reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

zawsze mam dwojke dzieci do ucalowania :) a poza tym po 5 latach malzenstwa to juz chleb powszedni ;D ;D ;D
no ale nie zamienilabym chlopa na innego - to jest najlepszy facet na jakiego moglam trafic !!!

reklama
Moskito nie podczytuje Astuś bo mu sie nie chce.... ale jak by wiedział jakie tu tematy czasami to pewnie i by podczytywał..... ale ja go trzymam w błogiej nieświadomości zeby miec spokój i swobode pisania......
Nawet mnie nie strasz z tymi urzedasami bo jutro ciag dalszy...... tylko ja sie boje ze nawet z moimi medialnymi znajomościami to ze sk......nami sie rady nie da....

Wańdzia fajnego masz przyjaciela ;D - to chyba trener co dba zebys cwiczyła jak Paweł daleko ;D

Ketsa - w sumie to nie mam jeszcze takiego przyjaciela, ale fakt faktem ze trzeba sie nad tym powaznie zastanowic ;D ;D ;D Koniec koncow Pawel narazie daleko, a do przeprowadzki tez nie wiadomo ile czasu - zalezy od tego kiedy sprzedamy mieszkanko ;D

co za dzien!! sprzatałam ta kupe dwie godziny na raty bo dzidzia tez robila kupy na szczescie nie na dywan ;D
potem jak juz wysprzatalam i znikelam z pokoju to Bond znowu zrobil kupe na dywan!!!!! oszalec mozna!! na kopach wyleciał na podwórko*

co za dziad!!!

Ketsa rzygi twojego psa byly troche pocieszajace :) :)

na szczescie sytuacja opanowana

*(czyt. dwór/pole)
co za @##$#%$@pies!!

magdamaj no co za nieborak ze musi walic w domu ??? ale rozumiem bo moj pies tez byl ciezkim przypadkiem i sikal gdzie popadnie nawet juz za swej starosci :p ale sie usmialalam..sorki ze tak z czyjegos nieszczescia :(
Komarku no nareszcie z Nami chodz ja nie jarze czemu odwyk ??? ja mam taki sprzet o ktorym pisze Wandzik ale go nie uzywam :laugh: :laugh: a dostalam w prezencie ;)
ketsa no sprzecik dzis wlasnie dotarl i juz dziala, myslalam, ze bedzie wiekszy ale jest ok. a sprawilismy sobie samsunga lcd 37cali ;) no i wlasnie dzis wieczor filmowy z kolezankami i piwkiem wiec mykam bo nie chce zaniedbywac moich gosci ;) trzymajcie sie cieplutko ;D

oto ten łajdak - moj pies Bond

bond.jpg

Magda - zaslon mu oczeta jesli chcesz mu po dupce troche nastukac - inaczej oczka Ci nie pozwola na to ;)

Ketsa - co ja widze na Twojej stronce w bobasach.pl - czyzby sam Xavier Wisniewski Ci sie wpisal ??? wow :)

reklama
Do góry