reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magda wiem ze ten filmik juz nie lata a szkoda ;D

Joeey ja tylko kupię to się pochwalę a Ada się nie przejmuj ze nie śpiwidac taka jej natura i juz :D
A no i gratuluję zakupu i powodzenia w testowaniu tv

reklama
Hej!!
Agnes gratulacje z powodu przedluzenia umowy! Swietnie Cie rozumiem, dramat teraz bylby zostac bez pracy. ja tez dzis bylam w swojej, zgrzalam sie przy tym niemozliwie...Oliwcia grzecznie siedziala ze mna u prezesa na pogawedce, hihi, zdziwiona byla ze w sekretariacie sie wszyscy na nia gapia ;) Wszystko bylo ok dopoki jej moja kolezanka na rece nie wziela jak wypisywalam wniosek urlopowy...wrzask byl taki, ze musialam sie stamtad czym predzej ewakuowac ;) No nie lubi jak ja ktos obcy na rece bierze i kuniec...moze bedzie taka sama jak ja, mama mowi ze ja wszystkich prowokowalam a jak sie do mnie tylko ktos odezwal to placz byl niemozliwy :laugh: No ale zeszlam z tematu - dostalam urlopa do konca maja, wracam do pracy 1 czerwca...akurat w dzien dziecka.Ech. Szczerze mowiac to tak ostatnimi czasy nie wierze mojemu zarzadowi ze jeszcze mam lekkie obawy czy sie z tego urlopu nie wycofaja. Fatalnie jest miec takich szefow.

Ja nie wiem jak Wam sie moze nudzic w domu ::) Mnie sie tam nigdy nie nudzi, nie mam czasu pomyslec za dobrze...Jak Oliwcia spi to zawsze mam cos do zrobienia, moze dlatego ze ja maniaczka wzorowego prowadzenia domu jestem ::)

A w ogole czoraj przejzalam albumiki i zarowno dzieciaczki sa cudniste, jak i mamcie :) Bardzo ladnie wygladacie, Natlia w tej sukni pieknie!

Pozdrawiam!

Magi no własnie tak juz jest ;) Paru dziewczynom w ciązy nieprzedłużyli i dlatego się bałam :)

Ostatnio zauważyłam, że Weronika widzi że ktos obcy do niej gada :) Bylismy w niedziele u mojej babci w odwiedzinach i jak ona do niej gadałam to mała w płacz ::) dopiero jak Damian do niej zagadał to się uspokoiła. Myslicie ze już rozpoznaje domowników, a obcych? Jak to jest z waszymi dzieciaczkami??

Agnes - cwaniaki male poznaja jak nic!!! patrz moj poprzedni post - Oliwia nie zyczy sobie zeby ja obca baba na rekach nosila ;) i w ogole nie bardzo jest zainteresowana rozmowa z kims innym niz mama i tata. Nam moze opowiadac i opowiadac, a juz nawet jak babcia przyjdzie to sie Oliwcia zawezmie i ani slowka nie wydusi z siebie :) i wiesz co - Oliwcia chyba odroznia dzieci od doroslych ;) bo obcy dorosli nie robia na niej takiego wrazenia, a jak ujrzala mojego bratanka 8 letniego ktory spedzal u nas ferie, to byla bardzo mocno przejeta i przygladala mu sie jak nie wiem :)

my juz po spacerku ;D
wiecie, u Nas jest tak, ze Ada na tate i mame reaguje normalnie, przyzwyczajona jest ale jak tylko zobaczy nowa twarz to oczy z orbit jej wychodza jakby conjmniej kosmite spotkala, mam przy tym niezly ubaw aha i wodzi wzrokiem za osobami czyli tak jak napisano w ksiazeczce, ze dzieci robia to w 2 miesiacu zycia ;) szczegolnie upodobala sobie tate, jak karmie to tak obraca za nim glowe, ze butelka wypada :)

Witam
OOOOO jak dobrze ja już po odwyku w końcu mam okazje siąść przy komputerku
Ja na pare dni zamieniłam forum na oglądanie Lostów a ze nie ogladalam tego w ogóle wczesniej to lecialam wszystko po kolei.............

No ale teraz jestem spowrotem :) HEhehehe i tak z obiegu wypadłam że nie wiem co dalej napisać...... ;D

Wanda - zyciowa porada: :)

ja jak mam jakies urodziny imieniny rocznice etc. to trabie o tym jakies 3 tyg wczesniej i rozglaszam to wszem i wobec zeby potem rozni tacy nie mowili ze zapomnieli
i np. oglaszam ze prezenty urodzinowe przyjmuje od 10 do 30 grudnia a urodzinki mam 18tego (tez jestem grudniowym dzieciakiem) ;D ;D

i ta polityka skutkuje poniewaz zawsze dostaje duzo prezentow lub chociaz zyczen bo wszyscy wiedza kiedy jest jakas okazja :)

reklama
Do góry