reklama
zdanka
Fanka BB :)
wpadłam się przywitać sobota zleciała jak z bata w południe zakupy potem spacerek i potem w domku znowu szykowanie bo jutro goście ehhh lubie gości ale nie lubie szykować ale co tam jak sie chodzi do ludzi to i trzeba zapraszać chociaż ja wole zawsze chodzić do kogoś
a co do złości przy piersi to zgodze się w 100% z Wandą i ja też kiedyś już to pisałam moja Ewa się złości jak chce sobie pociumkać a jest najedzona więc ja jej wtedy myk smoczka do paszczki i przytulam mocno do cyca i złość mija :laugh: :laugh: :laugh:
my zamierzmy chrzcić w święta u moich rodziców na wsi bo my mamy za małe mieszkanko bo samych najblirzszych mamy 16 os.+8 dzieci i to tylko dziadkowie i rodzeństwo więc w pokoju 20 metrów tyle os. by było ciężko a tak pojedziemy sobie na gotowe tak dziadki zaproponowali więc niech mają
jedziemy w przyszłym tygodniu do nich więc też wpadniemy do księdza i zobaczymy czego to on od nas będzie wymagał
ja się przyznam do kościoła chodze co niedziela ale nie wierze w księdza tylko Boga
aOLA o macie to ja pisałam
Stefi ale wy to ię stawiacie chociaż i pomalutku się pracki posuwają i będzieci mieli w przyszłości domek z działeczką a my... hmm nam się narazie marzy 3 pokoje i to może będzie realne dopiero za dwa lata :-[
dobra biegne bo księżna krzyczy cyca cyca cyca !!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:
a co do złości przy piersi to zgodze się w 100% z Wandą i ja też kiedyś już to pisałam moja Ewa się złości jak chce sobie pociumkać a jest najedzona więc ja jej wtedy myk smoczka do paszczki i przytulam mocno do cyca i złość mija :laugh: :laugh: :laugh:
my zamierzmy chrzcić w święta u moich rodziców na wsi bo my mamy za małe mieszkanko bo samych najblirzszych mamy 16 os.+8 dzieci i to tylko dziadkowie i rodzeństwo więc w pokoju 20 metrów tyle os. by było ciężko a tak pojedziemy sobie na gotowe tak dziadki zaproponowali więc niech mają
jedziemy w przyszłym tygodniu do nich więc też wpadniemy do księdza i zobaczymy czego to on od nas będzie wymagał
ja się przyznam do kościoła chodze co niedziela ale nie wierze w księdza tylko Boga
aOLA o macie to ja pisałam
Stefi ale wy to ię stawiacie chociaż i pomalutku się pracki posuwają i będzieci mieli w przyszłości domek z działeczką a my... hmm nam się narazie marzy 3 pokoje i to może będzie realne dopiero za dwa lata :-[
dobra biegne bo księżna krzyczy cyca cyca cyca !!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:
mamaCyprysia
klucha my robimy tylko de volaie i palki no i pozniej podam ciasto do kawy a na koniec jakas wodeczka napewno sie znajdzie.tylko wiesz my tak skromnie,tylko chrzestni i rodzenstwo adriana.aaa no i babcia Chuck Norris
my po probie i spowiedzi.nie bylo tak zle-wporzadku ksiezulek jutro powklejam wam foteczki ze chrztu.
my po probie i spowiedzi.nie bylo tak zle-wporzadku ksiezulek jutro powklejam wam foteczki ze chrztu.
mamaCyprysia
paaricia wyslalam ci maila.
mamaCyprysia
a ja juz lece spac bo jutro trzeba wczenie wstac przyszykowac troszke i do kosciolka :laugh: dobrej nocki zycze wszystkim
jeszcze tylko napissssze o kyzysie.Pawel sie boi,ze chce rozwoduja nie chce,bo o pzeciez kocham ale nie mozna wkolko to samo ja mu mowie,on obicuje,ze juz nie bedzie,a za pare dni znow to samo,wiec jessssstem smiertene obrzona cos tam mowli,ale nie robil na mnie wazena.Opil sie gdzies dzissssssss jeszcze,tak sie nie robi.Jeszcze w napadzie zlossssssci pobilam go,no jakos nie moglam sie powstrzymac,teraz zaluje,rece mnie bola
dobra mykam spac,Jutro bedzie lepiej.Chyba jutro zadzwonie do mamy zeby po mne przyjchala,ale pewnie mi bedzie szkoda zostawiac pawla jak jestessssssssssmy pokloceni,z jdnej strony chce i z innej nie.wogole to juz nie chc zeby tak bylo jak jest,ale on mussi zrozmiec,ze musi dorosnąć
dobranoc.Milych snow ppapapa
a tobie pati milego dnia
dobra mykam spac,Jutro bedzie lepiej.Chyba jutro zadzwonie do mamy zeby po mne przyjchala,ale pewnie mi bedzie szkoda zostawiac pawla jak jestessssssssssmy pokloceni,z jdnej strony chce i z innej nie.wogole to juz nie chc zeby tak bylo jak jest,ale on mussi zrozmiec,ze musi dorosnąć
dobranoc.Milych snow ppapapa
a tobie pati milego dnia
mamaCyprysia
magdus ty bojowa dziewczyno. jeszcze cie maz o znecanie oskarzy ;D sorki ale smieszne to takie "pobilam go" heheh
reklama
zdanka
Magduś biedulko Ty ja bym na twoim miejscu nie pobiła męża moim zdaniem to nie jest żadne rozwiązanie a wręcz przeciwnie wiem że ciężko powstrzymać emocje jak człowiek jest wściekły
lepszy pomysł jest się wyprowadzić na kilka dni to jest rozsądniejsze :-[ wiem że ciężko no ale chcąc męż wychować czasami trzeba tylko nie wracaj do niego jak nie przyjdzie na kolanach z kwiatami
trzymaj się kochana i bądź twarda
lepszy pomysł jest się wyprowadzić na kilka dni to jest rozsądniejsze :-[ wiem że ciężko no ale chcąc męż wychować czasami trzeba tylko nie wracaj do niego jak nie przyjdzie na kolanach z kwiatami
trzymaj się kochana i bądź twarda
Podziel się: