reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ketsa - moj maz tez ma czasem okres, czesciej niz ja! ;D ;D A i dzieki za pamiec o chrzcie. Nie spieszy mi sie bo i tak bedziemy chrcic dopiero okolo stycznia. Moi rodzice pytali w 2 kosciolach w Tychach i w obu mowili co innego... ::)

Nathalie - wspolczuje oczka! No ale to nauczka dla nas, zeby nie bagatelizowac niczego!

Dopiero wrocilismy od kolezanki, fajnie bylo! No i Malutki po raz pierwszy byl sam z tylu samochodu i w obie strony (40min w jedna str.) byl b. dzielny! :D

Czytalam Was troche w nocy ale calkiem nie pamietam co mialam pisac... Moze pozniej uda mi sie wrocic i poczytac.

reklama
Gochna - prawde mowiac watpie, zeby ktokolwiek mial orginalnego Windowsa! ;D

Amelka - pozdrowienia dla meza! :laugh: Fajnie jak sie czasem jakis facet u nas pojawia!

Wanda - przekaz prosze Wiktorkowi caluski od forumowej ciotki Partycji! No i GRATULACJE zaliczonego semestru! Ty to dzielna kobitka jestes! ;D ;D

Magi - bardzo wspolczuje przebojow oczkowych! Jak to na sekunde Dzidzi z oka nie mozna spuscic...

Witam, nie było mnie tu wczoraj, bo zrobiłam męzowi awanture ze za duzo czasu spedza przy komputerze, wiec sama nie mogłam sobie posiedziec - dla przykładu.

Wanda - ucałuj Wiktorka, dla Ciebie gratulacja ode mnie i Gabrysi.

Natalia, znów cos przeoczyłam, Malutka ma zatkany kanalik?

Byłysmy wczoraj z Gabą na szczepieniu. Posmarowałm jej nózke emlą i nawet nie pisneła. Lekarzyca powiedziała ze ładnie przybiera, bo mniej wiecej 230 g tygodniowo, waży już 5550 g. Nie chciała mi dac skierowania do neurologa, ale się wykłócilam, bo chyba slepym trzeba byc zeby nie widziec jak Gabrysia slabo ciagnie głowe, i asymetrycznie sie układa. Powiedziałam jej ze wole isc 10 razy za duzo do lekarza niz raz za mało. Moze przesadzam ale wole przesadzic niz potem pluc sobie w brode ze czegos nie dopilnowałam.
O juz sie napisam. pa

Hej kobietki!

Pati zamierzasz chrzcic w Polce,tak??

Natalkou nas co drugie dziecko wychodzi ze szpitala z gronkowcem,a jakie byly objawy u Ingusi??

Ja tez nie pieluszkowalam,nikt minie mowil o tym,W szpitalu powedzieli,ze wszsstkook i nawet nie mowili,zebym skontroowala bioderka,bo inne dzieiaczki,ktore slabo odwodzily mialy zalecone usg bioderek,a 6 tyg potem dostalam zlecenie od pediatry,zeby skontrolowac,a druga powiedziala,ze wszysssstko ok.ale dla swojego swietego spokoju pojde tylko nie ta bdulinka moja kochana wyzdrowieje
Wiktorku powrotu do zdrowia ciocia zyczy:):) a Wanda gratulaccje.

Kurcze kichnelam i sie Hania obudzila pozdrowionka papaa

hej kobitki:)
Ja dzisiaj wyspana...mały spał od 23 do 4 a potem do 8...

Magi - biedna Oliwcia musiało ją strasznie zaboleć... po tym co napisałaś to wyoglądałam swoje nosidełko w szerz i w zdłuż pod kątem ewentualnego niebezpieczeństwa.....

Wanda - jak tam Wiktorek??? mam nadzieję że temperatura już spadła...i że wraca do zdrowia...

Amelka - gratuluję mężusiowi obrony na 5:) moja druga połówka też jest po polibudzie

Ketsa - czy juz zła passa minęła??? jak tam brodzik wydarłaś go już??? a psy to chyba się wirtualnie zmówiły żeby nam życie "umilić"... mój na szczęście dzisiejszej nocy spał i nie zrobił mi niespodzianki, ale wczoraj go nafaszerowałam węglem więc pewnie teraz ma zatwardzenie

Nathalie - biedna Ingusia że to oczko ma tyle czasu chore, ale najważniejsze że już wiadomo dlaczego i że ten antybiotyk pomaga...no i oby mieszkanko udało się Wam jak najszybciej sprzedać

Klucha - i bardzo dobrze że się wykłóciłaś o skierowanie do neurologa, w końcu jesteś z dzieckiem non stop i je obserwujesz a ile może zauważyć lekarka która widzi dziecko przez 5 minut i ni wszystko wyłapie, a przynajmniej bedziesz spokojniejsza jak Ci specjalista zbada córcię :)

reklama
Witajcie z rana :)
Ja właśnie wcinam śniadanko, a Kacperek o dziwo grzecznie leży sobie w leżaczku  :o sam w pokoju....ciekawe jak długo...słyszę go tylko jak gada z zabawkami :)

Do góry