reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Patrzcie na to:

image0013dr.jpg

dobry wieczorek  ;)
ja dopiero teraz się ujawniam bo tak jakoś wyszło  ;) ;) ;)
rano wstałysmy o 11,20 i to tylko dzięki temu że ktoś zadzwonił do mnie i niestety była to pomyłka ale może i dobrze że tak się stało bo kto wie ile byśmy jeszcze spały ;) jak ja uwielbiam rano długo spać dobrze że Ewa też tylko troche mi szkoda dnia ale co tam  ;) ;) ;)

no i tak podczytywałam was cały dzień podczas karmienia
Ketsa nooo ty to masz farta Wiśniewski zagląda nawet w twoje progi  ;) ;) ;)
Magdamaj współczuje sprzątania kupy po psie  :D :D :D
Moskito fajnie że już nie masz szpitala w domu  ;) ;) a i dobre z tym kolesiem heheheee
i co ja tu jeszcze miałam napisać hmmm jak zwykle nie pamiętam

nie wiem czy tu powinnam o tym pisać no ale chyba tak a może w albumiku?? hmm no dobra pytam tu no więc ja mam taki problemik codziennie od porodu boli mnie głowa wieczorami po kąpieli małej ale to dzień w dzien po
1-2godz zaczyna mnie to denerwować nie wiem czy poród na to jakoś wpłynoł
początkowo myślałam że po porodzie i to przejdzie a teraz to mam nawet wrażenie że mi to się nasila  :(
czy któraś z was też ma tak po porodzie ?? może głupoty pisze ale już sama nie wiem mąż na mnie krzyczy że mam iść do lekarza a ja to przeciągam fakt że przed samym zajściem w ciąże miałam lekkie wstrząsienie mózgu no ale w ciązy nie miałam tego prolemu  :-[ :-[ :-[

Moskito super z tym bratem! ;D ;D

Dziewczynki wkleilam do albumiku zdjecia paszportowe Atreiiusia. Ale mielismy radoche je pstrykajac! ;D ;D

Zdanka - a wiesz ze mnie od jakiegos czasu tez glowa boli wieczorami ??? to jest dla mnie bardzo dziwne, bo mnie w ogole nigdy nie bolala glowa, a jak juz to chwilowo i baaaardzo sporadycznie - wlasciwie nie wiedzialam co to bol glowy...a teraz to tez w zasadzie codziennie wieczorem mnie pobolewa - moze nie boli, ale pobolewa - denerwujace to jest !!! Chociaz u mnie moze to byc skutkiem pigulek... no ale jutro biore ostatnia i chrzanie juz te pigulki !! i tak nie bylo z nich korzysci - najpierw 2 tygodnie i tak musialy byc gumki, wiec dupa, potem ja nie mialam cholernie ochoty i bylam przemeczona wiec sie nie kochalismy a teraz znowu musialy byc gumki, bo zapomnialam pigulki ;D ;D ;D takze w dupe z nimi - mam tylko nadzieje ze @ nie dostane :( bo ja nie chce :( po Wiktorku nie mialam pol roku ;)

reklama
Paaricia - ciekawe czy doszedłby do Australii?????
Martula ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D gorzej jak sie druga osoba nie wciśnie juz
Wandzia - trzeba być nowoczesnym ;)

Do góry