reklama
zdanka
Fanka BB :)
hmmm u nas to się nie sprawdzi że termin nam nie pasuje bo chrzszty są co niedziela ale co tam łaski nie robią żeby mi dziecko ochrzcić :
a teraz ja też uciekam luluuuuuu może jeszcze małej wcisne cyca przez sen co by dłużej mi pospała
a teraz ja też uciekam luluuuuuu może jeszcze małej wcisne cyca przez sen co by dłużej mi pospała
bobry wiecier
Ja na głodzie od kilku dni....musiałam oczywiście teraz zajrzeć jak już wszyscy śpią.....
A ja skopane dni mam statnio nie dość że mi brodzik pękł i już od kilku dni stoi taki rozpęknięty i jak sie wkó.....e to se sama go wyrwe i na nowy wymienie!!!!!, to na dokładkę jeszcze dziś prawie śę dziś kuchenke mikrofalową sfajczyłam........śmród w domu do tej pory......no i jeszcze sobie palucha dziś rozprułam........
EEEECHHHH ciężkie to życie
Amelka gratuluje zdolnego męża.....
A a propo księży.........to może lepiej nie będe już sie odzywać bo tylko jakieś bluzgi przychodzą mi do głowy
Ja na głodzie od kilku dni....musiałam oczywiście teraz zajrzeć jak już wszyscy śpią.....
A ja skopane dni mam statnio nie dość że mi brodzik pękł i już od kilku dni stoi taki rozpęknięty i jak sie wkó.....e to se sama go wyrwe i na nowy wymienie!!!!!, to na dokładkę jeszcze dziś prawie śę dziś kuchenke mikrofalową sfajczyłam........śmród w domu do tej pory......no i jeszcze sobie palucha dziś rozprułam........
EEEECHHHH ciężkie to życie
Amelka gratuluje zdolnego męża.....
A a propo księży.........to może lepiej nie będe już sie odzywać bo tylko jakieś bluzgi przychodzą mi do głowy
martula
Fanka BB :)
W takim razie ja chyba też się pożegnam, skoro wszystkie uciekacie. Jutro zajrzę tutaj napewno. Mam nadzieję, że taka jedna Komarzyca też tutaj wpadnie jutro, razem z Ketsą i całą resztą mamusiek. Zapraszam na sabat jutro wieczorem.
aaa ja tam już cosik pisałam w sobote o tych pijakach ......ja jeszcze przed spotkankiem jestem z proboszczem a nie lubie go ................ bardzo kiedys sie spił u mnie na kolędzie tata moj mu polewał a ten głupek sam pił/.....
reklama
aaa jeszcze zapomniałam dorzucić do mojej kupki nieszczęść męża mego który nadrabia za mnie i chyba ma okres ...... przypuszczam że nawet jak bym mu powiedziała jakieś ciepłe słówko to znalazł by się powód do kłótni ....no niesamowity jest..... ;D ale ja nie pozostaje mu dłużna bo jak mi ktoś po dociskach stąpa to równo dokładam do pieca..... ;D ;D ;D ;D kompletnie to sensu nie ma co napisałam ale może bedziecie wiedzięć o co mi idzie ;D ;D ;D
Podziel się: