reklama
Moskito nie podczytuje Astuś bo mu sie nie chce.... ale jak by wiedział jakie tu tematy czasami to pewnie i by podczytywał..... ale ja go trzymam w błogiej nieświadomości zeby miec spokój i swobode pisania......
Nawet mnie nie strasz z tymi urzedasami bo jutro ciag dalszy...... tylko ja sie boje ze nawet z moimi medialnymi znajomościami to ze sk......nami sie rady nie da....
Wańdzia fajnego masz przyjaciela ;D - to chyba trener co dba zebys cwiczyła jak Paweł daleko ;D
Nawet mnie nie strasz z tymi urzedasami bo jutro ciag dalszy...... tylko ja sie boje ze nawet z moimi medialnymi znajomościami to ze sk......nami sie rady nie da....
Wańdzia fajnego masz przyjaciela ;D - to chyba trener co dba zebys cwiczyła jak Paweł daleko ;D
Ketsa - w sumie to nie mam jeszcze takiego przyjaciela, ale fakt faktem ze trzeba sie nad tym powaznie zastanowic ;D ;D ;D Koniec koncow Pawel narazie daleko, a do przeprowadzki tez nie wiadomo ile czasu - zalezy od tego kiedy sprzedamy mieszkanko ;D
magdamaj
Fanka BB :)
co za dzien!! sprzatałam ta kupe dwie godziny na raty bo dzidzia tez robila kupy na szczescie nie na dywan ;D
potem jak juz wysprzatalam i znikelam z pokoju to Bond znowu zrobil kupe na dywan!!!!! oszalec mozna!! na kopach wyleciał na podwórko*
co za dziad!!!
Ketsa rzygi twojego psa byly troche pocieszajace
na szczescie sytuacja opanowana
*(czyt. dwór/pole)
co za @##$#%$@pies!!
potem jak juz wysprzatalam i znikelam z pokoju to Bond znowu zrobil kupe na dywan!!!!! oszalec mozna!! na kopach wyleciał na podwórko*
co za dziad!!!
Ketsa rzygi twojego psa byly troche pocieszajace
na szczescie sytuacja opanowana
*(czyt. dwór/pole)
co za @##$#%$@pies!!
magdamaj no co za nieborak ze musi walic w domu ??? ale rozumiem bo moj pies tez byl ciezkim przypadkiem i sikal gdzie popadnie nawet juz za swej starosci ale sie usmialalam..sorki ze tak z czyjegos nieszczescia
Komarku no nareszcie z Nami chodz ja nie jarze czemu odwyk ??? ja mam taki sprzet o ktorym pisze Wandzik ale go nie uzywam :laugh: :laugh: a dostalam w prezencie
ketsa no sprzecik dzis wlasnie dotarl i juz dziala, myslalam, ze bedzie wiekszy ale jest ok. a sprawilismy sobie samsunga lcd 37cali no i wlasnie dzis wieczor filmowy z kolezankami i piwkiem wiec mykam bo nie chce zaniedbywac moich gosci trzymajcie sie cieplutko ;D
Komarku no nareszcie z Nami chodz ja nie jarze czemu odwyk ??? ja mam taki sprzet o ktorym pisze Wandzik ale go nie uzywam :laugh: :laugh: a dostalam w prezencie
ketsa no sprzecik dzis wlasnie dotarl i juz dziala, myslalam, ze bedzie wiekszy ale jest ok. a sprawilismy sobie samsunga lcd 37cali no i wlasnie dzis wieczor filmowy z kolezankami i piwkiem wiec mykam bo nie chce zaniedbywac moich gosci trzymajcie sie cieplutko ;D
reklama
Podziel się: