reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

my już po gościach uffffffffff niedziela uciekła nam przez palce :mad: :mad: :mad:

Stefi nie zazdroszcze

Natali śmiesznego masz męża :laugh: :laugh: :laugh:

Bartyś super że już lepiej ;)

Wanda nie smuć się bądź twarda nie miętka ;) ;) ;)

Cyprysiowa zazdroszcze że już po zazdroszcze Ci napisz jak mały się spisał w kościele ;)

reklama
zdanka.wczoraj jak bylismy na probie to byl straszny ryk,tak samo jak kiedys bylismy u kolezanki na chrzcie to po 10 min wychodzilismy z kosciola wiec myslalalm ze tak samo bedzie dzis. a tu on chyba nawet nie wie ze byl chrzczony ;D zasnal w domu przed wyjsciem do kosciola a obudzil sie tak 30 min.po powrocie do domu hehe.jestem z niego dumna ;)

aOla - nie ma sprawy!

Wandzia - wiesz ja to z tych co sie nigdy nie nudza i tak. Cos mi sie zdaje, ze Ty tez?

Bartys - super ze znalazlas rozwiazanie - i wiesz ze sie Maly najada i wciaz karmisz swoim mleczkiem!

Steffi - to te zdjecia z konikiem na scianie to z Waszej chalupki czy od rodzicow? Paskudnie, ze musicie mieszkac osobno! Jak czesto sie widzicie?

Wandziu - no wyobrazam sobie ze Ci zle... Pocieszeie moze takie, ze z kazdym dniem blizej do dnia kiedy znow zamieszkacie razem i teraz duzo od Ciebie zalezy, zebys jak najszybciej znalazla kupca na mieszkanie. Przytulam Cie wirtualnie bardzo mocno!

Cypresiowa - co z Twoim paskiem, nie podoba Ci sie? Tak jak pisalas zdalam sie na siebie, ale jesli Ci nie pasuje to daj znac. Moze nie dostalas mojego emaila z paskiem?

proby tylko

pasek14ag.jpg

pasek21hw.jpg

dzien dobry z ranca :) :) :)
weekend rzeczywiscie pustawy tutaj, nadrobilam wszystko dzielnie :laugh:
my za tydzien mamy chrzciny tzn w ta niedziele i juz w srode przylatuje moj brat z narzeczona wiec troszke bedzie mnie mniej na forum ale napewno bede czytac ;)
Pati sliczne te paski ze zdjeciami :) :) :)

heeej
u mnie przebojów sraczkowych ciąg dalszy... tak że juz jestem razem z psem u mojego ojca skreślona na całej linii bo nasrała mu w pokoju na dywan ::)
Paaricia - to zdjęcia u rodziców... mój pokój za czasów panieńskich ;D

pati sliczny paseczek ale wlasnie problem w tym ze mi cos sie chrzani i nie moge go zmiejszyc :(
probuje od wczoraj i nie wychodzi,nie wiem czemu.

czesc laseczki..:)

my juz na nuzkach od 7..:)..Al teraz ponownie spi..:)..a mama prz kompie..wczoraj caly dzien bolala mnie strasznie glowa i dzisiaj powtorka z rozrywki...( niskie cisnienie)..doslownie glowa mi peka ..:(..no i jeszcze na dodatek wlaczam dzisiaj kompa a tu komunikat od microsoftu ze padlam ofiara piractwa i mam nielegalne opragrowanie na swoim komputerze..buuu..i co teraz ...mam nadzieje ze nikt mi do domu nie wijedzie..:(...no i coija mam teraz z tym fantem zrobic ..

reklama
Didi mnie się wyświetiło doładnie to samo w tej chwili może nikt nam nie wparuje do chałupy ;D
My chrzcimy dopiero na święta wielkanocne, u nas kościół jest strasznie zimny a msza +chrzciny to 1,5 godziny stania dlatego wolimy poczekać aż się zrobi troche cieplej.

Do góry