznie nie powinnam o tym wiedziec ;D ;D ;D A wiesz ze Claire jak byl wlasnie ten odcinek 1 serii co miala te nocne koszmary to w jednym snie widziala lozeczko w lesie z karuzela z samolotami !!!!!!!!! Jestem w szoku - taki szczegol a jaki istotny !!! Za drugim razem sie uwazniej oglada ;D
Joeey - Ty pisz kobito a nie tylko podgladasz
hehe
Donia - trzymaj sie kobito !!!! Kamienie to bolesna kurna sprawa, ale jak moge Cie pocieszyc, to moja wiekowa ciocia (zmarla 3 miechy przez 100 urodzinami) miala operacje na kamienie w wieku 89 lat !!!!!! A zmarla ze starosci zeby nie bylo !!!! Moze marne pocieszenie, ale chcialam tylko napisac ze to nie jest az takie straszne jesli juz doszloby do operacji !
A jak jeszcze o chorobach, to nie uwazacie ze jest jednak jakas sprawiedliwosc na tym swiecie... jak juz w polsce trafilo na ptasia to w toruniu - moze ojca dyrektora dopadnie ;D ;D ;D ale jestem swinia co ??? hehehe