reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No mały spi a ja w ręce nałogu ;D

Mój mały jak zwykle w dzień zero spania ale za to dzisiejsza nocka ponownie od 20 do 7 :D

Paula ja dokarmiam sztucznym mlekiem a tak wogóle to dokarmiam piersią :mad:

Ja tez jak oglądałam ten filmik to sikałam i wyłam ze smiechu, ;D ale to nie jest śmieszne to jest tragiczne :p ::)

Bartys mój mały tez tak juz chyba trzy razy zwymiotował ze mu nosem poszło ale to raczej jest od tego ze duzo zje i nie odbije tak bynajmiej było u nas

A zreszta tak jak Gabi pisze to takie hiper odbicie ;D

Joeey cieszę się ze juz wszystko u ciebie ok w sprawach sercowych :laugh:

Lampkę w nocy u Filipa gasze

reklama
Cześć mamusie i babelki
Ja na sekundke - taki mam młynek teraz,że ciężko mi jeszcze znaleźć czas na forumowanie :( :(ale juz niedługo koniec odwyku - mam nadzieje
Czytałam tak po łebkach - i tak szybciutko popisze co mi przyjdzie na myśl ;)

Amelka ;D ;D ;D smaruj do Ikei po nową kuchnie(za długo Ci schodzi w jej labiryntach)- i rzadne incognito ;) ;D ;D
Magi - witaj , popatrz jak chcąc dobrze można sobie zaszkodzić - kurcze mam nadzieje ze wszelki problemy juz za Tobą ;)
Pati - wielka mamusiu, jeszcze raz napisze,ze szacunek sie należy ;) gratuluje wygranej bitwy z własnymi cycuchami ;)
Wandzia - ciesze się ,ze wyratowałaś sie od choróbska, a dostęp do albumiku mają wszystkie mamy- które pod nickiem mają napis grudniowe mamy(chyba nikogo nie przeoczyłam - bo wyslałam te połączone listy - Ty wiesz ;) ;D zauważyłam ze nasze pociechy mają równy miesiąc różnicy ;) dziś Karol skończył 3 miesiące - jeny jak ten czas leci
Klucha - Ty to bidulko przeszłaś ::) mam nadzieje ze juz koniec Twoich kłopotów ;D
Joeey - ciesze się, ze chłop sie nawrócił - no ale chyba nikt nie chciałby takiego skarbu stracić,nie??? ;) ;D
hmmmm, co jeszcze miałam pisać???????aha - ŁYSIEJE, czemu ten Twój fryzjer miał racje???buuhuuu - ja do tych rzadkowłosych należe :mad:
Martulka - a Ty jak, leczysz sie po naszej imprazce ostatkowej??? ;D

Ameno - na razie nie pamiętam co miałam jeszcze pisać ::) ::)

Wandziu moge wejsc w album,ale nie widze wzystkich zdjec tych co są zaznaczonetakimi psinaczami.Tam jest napisane,ze ni e mam dostepu.

Moskito witaj w klubie moja hania urodzila sie w tym dniu co twoje malenstwo:):)

doniajaki to filmik te chce go zobczyc:): dobra zmykam kochane papa

Magduś - no faktycznie - pamiętałam,że nie sama rodziłam ;) ale z tego co pamiętam to Twoja kilka godzn starsza ::)

alez tu dzis mimo wszystko pustki :(
Moskito - a co to za odwyk ??? hehe :p no faktycznie, pod nickami mamy grudniowe mamusie napisane, teraz zauwazylam jak napisalas :) ech, alez ja spostrzegawcza jestem :)

Ja znów do tyłu po weekendzie, ale nadrobiłam

Beata - co do maści contractubex to ja nią smarowałam swoja blizne po wyrostku a że miałam po zabiegu komplikacje więc mam sporą krechę na brzuchu i lekarz mi zalecił tą maść.... w sumie to nie wiem jakby ta blizna wyglądała gdybym tego środka nie używała ale nie mam na niej żadnego zrostu i jest w miarę gładka

Co do piersi to ja tez już mam większośc czasu miękkie, tylko w momęcie jak Kubuś zaczyna ssać to czuję jak mi rooosną i pęcznieją:) śmieszne uczucie  :p

Jeżeli chodzi o psy to myślałam że mając sukę będzie bardziej kulturalna...jakże się pomyliłam...pierdzi ile wlezie...ale jak puszcza tajnaiki to tylko smród zostaje i żadnej reakcji z jej strony, natomiast jak pierdnie z efektem dźwiękowym to się tak wystraszy że sama przed swoim tyłkiem ucieka

Paarcia - no dzielna z Ciebie kobieta....gratulacje!!!!

My mamy w nocy tez włączoną lampke nocną żebym trafiła do łóżeczka i nie założyła małemu pampersa na głowę... ale dzisiaj spróbuję postawić lamkę przy łóżku i wyłaczyć na czas spania.... zobaczymy czy to coś zmieni w długości spania małego szkraba

Magi - dlaczego nie powinno się pić soku marchwiowego ani Kubusia.....???? z sokiem marchwiowym to wiem tylko tyle że jak ktoś ma problemy z wątrobą to nie powinien przesadzać ale Kubuś???? bardzo mnie to ciekawi bo po mleku to jest mój drugi napój....(no ne licząc herbaty)

Joeey - nie daj się, jak znów przeskrobie to niech się bez bukietu Twoich ulubionych kwiatów nie pokazuje :laugh: ;) :p!!!!
Mój Tomek jak widzi że jestem nie w sosie i czuje że to przez niego to przeprasza dla tzw świętego spokoju, kiedyś się go pytam dlaczego mnie przeprasza, czy wie co przeskrobał a on mi na to że nie, więc się go pytam to jaki ma sens żeby mnie przepraszał a on mi powiedział że dlatego żebym przestała być zła....no i zrozum tu faceta....

Joeey - fajnie ze juz dobrze! :D Pogodzenia sa najlepsze! ;D ;D

Boje sie wylaczac lamke na noc, bo po tym jak sie Maly dusil wciaz budze sie co chwilke sprawdzic czy mu sie nie ulalo i nie lezy na mokrym, no i w ogole skontrolowac czy sie do szczebelkow nie wtula. Powtarzam jeszcze raz, ze monitor oddechu to rewelka, nie muze juz sprawdzac czy oddycha, tylko slucham pikania. :laugh:

reklama
Witam!po dlugim wekeendie
nadrobilam tak jak Moskito po lebkach bo jestem juz strasznie zmeczona :(
Magi witaj ponownie i 3maj sie z tym mleczkiem.Ja mam podobnie

Chodzi o to ze tfu tfu to napisze na pielegnacji ;D
Joeey ja rowniez Ci zycze powodzenia :D
Paaricia to fajnie ze jestes zadowolona z tego monitorowania oddechu bo jednak kaske to trza bylo wydac nie malo.
Dzis Ola tez byla caly dzien marudna,juz zaczelam sie martwic co jest bo baczki niesamowite puszczala no i w koncu zrobila kupke po tylu dniach abstynencji :p :p

Do góry