reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Fuczak - no jak dziecko placze to nie da sie go nie wziasc na rece, to oczywiste :) moze ja mam o tyle dobrze ze Paulinka nawet jak ma kolki to czesto tylko sie wygina i nie placze i nie trzeba brac jej na rece tylko na przyklad wystarczy troszke z nia pocwiczyc :)
Didi - moj Wiktorek tez zaczal mocno sie slinic juz w trzecim miesiacu a zabki dostal dokladnie jak skonczyl 5 miesiecy - troche trwa to wyrzymanie sie :) Ale bolesne momenty wtedy bywaja :( kup sobie (tzn mlodemu) taka masc na dziaselka :)

no a ja juz lece pomalu, bo dzieckiem trzeba sie troszke zajac - pobawic potulic i potem na zakupy i odebrac Wiktorka :)

m.Cyprysia, Didi - ten czwartek mam zajety jakby co - przypomnialam sobie ze jade do kumpeli po pierwsza serie LOST - tez chce ja miec na plytkach i jeszcze raz obejrzec :)

Zdanka na tym zdjęciu gdzie Ewunia spi razem z tatą normalnie jak dwie krople ;D

u mnie takie nosidło nie zdało by sie na nic bo mały nie lubi leżeć na rękach

co do ślinienia to pytałam znajomych (stomatologów) i wcale to nie znaczy ze będą od razu ząbki równie dobrze mogą byc dopiero za pół roku

widze ze Ola mnie wyprzedzial ..:)..Zdanka..dokladnie Ewusia jest podobna do tatusia...no coz w koncu corunia taty..:D...a tak na poczatku zastanawialam sie do kogo ona podobna no i teraz mam dowod..:) do kogo..:)

Wanda to nie do końca tak jak myslisz z tym wózkiem ;D napisałam ze nie mam bo mam stary a teraz czekam na becikowe i kupuje nowy wózeczek dla synusia , maz ma juz mnie dosyc bo ja ciagle przy kompie i go wółam zobacz ten , zobacz ten ;D i nie mogę się zdecydować

u mnie też nosidło to by odpadło, ja mam zwykłe i się sprawdza bo Kacper lubi tylko pion lub brzuszkiem do dołu :p

Czesc! Ale jestem glupia! Napisalam posta,alee widze,ze nie wyslalammm:)::)
Zazdroszzcze bydgossssssssssszczankom!! chyba sie przeprowadze,no chyba ze jest ktos z Sszydlowca,albo chociaz z radomia??

No i z tego co widzialam na zdjeciach dziwczyny z nad morza tez sie spotkaly.

Hani urodzila sie siosstr cioteczna,jest od niej 2 miesiące a zarazem caly rok mlodsza!No ale na wspolne spacerki musimy poczkac,bo Hania wydz dzis dopiero na 10 min.

Powiedzcie miprosze jak wassssssze dzieciaczki spa a wy chcecie z nimi wyjsc na spacer to je budzicie??Bo Hania jak nigdy spi jak ja chce z nią akurat wyjsc no i pory spacerków jakie  są najlepsze,czy jak wyjde nawet kolo 14 to bedzie ok?

nodidi fajne to nosidlo,Hani cale szczescie nie trzeba tak strasznie nosic,ale nie powiem,bo wieczorem i tak mnie rece bola i kregoslup tymbardziej ze nie mam przewijaka i jak kąpiemy to na lozku mamy wanienke mozna sie zaje. hehe

donia dziekuje Ci za link ale niestety na moim ssssssssuper extra komputerze nie dziala!::(:(

Natalio bardzo Ci wspolczje.Chyba kazdj z nas bedzie cezko wrocic do pracy.No ale widzisz usmimcha e do Cebue wiec jet ok~!Nie pzejmuj sie i tak Ciebie bdzie kochala najbardziej na swiecie-ZAWSZe!

hej laseczki, wpadlam sie przywitac  :) czytam na biezaco ale nie mialam jak napisac  :)
ale Wy macie fajnie z tym spotkaniem Bydgoszczanki, ja ciagle sama wozkiem smigam, nie mam kolezanki z takim maluszkiem  :-[ oczywiscie oprocz Was  ;) :laugh:
didi wiesz, ze ja czekam na twoje foty w albumiku bo Albercika to ja sobie obejrzalam dokladnie  ;D szczegolnie slodki w sesji jako tygrysek i los  ;)
donia pochwal sie zakupem  :)
no wiecie jak sie wczoraj wkurzylismy z moim Artim, pojechal po te tv specjalnie do Gdanska do media i okazalo sie, ze ten w ciagu 2 dni podrozal o 1000zeta, no i w koncu dzis kupilismy przez allegro, no i najgorsze, ze ja jutro mam go odebrac od kuriera i sprawdzic przy nim jeszcze czy wszystko ze sprzetem ok i parametry a co ja sie na tym znam to dramat  ::) :p
no i moja Ada nie spi tak jak wasze dzieciaczki buuuuuuuuu no budzi mnie co 2,5 godz w nocy a niedlugo skonczy 3 miesiace no i od 3 to spi tak niespokojnie, ze dzis musialam wyemigrowac na kanape zeby cos slepia zamknac i sie nie wkurzac........  :p :-[

no moja tesciowka tez stwierdzila, ze Ada to tak lubi na raczkach i smiala sie do tescia jak Ada w placz jakby ja cos bolalo, to ona do Niego: "patrz Czesiek rece, ktore lecza"  :laugh: :laugh: musze z tym walczyc !!!!!!!!!! mala cwaniara !!!!!!

no to lece na spacerek..............................

reklama
Własnie dowiedziałam się że przedłużyli mi umowe w pracy :D ale się cieszę :D bo bałam się że niestety mnie zwolnią :D Paru dziewczynom nieprzedłuzyli :( niewiem co bym wtedy zrobiła ::)z męża pensji to cieńko by było :( ale najwazniejsze,że wszystko ok :D
Dzis odbieram bude od wózka z reklamacji :) wkońcuuuuuuuuu, bo mała już tydzien na spacerku niebyła przez ten wózek :(

Do góry