reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Klucha dziękuję za odpowiedź :)

mamaCyprysia a to mi się coś pomyliło :p dobrze, że już Cyprysiowi lepiej :)

Kacperek zasnął na chwilkę, ale zaraz idziemy poćwiczyć a potem musimy poprosić babcię żeby pomogła nam się wykapać, bo tata wróci dziś późno.

Didi to pewnie przez to że ciągle te skoki ciśnienia.....ach kiedy ta wiosna przyjdzie ::)

reklama
wyrazy najszczerszego wspolczucia dla mam z chorymi dzieciaczkami, wszystkie wiemy jak peka serduszko jak maluszka cos boli lub jak cierpi i chetnie bysmy sie z Nimi zamienily  :-[ :-[
w ogole czytam Was na biezaco ale jakos nie mam weny ostatnio do pisania, moje mysli coraz bardziej kraza wokol tematu niedzielnych chrzcin, to nie lada wyzwanie dla mnie bo pierwszy raz u Nas w domku i wszystko sama przygotowuje bo odmowilam tesciowej tyle mi pomaga, ze az wstyd zeby jeszcze mi to organizowala wiec gotowanie na mojej, Artura i mojej mamy glowie, ja juz bym zaczela ale przeciez jedzonko nie moze stac  ::) ::) jutro przyjezdza moj brat z narzeczona,a w sobote mama tylko nie wiem kiedy tata z zona, ale rodzinka sie zbierze szok  :) :) no i tescie beda i szwagierka...bede wiec Was zanudzac tematem na biezaco  :laugh: :laugh:

Hej dziewczyny

Wpadłam na chwilkę sie przywitac , zaatakowała mnie choroba ( kamienie ) od niedzieli jestem obolała , ledwo chodzę , zastrzyki i tabletki mało pomagają ::)

wstałam teraz wypic herbatke i wstąpiłam do was.

Pozdrawiam :(

Kurde...dwie godzinki a nastukalyscie tyle ze musze drugie okno otworzyc obok ;D ;D ;D

Pati - dzieki za komplementy w sprawie stronki ;D ;D ;D Planuje calkowita jej zmiane, ale zobaczymy czy mi sie uda :) jestem raczej laikiem jezeli chodzi o jezyk htmla... chociaz w sumei slowo samouk jeszcze bardziej by tu pasowallo :) Wpisik oczywiscie widzialam i bardzo dziekuje :) Malo kto sie wpisuje, a ze statystyk widze ile osob mi wchodzi na stronke - normalnie caly swiat na niej siedzi ;D ;D ;D
Ola - no rzeczywisice, jak pomalujesz to juz bedzie identyko ;D :p
Agnes - welcome back :)
Martula - mam nadzieje ze rady pomogly - zaraz wejde na albumik, najpierw odpisze ;D ;D ;D ooo...ale chyba pomoglo, bo Ketsa pyta o karnacje :)
Ketsa - 16 chyba leci dopiero jutro w usa tak mi sie wydaje, bo chyba mieli znowu poslizg i 15 dali tydzien pozniej niz mieli !! Ale 15 rewelacja co ??? tez juz tesknie za Sawyerem - ale nie az tak bardzo, bo teraz nadrabiam 1 serie i wlasnie jestem na odcinku jak Ethan porwal Claire i Charliego - chociaz teoretycznie nie powinnam o tym wiedziec ;D ;D ;D A wiesz ze Claire jak byl wlasnie ten odcinek 1 serii co miala te nocne koszmary to w jednym snie widziala lozeczko w lesie z karuzela z samolotami !!!!!!!!! Jestem w szoku - taki szczegol a jaki istotny !!! Za drugim razem sie uwazniej oglada ;D
Joeey - Ty pisz kobito a nie tylko podgladasz :p hehe
Donia - trzymaj sie kobito !!!! Kamienie to bolesna kurna sprawa, ale jak moge Cie pocieszyc, to moja wiekowa ciocia (zmarla 3 miechy przez 100 urodzinami) miala operacje na kamienie w wieku 89 lat !!!!!! A zmarla ze starosci zeby nie bylo !!!! Moze marne pocieszenie, ale chcialam tylko napisac ze to nie jest az takie straszne jesli juz doszloby do operacji ! ;)

A jak jeszcze o chorobach, to nie uwazacie ze jest jednak jakas sprawiedliwosc na tym swiecie... jak juz w polsce trafilo na ptasia to w toruniu - moze ojca dyrektora dopadnie ;D ;D ;D ale jestem swinia co ??? hehehe

No to super :) zaraz tam zajrze, bo teraz jeszcze kladlam Wiktorka spac - juz mam wolny wieczor :) az sie prosi zeby przysiasc przy pisaniu mgr, ale o tej godzinie to moj mozg juz nie funkcjonuje tak jak powinien ;D

reklama
Cyprysiowa no jak poczestujesz tym piwkiem to sie dolacze...
moja mala dopiero usypia, co chwile jak ja odkladalam do lozeczka to krzyk o jedzenie wiec co chwile karmionko no i chyba juz sie nasycil bąbel bo nic nie slysze..musze jeszcze wziac szybka kapiel po M jak milosc, a przed Na Wsponej czyli w 5 minut ;D ;D ;D
Donia szczerze wspolczuje biedactwo taki ból...ech zdrowiej !!!!!!!!!!!!!!!!!
Amelka twoj maz genialny to juz dawno odkrylam jak mnie oswiecil z ta Java, a ja tępak przez tyle miesiecy na chacika nie moglam wejsc ::) ::) ::) takze takiego skarba to tylko miec w zasiegu reki ;)
Wandzik no pisac to bede ale nie wiem czy madrze :p

Do góry