reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć Słoneczka :)
Witam Was po przerwie, bardzo mi Was brakowało (jednak to jest nałóg ;)) i szkoda, że nie zdołam nadrobić tego co pisałyście :( ale teściowa już pojechała i jestem spowrotem :) Jak odjeżdżała to aż tak smutno się zrobiło, ale zobaczymy sie za miesiąc na chrzcinach Kacperka :)
Nasz synek nadal ładnie śpi w nocy, chyba już naprawde sobie unormował, że po kąpieli trzeba iść spać :) tylko nie wiem jak bedzie w dzień, zostałam z nim sama, a weekend tyle ludzi było a on był o dziwo grzeczny. No tak...jak jest komu bawić to on wtedy jest grzeczny a jak sama z nim zostaje to nie mam czasu nic zrobić  ::)

reklama
Moskito - no niestety :( mam studia 2 letnie a nie 1,5 letnie - takze do samego konca... a bronic sie i tak zamierzam dopiero we wrzesniu albo i nawet pozniej, a co tam :) najwazniejsze zeby miec egzaminy zaliczone no nie ???

a wiecie co... powrocily do mnie te na h !!!!

Mogła bym chrzcić po mszy ale moja mama i teściowa się uparły że ma być na mszy żeby wszyscy widzieli że one mają wnuczkę.
No i dzwonił Bill Gates ze stanów że natychmiast mamy sobie zainstalować orginalnego windowsa bo jak nie to przyśle do nas Chucka Norrisa ;D
Moskito jak didi powyrywa Ci skrzydełka to porzyczysz się helikoptera od ojca dyrektora ;D ;D ;D.

Didi - mój człowiek mówi ;)że nigdy jeszcze nie spotkał sie z taką sytuacją - i żebyś może pogrzebała na innych forach - a jeśli sam sie na coś natknie - to da mi znać - a ja Tobie - ale mysle,ze Amelce Bill Gates dobrze powiedział - i nie bójcie - mi ksidełki odrosną ;)

Wandzia - no to na samotność nie możesz narzekać, ach Ci na h ::) ::) ::)

Amelka
- ;D ;D ;D ;D

hej my niedawno wygrzebałyśmy się z wyrka ;) ;D
bo rano jak wstałam to śnieg strasznie sypał więc spowrotem położyłam się koło maleńkiej i spałyśmy sobie smacznie dalej a teraz piekne słonko świeci więc narazie uciekamy stąd i idziemy na spacerek inne wątki nadrobie popołudniu ;)
WANDA GRATULACJE

reklama
hej ja tylkona sekunde WANDA coto jest na h??

Chcialam sprostowac to co napisalam.W sumie pawla nie pobilam tylkomoje rece delikatne od kilku razow po plecach bolaly.Ale on byl w takim stanie upojenia ze nawetnie pamieta.Nastepnym razem go nagram.Ide papa

Do góry