reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pati - to syn Michala Wisniewskiego, naszego cudownego czerwonowlosego klauna narodowego - czyli wokalisty Ich Troje ;D ;D ;D

reklama
Magdamaj on ma diabełka w oczkach jak dla mnie........ no ale to spojrzenie a'la kot ze Shreka....hmmmm nie da rady sie gniewać. Ale mój też ma na mnie sposobik  tak sie wstydzi po zdarzeniu ze mi to sie tylko z niej chce śmiać

Wańdzia no tak jak by na to wygląda...........ze to ci z wiśniewskich hmmm

Joeey no to całkiem przyjemny sprzecik... niech sie dobrze sprawuje a wam udanej imprezki rzycze :laugh:
...... a czemu nie korzystasz z prezentu zawsze byłam ciekawa jak taki sprzecior moze sie sprawowac...... hmmmmm boże o czym ja pisze taka skromna i wstydliwa....... ;D

Wanda ostatnio widzialam go w zielonych włosach :p a ostatnio chyba zrobili jakiś kawałek (pieśń) a'propo tragedii w katowicach......... ale hała nieziemska totalna porażka.

Ketsa - no Wisniewski jest tragiczny jak dla mnie... ech...szkoda slow nawet :)

hehe, a Joeey jest najlepsza - niby wieczor filmowy ale tutaj musiala zajrzec ;D ;D ;D A kumpelki niech czekaja ;D
Ciekawa jestem co ogladaja :)

Noo wreszcie sie dopchałam na stanowisko ;)
Joeey - ano odwyk mi sie sam jakoś zobił(chyba za kare) w ciągu dnia nie miałam kiedy forumować - a wieczorem padałam na papsko me i tak....się zrobiło przymusowe leczenie - ale w moim przy[adku - nie pomogło ;) a tak wogóle - miłego seeeannssuuu ;)
Magdamaj - jaki cuuudny psiak - az sie nie chce wierzyć ze on sra po dywanach ::) ::) może to nie on??? ;)
Ketsa - a ty sie odpręż przed jutrzejszymi bojami z urzędnikami

mmhhhmmmm - oglądałam mecz - :p ;) poszłam Karolka przygotować do snu i sama usnęłam :-[ na szczęscie wkońcu wziął ze mnie przykład ;D

reklama
Do góry