reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nathalie ;D ;D ;D ;D dobrze ze pies nie przepłoszył Ci wszystkich uczniów, ;D ;D ;D widać bardzo rządni wiedzy

reklama
no troche Was poczytalam i polepszyl mi sie humor..witam Was mamuski i male anioleczki...nadrobilam tyh stron bo nie zagladalam od soboty..mam podly nastroj, poklocilam sie z chlopem, jak mnie nie przeprosi to sie z nim rozstane bo nie dam sie tak traktowac, a wyzwal mnie bardzo brzydko bo wkrecil sobie jakas jazde, a ja nprwde niewinna ach ale mam dola.......a myslalam, ze ma do mnie zaufanie i tym bardziej mnie boli :p
sorki, ze Wam smuce ale nie mam co napisac :-[ ale posmialam sie przynajmniej troche przy waszych postah, umiecie rozwselic, niestety pocieszac dzis nie umiem bo sama czuje sie niemrawo :(
no ale jutro tez jest dzien prawda ???

Joeey - cóż rzec - chłopy mają to do siebie,że głupie czasem!ale szanować sie trzeba - masz racje - i nie zawsze da rade puścić wszystko płazem!!! widać ma mężczyzna Twoj za mało problemów i postanowił sobie jakiś znaleźć!!!trzymam kciuki,zeby jak najszybciej przeprosił - najlepiej na kolanach ;)

Pamciaw witaj kochana :) uściski dla Ciebie i Lenki  :-* :-* :-*
Nasz Kacperek to nerwus nr 1 jak jest głodny i nie daj boze wtedy daj mu cyca z którego mało leci to wtedy afera na cztery fajery  ::) nic go nie uspokoi tylko butla z mlekiem  ::) i jak tu laktacje poprawić ???

Pamciaw Ty z Lenką to już gwiazdy jesteście, że nawet w gazetach o Was piszą  :laugh: ;D ;D musze koniecznie kupić Dziecko, bo programu niestety nie obejrze, nie mam TVN Style  :p

Magdamaj ja tez mam cyce miękkie a mówisz, że jak są miekkie to laktacja sie normuje a ja mam bardzo mało mleka :( tzn że juz nie ma szans żeby było lepiej ???

Natalio no Ci ludzie sa chyba nie poważni  ::) ale napewno znajdziecie kupca :)

aOla trzymaj się dzilnie , dasz rade bo masz w sobie tyle miłości, że przetrwasz wszystko, szybko zleci zobaczysz, wiem, ze myslałaś, że to już nieługo, ale czasami tak coś wypadnie, że nie moze być tak jak się zaplanowało. Trzymaj się, jesteśmy z Tobą!!! :)

Beatko co to za tabletki??? można je brać jak się karmi piersią???

Didi Ty to dzielna dziewczynka jesteś niesamowicie!!!  :D

Joeey mam nadzieję, ze szybko się pogodzicie, bo przecież sie kochacie, prawda??? Ale trzeba sie szanowac nawcajem i to jest fakt, więc jesli Cię zranił to niech szybko przeprasza, ja tez taka jestem, ze jak mnie mój Paweł czymś zrani to ja pierwsza sie nie odezwe tylko czekam, aż on to zrobi i zazwyczaj tak jest, bo nie potrafimy długo się gniewać na siebie :) Ale chłopy takie już są jak coś sobie ubzdurają to trudno im to wybic z głowy  :p

Dziewczyny gdzie Wy tych mężów wysyłacie na takie długie wakacje ;) ja tam mojego nigdzie nie puszczę już raz był 2 tygodnie w delegacji to wystarczy!!!!

Didi ale Al slicznie wyglada w tych ubrankach, jaki fajny z niego tygrysek  :laugh: :laugh: i łoś  :laugh: a to zdjęcie tygryska na brzuszku mnie rozbroiło  :laugh: :laugh: :laugh:

Wiolus dlaczego ja nie wiedzę Twoich zdjęć ??? wszystkie widze tylko Twoich nie :(

Dziewczyny wpadłam tylko powiedzieć, że ujawniłam się w albumiku. I Mikołaja też w końcu pokazałam... ;D

I muszę juz spadac, bo Mały płacze... ;D

Dziewczynki wczoraj calutki dzien karmilam tylko z piersi i dzis w nocy po raz pierwszy od wielu dni znow mam piersi pekajace od mleka!!! ;D ;D Jestem taka z nas dumna, ze sie nie poddalismy! ;D ;D

Joeey - kochana przytulam Cie wirtualnie mocno mocno! :)

reklama
Paaricia WSPANIALE!!!!! No i mleczko jest :) Z tego wynika, że warto walczyć :)

Joeey Przesyłam Ci dużo siły i cierpliwości, bo na facetów to właśnie ta siła i cierpliwość jest potrzebna :)

Do góry