reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Czesc lasencje....i dzidziolki....
dopiero teraz mam czas wejsc bo dzis gosci mielismy zreszta wiecie co?dzis mam ciezki dzien bo Ola miala straszna kolke kurcze martwi mnie to i chce isc z tym do lekarza.

Gochna mieszkalas kiedys w Katowicach??? wiesz, ja jestem ze Świętochłowic to niedaleko  ;)

Magdus ja Cie rozumie bo czasami moj Arek tak samo sie zachowuje a ja to jestem straszny nerwus  >:D nie umie panowac nad swoimi emocjami.Jak sie poklucimy to nie raz to tez mam ochote wziasc mala i myknac na jakis czas do mamy.Ja mysle ze to nie glupi pomysl bo wtedy na chwilke sobie odpoczniecie i przemyslicie na spokojnie i potem na spokojnie porozmawiacie bo w nerwach to jeszcze jest gorzej bo napewno robicie sobie na zlosc  :laugh: Powodzenia !!!

Paaricia z tymi cyckowymi nerwami to widocznie dzieci czasami tak maja no i jak piszesz jeszcze do tego bol brzuszka.Jak beda starsze to mysle ze takich incydentow juz nie bedzie.Wiesz mi rodzina wmawia ze mala jest glodna i dlatego tak sie zachowuje.Wkur.... mnie to bo nigdy nie karmily piersia tylko od razu dawali butle a wielce wszystko wiedza i chca jeszcze kogos uczyc  :mad: Nie ma sie czym przejmowac  ;) ja tak postanowilam robic .

Cyprysiowa sprawuj sie tam jutro grzecznie w kosciolku  ;)

Zdanka spac ale juz :laugh: :laugh:

Tylko sprawdzam wielkosc

pasek16zu.jpg

Cyprysiowa, ten Twoj to chyba troszke za duzy wyszedl - ale to juz sama wiesz jak zmniejszyc, wiec sobie juz dopasuj. ;)

Hej mamusie i szkarbiki

Melduję się z rana... miała przebojową noc.... o 1 zbudził mnie pies, zaczął mnie lizać gdzie się tylko da.....wkurzyłam się i go przegoniłam, okazało się że chciało mu sie na spacerek i zesrał się na żadko w przedpokoju...jak mnie doszedł zapach to się wybudziłam na dobre....rada nie rada trzeba było posprzątać, potem znów o 3 Kubuś mnie zbudził na karmienie, jak tylko zasnęłam spowrotem znów przyszła moja psina i znów lizanie...Więc się szybko ubrałam żeby z nią wyjść...ale nie zdążyłam ani ja ani ona, nakidała przed drzwiami....a że pies duży to potrafi narobić.....masakra...w zeszłym tygodniu walczyliśmy w domu z grypą żołądkową mam nadzieję że mi psa nie dopadło bo załamka...dostała tabletki przeciwbiegunkowe i narazie śpi...

Steffi - nie zazdroszcze!! Faktycznie paskudna noc! Ale madra psinka, ze Cie lizala, z chce a dwor! Jestem pod wrazeniem!

witam mamuski w niedzielny poranek..:)

Steffi wspolczuje nocy..wiem co to chory pies...ale co zrobic z nimi to tak samo jak z malymi dziecmio nie powiedza co boli tylko trzeba sie domyslac..:)

myklam ogladac nasze dzieciaczki w albumiku..:)

kurcze napisałam sie i sobie skasowałam ::)

Pati wielkie dzięki Mnie tez bardziej podoba się ten co tobie ;)
Zdanka to dzięki za pomysł z matą ;D Ja też nie robie chrzcin u siebie w domu tylko u teściów oni mają salon taki jak moje całe mieszkanie (38m2) i zmywarke ;D ;D ;D
Magdus tak to jest ze czasami trzeba ich poszturchać zeby cos do nich dotarło
Steffi a fuj :p współczuje sprzątania

ach i najważniejsze Dziś kończymy 3msc (za 12h) ;D ;D ;D
pasek16zu.jpg

age.png

reklama
Do góry