reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Milo ze mnie tak milo witacie.

Didi dobrze slyszec ze jeszcze inne dzieci sa takimi nerwusami przy cycusiu...:)

Pati nasze podboje tv sie dalej ciagna - w nastepny piatek juz czwarte nagranie a w nasteopna sobote chyba premiera programu.

A w kwietniowym numerze Dziecka bedzie dodatek specjalny i my z Lenka w nim! :)

Lece spac.

buziaki

reklama
hallooo...jest tu kto???..zostalam pobita przez syna...odwalil taka scene przy cycku ze hoho...usilowal mi dowodnic ze nie jest spiacy i glodny...no ok..glodny moze nie byl ale spiacy tak...zasnal w sekunde po tym jak oddalilam sutek o 10 cm...:)..spal kilka munut i srwirdzil ze jednak jest glodny..no i teraz jeee...i spi mi na reku..

Pamciaw - ja mam prenumerate Dziecka to sobie ciebie z Lenka poogladam gwiazdo telewizyjno-gazetowa!! :) :) :)

co do cycow to tez mi zmiekkly w porownaniu do tego co bylo kiedys ale dzidzia sie nadal najada :):)
no i gdzies czytalam ze po pewnym czasie laktacja sie normuje i cyce sa mietkie :) wiec grils no worries!!

Pati - a Atreiu to mial na imie ten wojownik z never ending story - zreszta onegdaj (jak mialam 7 lat) szalenczo sie w nim kochalam i bylam na tym filmie jakies 5 razy :) pamietasz ten film???

Magdamaj - ja tez sie w nim kochalam! ;D ;D Taki dzielny, odwazny i przystojny! Nawet zalapalam plakat z Atreiiu do pokoju. ;D Teraz juz wiesz, dlaczego nasz syneczek ma tak na imie! ;D

hihhihihi!! suuper !! tez mialam plakat nooo przystojny był dzielny odwazny i wogole! na pewno twoj syneczek tez taki bedzie!!! :) ;D ;D ;D

No wlasnie taka mammy nadzieje! ;D Mam jeszcze jednego bohatera Thorgala (nie wiem czy sie natknelas na ten komiks - jest przeswietny), ale juz dla coreczki mamy zaklepane imie Aaricia - ktora byla jego zona, wiec jakos glupio nam bylo nazwac synka Thorgal. ;) Maz i zona to jednak daleko od brat i siostra! ;) Fajnie, ze mieszkamy w Australii, gdzie jest niesamowita roznorodnosc kulturowa, bo mozemy nazwac dzieci jak chcemy i nikt sie nie bedzie dziwil, ani smial!

reklama
Ja dzisiaj pierwsza??? Spicie jeszcze czy cuś??? :D
Pamcia witamy spowrotem :D ale jesteś rozrywana, jak nie telewizja to gazeta ;D ;D

Mój pies też puszcza bąki, tylko takie ciche i wtedy patrzy na nas i ucieka z pokoju ;D ;D oczywiśie obowiązkowo liże sie po jajkach ;D
Małej pomału przechodzi ciemieniucha, już 3 tygodnie z nia walczę, ale chyba ta walka dopiego końca :D (odpukać) i mam nadzieję, że niewróci ::)
Wogóle to dziwna pogoda jest słońce świeci, snieg pada a my i tak na spacerek nieidziemy :(

Do góry