reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

co do szarpania cycka to mój Pysio nauczył się odwracac głowe z moim cyckiem w buzi i jeszcze beszczelnie się smieje jak mnie szczypie ::) ;D

Pati ja też chce taką galerie ale nawet nie wiem od czego zacząć ;D

nie pamiętam która pisała ze dowiesiła wszystko co można do maty ja też tak zrobiłam i mały przez godzine leżał i sie bawił co raczej mu się nie zdaza ;D

ja będę chcrzciła u teściów na wsi i tam ksiądz chciał tylko akt urodzenia małego żadnych innych papierków nie wymaga

dobra czas obejzec 15odc Lostów ;D

reklama
pawel sie doigral! Jak myslicie,czy nic sie Hani nie stanie jak ja wezme samochodem do rodzicow?Jedzie sie 7 min powoli!

Zachowuje sie jak pierdolony dziciak!Ja nie moge tak ciaglwe sama byc!!!!

Magdus - chodzi Ci o to ze bez fotelika? W foteliku to pewnie ze nic jej sie nie stanie, ale bez to bym nie ryzkowala - poszlabym piechota, albo lapala taksowke.

Dobra to ja podaje moj adres jeszcze raz paaricia@hotmail.com. Tylko nie zapomnijcie napisac w jakiej kolejnosci chcecie te zdjecia. 8)

OOOOO zmienili wielkość literek na forum :D czy tylko mi sie wydaje ;D ;D
Moja Weronisia dziś pierwszy raz się zaśmiała w głos :D :D pare minut smiała sie do balonika :D aż mi łzy poleciały ze szczęścia :D :D
Magdus ja jutro jadę prawie 2 godziny do teściów samochodem i mam nadzieję, że małej to niezaszkodzi :p ale 7 minut to napewno nic sie niestanie ;)

Magdus - nic małej nie powinno być tylko zadbaj o to żeby jej było ciepło i zasłoń buźkę pieluszką:)

Paaricia - u nas ta cyckowa histeria trwała nie dłużej niż półtora tygodnia... i samo przeszło z dnia na dzień...

My dzisiaj byliśmy na budowie u nas w domku.... ech ile to jeszcze roboty.....teraz wylewki.....a do końca to jeszcze hohoho..... :( ::)

reklama
Ketsa ja raczej podziwiam moich rodziców za odwage bo oni musieli walczyć z wszystkimi dziadkami a ja jednak już mam w nich oparcie no i mocny argument taki że ja też niechrzczona a wyszłam na ludzi ;D ale z teściami to faktycznie mielismy przejścia i gdybym miała z nimi mieszkać to nie wiem czy dla świętego spokoju też bym dziecka nie ochrzciła lepsze to niż wieczne kłótnie ale na szczęscie teściów mam daleko tak ze nie musimy sie nimi przejmować :laugh: No i tez wiem jak to na wsi sie kazdy do wszystkiego wtyka bo też mieszkam teraz na wsi ale nie jestem stąd (przeprowadzilismy sie 5 lat temu z katowic) to jest jednak troche inaczej, tak że w pełni Cię rozumiem :)

Do góry