reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Czesc dziewczyny :)

Paula - no jasne ze pogadaj z mezem o wychowawczym !!! Ja tez nie chce zostawiac maluszka tak szybko !!! Najchetniej to poszlabym do pracy dopiero jak skonczy gdzies 1,5 roku - wczesniej moze byc problem, tak jak z Wikim byl, ze nie chcial chodzic do jednego zlobka - a mial juz 1,5 roku !!! A niania u mnie nie wchodzi w gre w ogole !!! Jednak bardziej ufam zlobkowi niz jednej kobitce sam na sam z moim malenstwem !!!
GochnaR - no strasznie wspolczuje.... u mnie tez bylaby powazna awantura w takiej sytuacji !!! Cale szczescie Pawel radzi sobie z dwojka maluhow calkiem niezle ;D ;D
Joeey - no ja bym tego patentu nie mogla zastosowac z moim mezem !! On niczym Chuck Noriss wie wszystko co nowe a co stare - jest nietypowym facetem jezeli o to chodzi !!! Zauwazy i fryzure nowa i ciuch nowy - doslownie wszystko, takze nie zadzialaloby. Cale szczescie jest na tyle dobrze ze oboje potrafimy sie ograniczyc jezeli chodzi o zakupy ;)

A jezeli chodzi o zakupy, to prosze poradzcie mi, bo musze kupic buty no i nie wiem jakie ??? Chcialabym takie zeby mi pasowaly i do jeansow i do kantow i najlepiej zeby byly jak najbardziej plaskie - tzn na niskim obcasie ewentualnie !!!

Cześć mamuśki :)
Kurcze cos niemogłam rano na forum wejść, komputer mi szwankuje czy coś? :D
Nathalie super to spotkanko będzie, a co do tekstów teściowej to ma podobne jak rodzina mojego Damiana ;) Oni pochdzą z Borów  Tucholskich i te ż gadaja takie głupoty :p czasem musze się domyślać o co chodzi ::) A w użyciu jest cały czas tekst jo,jo,jo,jo ;D ;D

Widze że wczoraj był dzień mężów denerwujacych żony :D ci faceci ::)
Co do wydawania pieniędzy to Damian jest podobny do mężów Gabi i Joeey,tez by sobie nic niekupił, a jak chce kupic to pyta sie tysiąc razy i jeszcze mnie bierze na zakupy żebym mu doradziła :D Pamiętam jak go poznałam, to ubierał sie koszmarnie i te spodnie z wężanymi nogawakami!!!! koszmar! nienawidze takich ;D Za to teraz ja jak go ubieram to wygląda przynajmniej przyzwoicie ;D
Dziewczyny ile dziecko może najdłużej przebywac w foteliku samochodowym?? bo w niedzielę jedziemy do teściów, a to przynajmniej 2 godz. drogi i nie wiem czy Weronika to wytrzyma :p

A miałam pytanie do Paarici, bo od wczoraj mnie nurtuje pytanie...bedziesz małego uczyła polskiego?? Mam nadzieję, że nieuraziłam cię pytaniem :p to tylko moja ciekawość ;D ;D

Cos miałam jeszcze napisac, ale niepamietam :p

Agnes - no wlasnie te zwezane nogawki - bleee, tez mi sie nie opdobaja okropnie !!! Pawel tez takie nosil wczesniej, ale teraz chociaz rowne musza byc, a najlepiej lekko poszerzane ;D ;D ;D Facet jak dziecko - trza go ubrac :)

no wlasnie, nie ustosunkowalam sie do tekstow tesciowej Natalii -
Natalia - licha dzis jestem i ciulowy material dla mnie sa normalnymi tekstami... skad jest Twoja tesciowa ???
Reszta powala :)

tez jestem za spotkaniem pierwszym latem :)

Agnes chyba cos pomylilas ;) chociaz chcialabym zeby Artur nic nie kopawal beze mnie ;D bo np ostatnio wyskoczyl sobie i wrocil z garniturem na chrzciny ale czy musial go kupowac az za 1000euro ??? ::) ::) ::)

ja takze pochwalam spotkanie w lato jednak czy Patrycji nie bedzie smutno ???

Wandzik w sprawie butow to trzeba by pogadac na gg bo jak ja zaczne pisac ::) ::) bo nie wiem w jaki stylu lubisz, czy chcialabys oficerki czy lubujesz sie w kowbojkach czy klasyka ale okragle czubki czy preferujesz szpice, a moze tak modne teraz balerinki ale to musialoby zrobic sie cieplej bo wiesz teraz jest okres przejsciowy czyli ostatnie podrygi w zimowych butach ale juz zaraz odstawiamy kozaki i trzeba przejsc na cos bardziej odkrytego ;) no wlasnie dlatego temat jest nie do wyczerpania.......joeey maniaczka butów ;)

mam pytanie do mamus sztucznie karmiacych:
Jak czesto dajecie maluszka i jakie herbatki?

a w ogole to dzien dobry wszystkim,ja dopiero z lozka sie zgramolilam i mam straszne zakwasy po wczorajszym fitnesie :(  
znowu tyle nabazgralyscie!!zaraz sie postaram nadrobic

Cyprysiowa ja podaje raz dziennie herbatke z kopru wloskiego Hippa ale musze tez jakas inna zakupic ale to powinno byc chyba na pielegnacji ;)

reklama
Do góry