reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

jej !! ale fajnie!! magdus23 to jak ona jest? opisz w kilku slowach? ciekawe czy podobne jestesmy ? :)

ps. wydaje mi sie ze jestem fajna ;D

reklama
Hejka :)
ja juz po zakupach - musialam kupic Wiktorkowi nowe kapcie i skonczylo sie na 3 nowych parach kapci - bo jedne do przedszkola, jedne do domku i jedne takie prysznicowo-basenowe jako ze w czwartek idziemy na basen, a stare juz zepsute calkowicie (oczywiscie same sie zepsuly) ;D ;D ;D
Musze Wam opisac jaki dym dzis mi Wiki zrobil... w domku troche syfek sie zrobil, no wiec tradycyjnie trza sie bylo zabrac za porzadki - no wiec za odkurzacz i jade cale mieszkanko, odkurzylam, kolka od wozka umylam, odkurzacz schowalam no i biore do przebrania taka jedna co to kupe miala i do cyca... i w tym momencie wpada Wiktor z wieeeelkim rykiem !!! no to ja se mysle: kurde, co mu jest ze tak sie rozplakal ??? A on do mnie: "Mamusiu, ja chcialem odkurzac, czemu mi nie dalas odkurzacza ??? " !!!!!!! no myslalam ze padne - co za nadgorliwy dzieciak no !!!! i wiercil mi dziure w brzuchu az do teraz - teraz wlasnie odkurza swoj pokoj ;D ;D ;D Fajny jest co nie ??? hehehe

Magdamaj - powiedzmy ze chcialam sprawdzic czy ktos bedzie pamietal - zreszta zawsze tak robie zeby sprawdzic kto pamieta o jakich okazjach !!! a jak nie pamieta - to sama wykreslam z listy !!! Takze na imieniny nie pojdziemy - do moich rodzicow, siostry, szwagra, tesciowej i calej reszty rodzinki ;D ;D ;D zobacz jak mi koszty w dol poszly ;D

a my dziś znowu ze spacerkim poszaleliśmy 3h a mała cały czas spała z małą przerwą bo przechodziłam koło ośrodka i wdepnełam ją zważyć iiiiiiiiiiiii choduje pulpeta mała waży już 6450  ::) ;D ;D ;D 800 gram w 20dni
i wiecie co kupiłam dziś kolorowe materjałowe wstąrzki i wszystki jakie ma grzechotki poprzywiązywałam jej do maty edukacyjnej zrobiła się zniej choinka ;D połorzyłam mate na leżaczku i mała tak leżała 50minut no normalnie szok dziewczyny super sposób bo jak maleńka ruszała nogami leżaczek sie wtedy buja a co za tym idze wszystkie grzechotki leżała jak zaczarowan zresztą wkleje zaraz zdjecie  ;) ;D ;D ;D

Apel nie lubie tych które mówią że Ewa do taty podobna   :p :p :p (żart)
a tak serio to wiem a jak pokarze tacie że tak piszecie to uuurośnie że hooooo ale wiecie że jak się urodziła to wszyscy mówili że do mnie a teraz faktycznie coraz bardziej robi się podobna do Pawła ale z dołu to zawsze będzie do mamy podobna heeheee  ;D

Wanda zakupy jednym słowem udane !!!! a i nie bądź taka zołza daj czasami synowi posprzatać egoistka  ;D ;D

Agnes gratulacje !!!!!
ciekawe co zrobią ze mną ja mam umowe do marca 2007 i chce być na wychowawczym doputy mała nie skończy roczku  ;D czyli do końca grudnia a potem jak się uda to robimy braciszka Ewuni  ;D ;D i wtedy bedą mi musieli przedłużyć do rozwiązania :))) a ciekawe co dalej  ???mam taki plus ja tam wracać nie chce pracuje w PTK Centertel i to normalnie huta a nie praca tak wykorzystują a zresztą dzienny dojazd do pracy zajmował mi prawie 4 h więc przy dziecku jest to nie realne co prawda jest to tylko 35km ale przejechać warszawe w godzinach szczytu to trzeba mieć worek cierpliwości
co ja jeszcze chciałam napisać hmmmmmmm...

