reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hehe..mi bedzi epasowali jak Al juz przestanie mi smarkac..a jak narazie to smarkileca mu az z noska..:(..a do tego to sie slini wciska reczki do buzi..moja mama sprawdzala mu dziasla i mowi mi tak..Danka..on ma twarde dziasla ghehe a ja wiem czuje na sutkach jak mi je zaciska..:)

reklama
wanda ja tez calymi dniami i nocami mysle gdzie by tu jutro wyjsc bo juz strazsnie mi sie w domu nudzi.
a w niedziele chrzciny mojego maluszka ;D beda foteczki :p
a z basenem i laktacja to z tego co wiem jedno nie wyklucza drugiego.

Paula my to mamy chyba te same dzieci w dień nie spią a le za to nocka do pozazdroszczenia ;D dzisiaj od20 do 7 tylko do psa wstawałam o 3 bo piszczała

Fajnie macie ze sie mozecie spotkać moze ja kiedys też do was dołączę ;D

Baze u nas dla dzieci jest od 4 miesiaca  :D

m.Cyprysia - no dokladnie ta nuda jest straszna !!!! a z drugiej strony samej to tez sie nie chce lazic godzinami !!! No to trzeba czekac az Al sie  wykuruje , no chyba ze sie spotkamy np same teraz a jak Al sie wykuruje to znowu - bo mi to tam ilosc spotkan nie przeszkadza - wrecz przeciwnie - nadal cierpie na ich brak :)
Donia - wozek juz masz ??? hehehe - no nie moge z Ciebie no :) daj znac czy sie z nami wybierzesz - im wiecej tym lepiej :)

Witam!

wracam po czterodniowej przerwie, mąż wziął urlop i zjechała się rodzinka zza Krakowa... było milusio

Co do menconcych dzieciaczków, to Kacper marudzi od wczoraj solidnie z powodu kupki... dzisiaj 4 dzień i strasznie daje mu się to we znaki. jestem przez to solidnie niewyspana bo noc do lekkich nie należała

w dzień tez bardzo mało śpi i niewiele jestem w stanie zrobić... chyba że z nim na rękach, bo jak na chwilkę odejdę to po kilku minutach on musi mieć mamę do zabawy lub przynajmniej w polu widzenia która stroi mu głupie minki i gada lub śpiewa (śpiewa to za dużo powiedziane, bo tego talentu mi oszczędzono i fałszuje rewelacyjnie  :p)

w koncu sie nauczysz - predzej czy pozniej zacznie Cie to bardzo irytowac :) Ja juz z Paulinka nie daje sobie tak wlazic na glowe i mam nadzieje ze nie dam sie tak jak z Wikim :) Chociaz i tak musze przyznac ze mam bardzo grzeczne dzieci i jestem (nieskromnie powiem) dumna z siebie jako mamy :)

reklama
bo masz Z CZEGO ;D radzisz sobie i widać jakie dzieciaczki szczęśliwe :D a ja sie już powoli wzięłam za siebie i trochę mu ukrucam tej terrorystycznej swobody, zobaczymy jak mi to wyjdzie, ale jak płacze to nie mam serca go tak zostawić, może przez te pierońskie kolki i to że sporo przez nie był na rękach tak to wygląda

Do góry