reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalio ojej biedna ta Twoja Ingusia, biedactwo tyle przeszła, no ale dobrze, że sama zdecydowałaś się zrobic ten wymaz i teraz to już będzie lepiej, napewno nieługo się wyleczy jej oczko :) Trzymam kciuki!!!
A teściowej szczerze współczuje :(

Amelka pozdrów męża :) Mi co prawda narazie żaden komunikat sie nie pojawia, chociaz tez nie mamy orginalnego windowsa, ale dziękuję w razie jakby co! :)

Klucha bardzo dobrze zrobiłaś, że wymusiałaś to skierowanie do neurologa, choćby nawet miało byc profilaktycznie :) Smarowałaś Gabrysi nózkę emlą, żeby jej nie bolało??? a gdzie to kupiłaś, w aptece? ile kosztowało i jak to wygląda? bo my tego nie stosowaliśmy a Kacperek przy każdym szczepieniu strasznie płacze :(

reklama
Ketsa jak tam Twój pech juz minął??? Jak wrócisz do nas wszystko się unormuje ;)

Wanda jak tam Wiktorek??? lepiej juz się czuje? a jak Paulinka? mam nadzieję, że się nie zaraziła? Zdrówka życzę!!! :)

Kacperek zasnął więc ide szybko mieszkanie ogarnąć!

Witajcie :)

Baaardzo dziekuje za troske o Wiktorka :) On to jest kochany dzieciak :) W ogole nie widac sladu po chorobie jakiejkolwiek poza temperaturka... chyba ze cos sie wukluwa !!! Dostal jakies tam syropki i tabletki, ale oczywiscie nic mu nie smakuje i nic nie chce wziasc !!! Ja juz sobie postanowilam ze nie bede mu na sile wciskac nic, bo to sie zle konczy - zazwyczaj krwotokiem z noska... No i dostal wczoraj na noc czopka jedynie i dzis rano tez na zbicie goraczki... no a jak jest goraczka tzn ze sie organizm broni, no nie ??? No wiec mam nadzieje ze sie obroni !!!
W ogole wczoraj siedze sobie przy kompie, dzieci juz dawno spia, jest kolo 22 a tu Wiktorek wparowuje z krzykiem: mamusiu, zapomnialem sie napic soczku ;D ;D ;D ;D Myslalam ze padne z niego ;D ;D ;D
No wiec dalam mu soczek, napil sie, potem polecial do siebie sie polozyc... no to ja do niego z czopkiem bo rozpalony caly... (ale na pytanie czy cos go boli mowi ze nie, na pytanie czy mu zimno czy goraco mowi ze akurat) No i aplikuje mu czopka w dupcie i mowie ze ja tez musze sobie takie czopki wkladac ;D ;D ;D ;D (ach ci na "h") no wiec dal sobie bez problemu wlozyc, ale kazal zebym wlozyla tez jego pieskowi maskotce ;D ;D ;D No nie moge z niego no :) No i musuialam udawac ze wkladam pieskowi tez - to sie ucieszyl :)
Po pol godziny mysle sobie: ide sprawdzic czy mu goraczka zeszla... wchodze do niego do pokoju, a on sobie lezy, nie spi i radia slucha (cale szczescie nie maryja) :) No bo w dzien spal 2 godzinki, to w nocy juz mu sie nie chcialo :)
ech...przeboje z tym smykiem sa ze hej :)

Wanda - ja nie moge jaki slodziutki ten Wiktorek! Juz sie nie moge doczekac, kiedy Atreiiu bedzie w takim fajnym wieku. :D Zreszta kazde chwile zycia sa niepowtarzalne!

paarcia - fakt...kazda chwila jest niepowtarzalna a dzieci tak szybko rosna !!! teraz dopiero rozumiem tak mniej wiecej co mieli moi rodzice na mysli mowiac ze dopiero co ja bylam taka mala :)
a przed chwilka wiktor mowi do mnie pouczajacym tonem : mamusiu, wez pauline na rece bo ona chce cyca a nie smoczka ;D ;D ;D a wczesniej dawal jej smoka wlasnie :)

dziewczyny - podobno takie maluszki widza aniolki - taki przesad jest... ale na moje cos w tym jest, bo czasem Paulinka patrzy sie np w sufit gdzies gdzie nic nie ma i sie smieje !!! czy wasze aniolki tez tak maja ???

czesc mamusie!
dobrze zescie sie pojawiły z powrotem bo wczoraj tu strasznie pusto było juz sie martwiłam ze nam forum zamiera ???

Amelka dzieki dla Twojego męża

to ja Wam teraz napisze jaki mój jest zdolny, ale to sie az nie mieści w głowie: kupiliśmy nowa pralke automatyczną w zeszłą sobote, niebylejaką bo whirlpool, Bogdan ją podłączył no i pierzemy, troche sie tłukła no ale moze tak ma byc tylko ze wirować to sie wcale w niej nie dało bo po prostu wychodziła z łazienki nawet jak Bogdan ją trzymał z całej siły, oczywiscie nie było mowy zebym ja sama w niej prała, wczoraj przyjechała moja mama a ze Bogdana nie było calutki dzien to stwierdziłysmy ze spróbujemy same wyprac, oczywiscie znowu masakra, pranie trzeba było wykrecic recznie bo jak tylko zaczeła wirowac to trzeba było ja wyłączyc, chciałam juz dzwonic do serwisu zeby przyjechali cos z nią zrobic ale najpierw wziełam jeszcze instrukcje montazu, wczesniej jej nie czytałam dokładnie bo w koncu nie ja pralke montowałam tylko mój mąż wiec założyłam ze przeczytał, no i okazało sie ze moj geniusz nie zdjął klamry zabezpieczającej, czyli cały tydzień pralismy z zablokowanym bębnem ??? ??? wziełysmy wiec śrubokret, odkręciły co trzeba i wszystko jest ok, a moj mąz tydzien kombinował, poziomował, podklejał nóżki itp. tak ze weź Ty sobie Ketsa wymień sama ten brodzik jeśli masz tak zdolnego męża jak mój ;D ;D ;D

Wandziu nasz Kacperek śmiej się przez sen i wtedy mówi się, że śnią mu się aniołki, a nad łożeczkiem ma powieszonego aniołka i jak lezy na przewijaku to zawsze się na niego patrzy i się uśmiecha :) i od razu się uspokaja :)

reklama
Gochna niezły ten Twój mąż hehehe :laugh: My tez niedawno kupilismy pralkę, ale Paweł od razu zadzwonił po wujka, bo co 2 głowy to nie 1 ;) i nam naszczęście pralka nie skakała po łazience ;)
No gratuluje intuicji, bo inaczej fachowcy mieliby ubaw ;D

Do góry