Donia no filmik superaśny jak się uśmiałam  ;D ;D ;D ;D

no i bym zapomniałam o najważniejszym Ewa zrobiła dziś wreszcie wyczekaną kupke była poprostu piękna duża,żółta,paćkowata i śmierdząca taka jak powinna być chyba pierwszy raz jej udało się taką zrobić  ;D ;D ;D ;D jestem z niej dumna  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ja dzis nigdzie nie bylam:( bo Hania jak trzeba to nie spi a jak nie trzeba to spi.no i dzis tak supper spala,ze nie mielamm sumienia jej budzic:(bo spala do 2giej a potem to nie wiem czy nie bylo za poźno no ale nie wyszlam.

magdomaj moja mama po pierwsze ladna po drugie fajna.jest ogolnie spokojna ossobą ale wesola i super sie z nia gada,nie wtrąca sie do oich spraw(moj maz ma sssssssuper tessciowa:):)no i jeszcze ma takii dar,ze nawet jak musi powiedzic cos przykrego,albo zwrobi mi na cos uwage to robi to w taki spiosob,ze niikt nie ma do niej pretnssji i nikt sie na nia nie gniewa.oprocz tego jest bardzo uczynna..dl rodziny zobi wszysstko ale czesto swsoim kosztem..moim zdaniem powinna czesciej pamietac o sobie.to jest jej jedyna wada:)

zdanka wielka ta Twoja Ewunia!!!masz co nosic!!!Hania wazy tez ponad 6 kilo ale chyba nie az tyle ale chociaz malo ja nosz to czuje to w rekach.

i gratuluje decyzji o braciszku dla ewuni,ja bym sie jeszcze bala!!

A jeszcze najlepsze-hit dnia moj dzisiejszy sen.Snilo mi sie, ze klk miesiecy po porodzie trzeba bylo uodzic kukurydze!!!!no skad ta kukurydza?no i na mnie przyszedl termin i sie balam. no i jeszcze z bracmi Mroczkami(ble)ucieklam przed jakimis bandytami,alez oni byli dzielni!!!

Dziewczyny powiedzcie mi prosze jak to jest z tym becikowym? 1000 zł dostaje każdy. A co trzeba zrobic zeby dostac drugi 1000 ? Gdzie złożyc papiery i co jest potrzebne ? Bo juz sie pogubiłam...

reklama
wlasnie z kolezanka wsunelysmy pizze, no ja nie moge byc na diecie bo kocham jesc i co ja mam zrobic  ::) ::)

magdus niesamowite masz sny, mi ostatnio snilo sie, ze moja kolezanka umarla i to bylo takie realne, ze przezywalam to caly dzien  :-[ sprawdzilam nawet w senniku i oznaczac ma to: zla wiadomosc ale takowa jeszcze do mnie nie dotarla,  odpukac, mam nadzieje, ze nie dotrze  ::)
a co do Hani to smialo mozesz ja pakowac do wozka jak spi, nawet jak podczas ubierania sie obudzi to przeciez juz na dworku znowu zapadnie w blogi sen, to po pierwsze no i godz 14 to nie jest za pozno, mi sie gdzies obilo o uszy, ze najlepsza pora to od 12 do 15 bo wtedy jest najcieplej w ciagu dnia  ;) takze Magda do dziela  ;D
Beatka ja wszystko zalatwialam w mopsie, udaj sie tam to powiedza Ci jakie dokumenty i dadza wniosek  :)
Wandzik no to zes poszalala z tymi kapciami  ;) :laugh: :laugh: :laugh: ale radocha kupowac dzieciaczkom  ;D ;D
magdamaj mi tez sie wydaje, ze jestes fajna  ;D ;D ;D

Do góry