reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A no tak Martula no to rozumiem ......... ale uważaj bo widzisz ja jeden czy dwa dni na odwyku i widzisz jakie głupoty człowiek na głodzie robi..... ;D

reklama
A... jeszcze pies mi sie dziś porzygał.........(to nieszczecie dedykuje Steffi zeby jej było razniej jak o sraczce wspomni swojego psiaka.....bo mam nadzieje ze juz zdrów)

Ketsa, Ty jesteś jak męczennik, może to jakaś próba od Boga, hihi... "Ile Ketsa zniesie". Hioba też doświadczył...Ależ bojowa jesteś wobec męża dziewczyno. Popieram, nie mozna pozwolić wejść sobie ma głowę.

A tam psina chyba przyzwyczajona bo co nowego nie zje to sa sensacje a juz obowiazkowo po kościach ja tylko potem sledztwo musze robis zeby wiedziec kto cos jej dał.......a dzieki temu czase od sprzatania sie wymigam ;)

Dobra poszalałam statystyka tylko troche lepsza........ ide syna mojego nakarmić (mam nadzieje że mu krzywdy nie zrobie z mim pechem  dzisiejszym...)
to dobranoc wszystkim ktorzy zapewne i tak juz spią... I tobie Martulku ........nie przemęczaj sie kochana to moze jutro sie sabat powiedzie

Pati miłego dzionka (p.s pamietam o Tobie i dam znac jak sie dowiem cosik od kuzyna o chrzcie....a jak juz bys chciala wiedziec to daj znac, a jak nie pali sie to kwestia kilku dni)

Hhehehehe no to może raczej cos w rodzaju inkwizycji dla mnie ......proba wody, proba ognia...... ktos sie moze dowiedzial co ja tu za natyklerykalne hasła wypisuje....... Martula ty to masz łeb to by wszystko wyjaśniało ;D

Ketsa, zajrzyj jutro na sabat. To od tego postu ten pech, mówie Ci. Widzisz, same nieszczęścia od kiedy rzadziej tu zaglądasz. Ucałuj przystojniaczka Maksia  ::)

Pati, faktycznie, miłego dzionka w krainie słońca (nadal Ci ciepełka zazdroszczę). :)

Dobranoc!!!

Ketsa, kup sobie skarpetki do kompa, albo niech Ci pies stopy wygrzewa.

No, albo mąż. Masaż stóp zawsze wskazany... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Dawno mnie tu nie bylo ::) Na szczęście grzeczne byłyscie i za duzo nie naskrobalyscie.

Magi ja nie pieluszkuje i ogolnie jestem przeciwniczka pieluszkowania jesli wszystko jest ok. ;)

Wczoraj odebralam wyniki wymazu z oczka Ingusi i okazalo sie, ze ma gronkowca zlocistego. :-[ :-[ :-[ Dostalysmy od razu antybiotyk i masc i juz dzis jest poprawa. Mam nadzieje, ze ten gronkowiec to nic powaznego i szybko sie wyleczy. Moja tesciowa oczywiscie zasiala niezla panike i zaczela sypac najrozniejsze opowiesci o ludziach, ktorzy mieli gronkowca i jak to ciezko wyleczyc, albo, ze w szpitalu byl gronkowiec i zeby sie go pozbyc musieli skuwac tynki itp itd.... Staram sie jej nie sluchac i sie nie martwic na zapas. A w ogóle to jestem zla na ta nasza pediatre, ze nie kazala nam isc do okulisty zrobic wymazu. Gdybym sama tak nie zadecydowala to Ingusia jeszcze pewnie przez miesiac miala zle leczone oczko. :mad: Teraz w srode ide do niej z biegunka, jak nic nie zaradzi i znowu uslysze smekta i lakcid to zmieniam lekarza, w dupie mam, ze to mama mojej kolezanki!

Ze sprzedaza mieszkania juz sie ruszylo, choc minimalnie. Byl juz 1 facet ogladac i bardzo mu sie podobalo, zostawil nawet nr tel. zeby dzwonic jakby ktos chcial kupic mieszkanie zanim on podejmie ostateczna decyzje. :) No i byla tez babka z agencji.

Milego dnia babeczki! :laugh:

Do góry