Nathalie
Fan(ka)
Przyłączam sie do tych co dziś dostali becikowe.
Muszę się Wam pochwalić, że Ingusia była dziś bardzo dobra dla swojej mamy i ciąąąąąągle się uśmiechała a przed kąpielą jak ją całowałam po brzuszku śmiała się całą buźką i dosłownie się chichrała! Pierwszy raz w życiu! :laugh: :laugh: :laugh:
A co do teściowej to jej nagadałam dziś, że się nie wyspałam i chyba się na mnie obraziła. Twierdzi, że ze strachu aż cała potem była zlana! Hi hi. No co za kobieta! Nawet jej do głowy nie przyszło, że to prądu nie ma! Ponoć jeszcze jakieś światło się zapaliło na balkonie no i ten alarm pikał... :
A na śniadanko z samego rana troszkę ciekawostek ze słowniczka teściowej:
ciulowy materiał - materiał złej jakości
Szelma (mój pies) jest niewarta - Szelma jest niegrzeczna
licha dziś jestem - źle się dzisiaj czuję
ten film już grał - ten film już leciał w tv
godzinę masz w suchym - po długim namyśle dochodzę do wniosku, że chyba chodzi o zaoszczędzoną godzinę
Ingusia ma kichaczkę - Ingusia kicha
:laugh: :laugh: :laugh: Długo by jeszcze wymieniać... :
Muszę się Wam pochwalić, że Ingusia była dziś bardzo dobra dla swojej mamy i ciąąąąąągle się uśmiechała a przed kąpielą jak ją całowałam po brzuszku śmiała się całą buźką i dosłownie się chichrała! Pierwszy raz w życiu! :laugh: :laugh: :laugh:
A co do teściowej to jej nagadałam dziś, że się nie wyspałam i chyba się na mnie obraziła. Twierdzi, że ze strachu aż cała potem była zlana! Hi hi. No co za kobieta! Nawet jej do głowy nie przyszło, że to prądu nie ma! Ponoć jeszcze jakieś światło się zapaliło na balkonie no i ten alarm pikał... :
A na śniadanko z samego rana troszkę ciekawostek ze słowniczka teściowej:
ciulowy materiał - materiał złej jakości
Szelma (mój pies) jest niewarta - Szelma jest niegrzeczna
licha dziś jestem - źle się dzisiaj czuję
ten film już grał - ten film już leciał w tv
godzinę masz w suchym - po długim namyśle dochodzę do wniosku, że chyba chodzi o zaoszczędzoną godzinę
Ingusia ma kichaczkę - Ingusia kicha
:laugh: :laugh: :laugh: Długo by jeszcze wymieniać... :