reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witam w niedzielny poranek!  ;D

Wandziu przekaż Wikiemu najserdeczniejsze życzenia imieninkowe.  ;D

Pamcia witaj po przerwie! Już myślałam, że nas opuściłaś!

Mój kochany mąż przysnął sobie na kanapie i tyle z niego mam!  :mad: O 16 jedziemy do mojej mamy i faktycznie nie spędzimy ze sobą ani chwili.  :-[

Pamiętacie jak pisałam o sprzedaży mieszkania i o tym, że na 3 osoby umówione na spotkanie przyszła tylko jedna, przy czym odwołała pierwsze spotkanie gdy już na nią czekałam? Otóż wczoraj byliśmy umówieni znowu z 1 osobą i z 1 agencją i czy możecie sobie wyobrazić, że znowu nikt nie przyszedł?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :mad: :mad: :mad: Normalnie w to nie wierzę! Jeszcze, że osoba prywatna nie przyszła to jeszcze ok, trudno, ale agencja?! Coś czarno widzę tą sprzedaż mieszkania. W sumie ogłoszenie jest w gazecie dopiero 2 tygodnie, no ale jak ludzie mają tak się umawiać i sobie po prostu nie przychodzić to nie wiem jak to będzie...  :-[ A prosiliśmy, żeby zadzwonili jakby im coś wypadło. Tak to wczoraj pół dnia zmarnowaliśmy na czekanie. Jedyny plus to to, że mieszkanie jest ciągle czyste.  ;)

Co do puszczania bąków przez psy to mój sobie leży i pierdzi i nawet się nie ruszy! Najgorzej jak mi pierdnie jak mam korki - leży sobie zawsze pod stołem. Może niektórzy myślą, ze to ja? ::) A smród taki, że trzeba okna otwierać!

reklama
Natalia - ale sie usmialam z pierdzenia Twojego psa w trakcie korkow! ;D ;D ;D
A z tym mieszkaniem to jestem zaskoczona, ze tacy nieslowni ludzie Ci sie trafiaja! Wkurzyc sie mozna niezle...

a my dziś spaliśmu do 9 ;D od 21 ;D no nie ciągiem z przerwą o 3 i 6 ;D

proszę o pocieszenie Rozmawiałam wczoraj z mężem i przedłuzył swój pobyt o 2tyg także wróci dopiero za 5 tyg a już było tak blisko :mad: :mad: :mad:
nic mi się nie chce i jestem przybita :mad:

Czesc laski..:)

po 1:...Pati u nas na tvn jest teraz "niekonczaca sie opowiesc"..no i Atreiu..:)...

Ola...nie smutaj sie my 2 jestesmy takie slomiane wdowy..:)..ale pociesze sie tym ze Ty swojego mezczyzne zobaczysz juz za 5 tygodni a ja mojego dopiero w maju jak dobrze pojdzie.

Hejka!

A my właśnie wróciliśmy z Mikołajem z kościółka! Już jest ochrzczony, więc musi chodzic! ;)

Ola, Didi - nie zapominajcie o mnie! Ja tez od kilku dni bez męża jestem! ::)

Emma - mój ginekolog twierdzi, że blizna powinna się goić swoim tempem i że nie powinno się ingerować, bo może się jakiś bliznowiec zrobić! Tylko, że on ma około 60 lat! 8) I może miec troche przestarzałe metody...Ale z drugiej strony przepisał mi najnowsze tabletki antykoncepcyjne - Yasmin, więc jest na czasie...Nie wiem co myśleć! Kuszą mnie te maści... ;D Może blizna zmieniłaby trochę barwe.... :p

Hejka :)

Ale się dziś wyspałam :) Kacperek spał od 20:30 do 5:30 :) a potem jeszcze do 9 :)
Bylismy już na spacerku i teraz znowu śpi tylko u babci na łóżku :)

Moskito jeszcze rybek nie ma, dopiero woda się filtruje, a rybki będą za tydzień, więc póki co ja musze mu urozmaicać czas ;) ;) ;) Ale za tydzień to sobie posiedze z Wami ;D ;D ;D

mamaCyprysia no ja w sumie też sie z tym pogodziłam, ale jeszcze spróbuje ostatni raz, choć mleka już bardzo mało :(

aOLa trzymaj sie, 5 tyg. zleci szybko ani sie obejrzysz :laugh: a Didi Ty to naprawde jestes twardziel ;D

Pamciaw witaj po przerwie

zgadzam sie z Moskito i Pamcią u mnie tez cycki miekkie ale pełniutkie a czesto tez jest tak ze jak ja próbuje cos wycisnąć to nic nie leci a tylko Ida sie przyssie to tryska fontanna ze czasem nie nadąża z połykaniem ;D ;D ;D

własnie wróciliśmy ze spacerku
Beata jak długo tym razem?

dzięki za słowa otuchy co ja bym zrobiła bez Was ;D

reklama
Witam w leniwe niedzielne popołudnie ;D
Paula - a mi ciągle chodzi po głowie przysłowie - albo rybki albo....... ::) ::)nie wiem czemu, hehe
Gochna - dokładnie - palcami jak wyciskam - to prawie nic nie leci - a jak młody sie dorwie to az gluta ::) ;D

Dołączam uorczyście do wielbicielek Atreiiu (tego z filmu i tego z Sydney ;)) ale i tak moją pierwszą miłością był smerf Osiłek (ten wytatuowany, hehehe)

Do góry