reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc
a my po wojnie maly wczoraj od 16 dostał szału i nie chciał spać tylko płakał i nawet na rękach płakał ale nic gonie bolało bo wtedy zachowuje się inaczej poprostu miał muchy w nosie :p
Dobrze ze zasnął o 21 i spał do 2 a potem do 7
Teraz znowu płacze
ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Dzien dobry :)

My po kolejne przespanej nocce :) normalnie nie moge w to uwierzyc ze Kacperek przesypia cała noc i budzi sie dopiero koło 6 :)
ale za to w dzien nie chce spac a ja nie moge sie zorganizowac ::) mam tyle sprzatania i gary w zlewie, wczoraj udało mi sie jedynie obiad zrobic :p a same widziałyscie ze nie było mnie na forum :(
dzis u nas tez piekna pogoda, słonko swieci wiec na spacer obowiazkowo :) i zakupy po drodze musze zrobic
miłego dnia Wam zycze :) i buziaczki dla maluszków :-*

U nas tez dzis ladna pogoda - przynajmniej narazie :) Chociaz sniegu sporo lezy :)

Bydgoszczanki - to na kiedy sie umowimy na spacerek - jakies sugestie ??? Ja moze dzis sie wbije na sledzika do kolezanki do fordonu ;D ;D ;D hehehe no nie... wlasnie gadam z ta kumpela na gg i sie okazuje ze zaczyna dzis remont kuchni, wiec odwiedziny u niej odpadaja :( musze wymyslec kogos innego ;D
Na spacerek narazie nie ruszam - raczej wybiore sie na tuz przed odebraniem Wiktorka z przedszkola - bo jakos dwa razy nie chce mi sie wozka wyciagac :)

Moj Malenki mnostwo dzis plakal i nawet cycem sie nie dawal uspokoic, ale w koncu zrobil kupke i juz byl wesoly, a potem zrobil jeszcze 2!!!! W jeden dzien!!! Pprzednia byla 5 dni temu, dlatego jestem tak pod wrazeniem. ;D ;D

Paula - ja tez tak mam z Atreiiu, ze nie spi w dzien i ledwo obiad zdaze zrobic - jesli rano zaczne! ;)

wanda ja sie podpasuje,chyba ze akurat bede miala cos waznego ale narazie nie mam nic zaplanowanego.niby jest ladna u nas pogoda bo slonko swieci ale jest zimno.

m.Cyprysia - ja sie pytalam na kiedy - nie mowilam zeby dzis :) dzis to juz wlasnie ta kumpela od remontu przyjezdza do mnie na sledzika jednak, ale daj propozycje kiedy a ja sie dostosuje - w koncu trza sie spotkac no !! hehe

dzień dobry
wpadłam sie przywitać u nas nocka super zresztą mała jeszcze śpi tylko mama niemrawa bo poszła spać o 1,20 i wstała o 7 z przerwą na karmienie o 4   ;D
moja mała dziś od 7 bardzo niespokojnie spała chyba dlatego że dziś rano zaczeła się 5 doba jak kupy nie robi  :-[i przez to tak wcześno wstałam bo i tak co chwile mnie budziło jej wiercenie mam nadzieje że jak wstanie to strzeli kupe po pachy zasneła na dobre o 9 jak podałam jej sab simplex  ;)
u nas piękne słonko świeci na termometrze -4 stopnie trzeba się szykowac na spacerek
Natalia Ty to masz przebojową teściówke  ;)
ooo maleńka właśnie się obudziła biegne ją przywitac  ;D

reklama
m.Cyprysia - no ja probuje sobie urozmaicac dnie zeby gdzies wychodzic, wyjezdzac itp :) w tym tygodniu wybieram sie w czwartek na basen z Wiktorkiem, ale to kolo 18, wiec luzik :) (ano wlasnie - jak to jest z laktacja i basenem ??? ) no wlasciwie to bardziej nawet mi zalezy zeby urozmaicic Wiktorkowi dzien po przedszkolku :)
Jakos teraz w tym tygodniu musze jechac gdzies z nim kapcie mu kupic - a wyjazd do np galerii tez jest dla niego przezyciem :) Ale w zasadzie tez jestem w stanie ustawic sobie tak wszystko zeby znalezc czas taki ktory i wam pasuje - takze luzik :)
Didi - daj znac kiedy Tobie pasuje, a my sie dostosujemy :)

Do góry