reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć

pisze mąz Amelki

co do pirackich windowsów xp

pisze jak usunąć problem wyskakującego okienka a więc...

naciskamy START -> panel sterownia -> dodaj usuń programy -> usuń poprawkę o nazwie "WINDOS GENUINE ADVANTAGE NOTIFICATION" i na koniec uruchom ponownie komputer.

Mam nadzieję że pomogłem

Pozdrawiam
Radek

reklama
faktycznie dzis pustki :(

ooo..no prosze prosze :) samiec sie nam pokazal ;D ;D ;D pozdrowienia dla meza Amelki - ja co prawda problemu z oknem nie mam chyba, ale dzieki za pofatygowanie sie i napisanie - moj maz zlal by nas !! hehe

No proszę ja w koąpieli a mój małżonek się udzielił.Nie na darmo go molestowałam przez pół dnia.Jestem z niego dumna.Zaraz go pomolestuję inaczej w nagrodę ;D

Amelka, masz fajnego męża. Myślałam, że do końca życia będę piratem z karaibów! To dziala.

DZIĘKUJĘ MĘŻOWI AMELKI!!!!!!​

A teraz zaległości...

Moskito, a gdzie TY???? Myślałam, że tylko ja nie mam czasu na bb.

Ketsa też gdzieś umknęła, wracaj!!!

Wanda, gratuluję. I życzę dalszych sukcesów.

Co do chrzcin to będę chyba ostatnia, bo wybrałam sobie datę 21 maja. Załatwiłam już obiadek, gorzej że nie dogadałam się z księdzem, a muszę dostać zgodę, by nie chrzcić w swojej parafii. Paranoja, myślałam, że mogę chrzcić gdzie chcę.

o Martula my też nie będziemy chrzcili w swojej parafi ciekawe czy też bedziemy mieli z tego powodu problemy??? ale o tym to się dowiem w niedziele bo jedziemy do dziadków ;D ;D ;D pierwszy raz jade z małą gdzieś na noc i samochodem 2 h ciekawe jak ona to zniesie ??? :p

Martula w końcu obronił się na 5 z informtyki jakieś dwa tygodnie temu w politechnice Krakowskiej.
Ach te chłopy jak wku...ają to na maxa ale i tak ich kochamy.

reklama
Zdanka, nie będzie problemu. Po prostu powiem mu że mi u nich w parafii terminy nie pasują. Magda, myslę że bez co łaski się obejdzie, bo niby za co?? Nie lubię księży i na samą myśl o konieczności rozmowy z nimi tracę humor.
Amelka, pogratuluj mężowi obrony. Zasłużył na tego mgr, ba nawet na doktora!!

Do góry