reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
hmmm u nas to się nie sprawdzi że termin nam nie pasuje bo chrzszty są co niedziela ;) ale co tam łaski nie robią żeby mi dziecko ochrzcić ::)
a teraz ja też uciekam luluuuuuu może jeszcze małej wcisne cyca przez sen co by dłużej mi pospała ;)

bobry wiecier

Ja na głodzie od kilku dni....musiałam oczywiście teraz zajrzeć jak już wszyscy śpią.....
A ja skopane dni mam statnio nie dość że mi brodzik pękł i już od kilku dni stoi taki rozpęknięty i jak sie wkó.....e to se sama go wyrwe i na nowy wymienie!!!!!, to na dokładkę jeszcze dziś prawie śę dziś kuchenke mikrofalową sfajczyłam........śmród w domu do tej pory......no i jeszcze sobie palucha dziś rozprułam........
EEEECHHHH ciężkie to życie

Amelka gratuluje zdolnego męża.....
A a propo księży.........to może lepiej nie będe już sie odzywać bo tylko jakieś bluzgi przychodzą mi do głowy

W takim razie ja chyba też się pożegnam, skoro wszystkie uciekacie. Jutro zajrzę tutaj napewno. Mam nadzieję, że taka jedna Komarzyca też tutaj wpadnie jutro, razem z Ketsą i całą resztą mamusiek. Zapraszam na sabat jutro wieczorem.

Ketsa, wracasz mi wiarę w ludzi. Współczuję Ci bidulko problemów, ale pociesz się, że jutro musi być lepiej. Napisz kilka słów dla kleru, ja tam heretykiem nie jestem.

aaa ja tam już cosik pisałam w sobote o tych pijakach ......ja jeszcze przed spotkankiem jestem z proboszczem a nie lubie go ................ bardzo kiedys sie spił u mnie na kolędzie tata moj mu polewał a ten głupek sam pił/.....

.......no a sabat jutro chęnie i tez zapraszam i zachecam jestem dobrej myśli że to będzie lepszy dzień....mam nadzieje ze bede w całości i moja chałupa też

Martula a gdzięś ty się właściwie podziewała....? nie zaniedbuj nas tak ;D

Coś mi sie widzi ze działam jak środek nasenny i wszystkie sie pospały...........
no cóż to sama se poprawie satystyki ;D o ile sama sie nie uśpie

Ketsa, chorowałam. Ja i mała tez. Wracam powoli do siebie. Do tego najazd rodzinny, czyli kompletna tragedia. Wiesz jak jest.

reklama
aaa jeszcze zapomniałam dorzucić do mojej kupki nieszczęść męża mego który nadrabia za mnie i chyba ma okres ...... przypuszczam że nawet jak bym mu powiedziała jakieś ciepłe słówko to znalazł by się powód do kłótni ....no niesamowity jest..... ;D ale ja nie pozostaje mu dłużna bo jak mi ktoś po dociskach stąpa to równo dokładam do pieca..... ;D ;D ;D ;D kompletnie to sensu nie ma co napisałam ale może bedziecie wiedzięć o co mi idzie  ;D ;D ;D

Do góry