reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hello!

Witam was mamusie. Ale macie wenę twórczą, no no...

Gochna, ja zawsze uwazałam, że faceci to podgatunek i tak trzeba do nich podchodzić. Ja, podobnie jak Ketsa, nie wytrzymałabym i zrobiłabym awanturę. Tobie też się coś od życia należy.
Paula, ja wracam do pracy po macierzyńskim. Czasami trzeba, zresztą może to i lepiej, bo nie wiem czy jakikolwiek moment sama uznałabym za odpowiedni do powrotu do pracy, bo kocham to moje cudowne dziecko i nie cierpię się z nią rozstawać.

A pieniążki uwielbiam wydawać, z tym że zarabiać też lubię ;D

reklama
czesc laski..:)

Pati ..:)..bardzo sie ciesze ..:)...a na ta mamusie z Sydney trafilam przypadkiem jak szukalam mamus z irlandii..:)

Ola..:0..jak cos bede wiedziala wiecej na temat tego 3 tysiaczka to dam znac bo ja tez z mila chcecia bm go przugarnela..:D..a co tam jak daja to sie bierze..:)

a co do spotkania lateem jak wyczytalam z postow..to ja nie wiem czy bylabym na nim ale jestem jak najbardziej za..:0..tylko ze raczej lato juz bede spedzala w Irlandii..

ja dzisiaj mama zabiegany dzionek..rano zakupy..pozniej zabralam sie za robienie barszczu..a przed chwilka zakonczylam klejenie pasztecikow z miesem..:D..jakos mnie naszedl smak na paszteciki i musze powiedziec ze to byl moj debiut a wyszly pychaaaa..:)

no a teraz odnosnie mojej tesciowki..:(..biedna jest w szpitalu ..pjechala z swoja mama na badania i przebadala sie sama przy okazji no i juz ja zatrzymali w szpitalu co sie okazalo prawdopodobnie miala zawal a nawet nie wiedziala i dzisiaj miala zabieg przepychania jakiejs zyly kolo serca..:(..biedna a ja taka niedobra dla niej..(

Ola - wspolczuje :( znam ten bol... moze Piotrusiowi tez brakuje tatusia :( Ale spoko, poradzisz sobie i dojdziecie z maluszkiem do perfekcji we wszystkim sami :) mowie Ci :)

Ja wlasnie wrocilam od rodzicow - kurcze, te 20 km jechalam 40 minut tak sypie u nas !!!! No ale jakos 40/h dalam rade dojechac calo i zdrowo z dzieciakami ;D ;D ;D Ja to samowystarczalna jestem ;D ;D ;D

Dobra, narazie mykam, bede wieczorkiem :)

Cześć dziewczynki :)

Ja dzisiaj tak późno, bo miaółam mase roboty w domu, a przy Małym robie wszystko 3 razy wolniej  ::)

Kacperek spał dzisiaj do 7:30, normalnie śpi coraz dłużej :) :) :)

Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie :) Ja jeszcze raz muszę sobie wszystko przemysleć, zanim postanowie czy zostać w domu czy wrócić do pracy, wszystkie za i przeciw, najpierw muszę jechać do pracy i porozmawiać z kierowniczką i dyrektorką, żebym potem miała do czego wracać.

Ketsa - no to zapomnialam dodac ze te buty to chcialabym wlasnie wiosenno jesienne a niekozaczki...

pisze jak zwykle z malym mlekojadkiem przy cycku ;D ;D ;D wiec za wiele nie napisze :)

No witajcie kumy ;) ;D ;D
Ketsa - ciocia Gosia sie poprawi, promes ;) moge się juz Wami zająć moje drogie ;)
rodzinka oporządzona, hehe, mąż wyleczony (fizycznie, psychiczny dalej jest ;)) na szmacie juz pojeżdżone - więc zasiadłam i karmię swój nałóg, heheh - WRESZCIE

Paula
- niech Cię oświeci :angel: - na pewno podejmiesz dobrą decyzje ;D
Wandzia - czyżby samowystarczalna????myśle ze w czyms naprawde Paweł jest niezbędny ;) ;D

Popisane - mój Glucio płacze ::) ale ja Wam nie odpuszcze dziś ;) i tu wróce >:D

Magdamaj no i jak tam udało się posprzątać jak cie to pocieszy to wczoraj mój sie porzygał ale na szczescie dzielny Astuś posprzątał aż sie zdziwiłam ze tak mi mąż sporządniał

Didi ale na spotkanku zimowym za roczek mam nadzieje ze sie nam pojawisz.......?

A ja dziś po beznadziejnej walce z urzednikiem pokłóciłam przez telefon  ale tak mnie wnerwił ze trzęsłam sie jak delirium tremens bo jak to jest do cholery że oni sobie mogą gubić papiery i nie dość ze sie sie do tego nie przyznają to jeszcze człowiek musi potem jezdzic i załatwiać przez debili. No i co ja moge.....? złoże se skarge i itak nic to nie da a i tak ja wychodze na ignorantke i pieniacza..... :-[

reklama
Ketsa - stare rosyjskie przysłowie mówi - "Z urzędnikiem nie wygrajusz,on dzierżu władzu" :laugh: a może Astuś podczytuje tu co nieco i postanowił sie poprawić dla żonki????
Magdamaj - przoczyłam kupe Twego psa ;D ;D ;D
Wandzia - a buzii????

Do góry