reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka :)
Dziewczynki dziekuje za wsparcie internetowe :)
Ja dzis w o wiele wiele lepszym humorze !!!!!!!!!!!!!!!! a to dlatego ze wlasnie na dziekanacie (wirtualnym of course) zobaczylam ze mam semestr do przodu !!!!!!!!!! ta babke ktora mi zaliczenie oblala zaliczylam za drugim razem i jestem happy, a z egzaminu czworeczka :) ;D ;D ;D ;D No nic nie moze tak uszczesliwic jak spokoj duchowy ze wszystko jest juz dobrze :) Ale sie teraz ciesze - jak glupia... juz chcialam olac te studia bo myslalam ze juz nie dam rady z dwojka dzieci, nawet nie zaplacilam za ostatni semestr - olalam to totalnie, no ale teraz :) hehe, ale jestem zadowolona :)

reklama
Dzień dobry babeczki - spróbuje sie wbić tu ponownie - cos mi ostatnio nie wychodziło zycie w rodzinie z baby boomem ::)
postaram sie być juz na bieżąco - bo chyba synek mi nie pozwoli wszystkiego doczytać

Wandzia - congratulations - kolejny semestr za Tobą, to teraz juz tylko pisanie pracy????tak???masz już temata???może coś podrzucić????? ;)
Amelka - może juz tego nie przeczytasz - może zwinęli Cie juz do pierdla i powrócisz tu za trzy lata - jako wytatuowana kobita o pseudo - Maamuśka ;) ;D ;) hehe, widze u Was podobne chrzcielne tradycje - tak samo u nas schodzi z tą mszą - to z tego właśnie powodu dogadaliśmy sie z księdzem i ceremonia odbyła sie w sobote (tylko nasza rodzinka, krótka formułka - 20 minut i po wszystkim)
Didi - poznasz sie pewnie z Amelką w celi ;) hehe - no ale swoją drogą - ciekawe co teraz z tym fantem zrobić?????
Stefii - cóż tu powiedzieć - wspólczuje sraczki psinkowej - bryć
Joeey - pamiętaj - zawsze możesz tu wciągnąć brata i narzeczoną ;) chyba,że maja juz inne nałogi ;)
c.d. może nastąpi ;)

czesc
a my dziś dłużej pospalismy bo Pysio po 7 spał jeszcze do 9 tzn chyba spał za to ja napewno ;D
Amelka my tez chrzcimy na Wielkanoc ale załatwilismy chrzciny po mszy więc będzie szybciutko

ale miełam wczoraj lenia nawet na spacer nie chciało mi się iść ::)
ide powklejać trochę zdjęć

Amelka...badzmy dobrej mysli..:)..i nie zwaracj uwagi na Moskito..:)

Moskito poczekaj jak Cie dorwe to skrzydelka wyrwe,,:D..nie strasz nas...bo pociagniemy z Amelka Ciebie za soba..:D :D

Wandziu kochana gratuluje..:D..no ale ja zawsze wiedzialam ze w bydgoszczy same zdolne babki sa..:D i piekne i bardzo skromne..:D

Moskito - dzieki za dobre checi, ale nie sadze ze mozesz mi pomoc, bo pisze o terenie Myslecinka, czyli takiego kompleksu lesnego Bydgoszczy ;D ;D ;D i pewnie nie bardzo wiesz gdzie to jest hehe... a jesli chodzii o to czy tylko pisanie pracy mi zostalo to odp brzmi niestety nie :( jeszcze 3 egzaminy przede mna ...

Tez planujemy chrzcic na wielkanoc, ale u nas zamawia sie termin na 10 dni przed !!!! mam nadzieje ze mi nie gwizdna !!! hehe

oki, lece zaraz na zakupy - co by se jeszcze bardziej humor poprawic !!! musze se kupic buty i torebke ;D ;D ;D no i zajrze do Smyka ;D ;D ;D

laski jak się zmniejsza zdjęcia bo takie giganty mi powychodziły ze nawet nie chcą sie otworzyć ja wklejam w imageshack-hosting :p ::)

Wandzia- łoooj - to ja myslałam ze egazminów the end :( no faktycznie nie pomoge ;D

Didi - zraniłas mnie ;) to Ty mi skrzydełka chcesz oderwać - a ja poleciałam sie spytać szpeca co macie zrobić w takiej sytuacji - a on polecił wysłac tego linka (tylko,że ja nic z tego nie wiem ::))
http://dhost.info/pavelyhy/sphack.php

reklama
Moskitku..:) juz nie bede wyrywala skrzydelek..ale zapytaj ego Twojego speca co jesli ja mam zainstalowany serwis pac 2 i pokazal mi sie ten komunikat o piractwie..:(..bo na tej stronce od tego linka jest mowa o instalacji a ja juz mam zainstalowane

Do góry