reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Śpi 11 godzin??? Ale szczęściara z Ciebie...Donia, wyprzedziłaś mnie z odpowiedzią dla Pamci, a zaraz po Tobie Moskito..

reklama
Hej,

u nas wszystko ok, kupa zajec, Lenka cudna. Rosnie jak na drozdzach i dalej grzeczna taka jak na poczatku tylko sie nerwusprzy jedzeniu zrobila. Jak jest glodna to tak sie denerwuje ze musi jej leciec NA TYCH MIAST!!!! bo jak nie to jest afera i placz, wiec bardzo musze dobrze ja obserwowac kiedy nma zamiar byc glodna zeby do awantur nie dopuszczac :). ALe jak dam za szybko to tez jest awantura. Na poczatku nie wiedzialam o co chodzi i poszlam do poradni laktacyjnej. Tam Pani ja obejrzala, mnie, nas razem i miala okazje obejrzec jedna ze scen awanturniczych mojej corci i sie usmiala twierdzac ze takiego charakterku to dawno nie widziala. Tak wiec moj aniolek to aniolek ale niechaj tylko cos nie po jej mysli sie okaze to daje dobitnie o tym znac. :)

ZAraz pedze zdjecia obejrzec

A czemu je przeniesiono?

Jeszcze a propos twardosci i ilosci mleka - zgadzam sie ze twardosc o niczym nie swiadczy. Ja juz dawno nie mam piersi twardych a mleka duzo.

Chciałyśmy, żeby nikt nie miał do nich dostępu oprócz nas, żeby nie doszło do takiej sytuacji, jak niegdyś z niejakim Kociakiem....

Moskito ktos musial Cie troszke przyciac..:D :D

Pamciaw witaj..:)..buziaki dla Lenki..:)..

a co do nerwuskow to Albert tez pokazuje swoje rozki przy cycku..>:D i tez musi byc na czas...

ok..ja zmykam do lozeczka..a raczej uspic dalej mojego lobuza bo on cos nie ma zamiaru spac tylko teraz z dziadkiem rozmawia...

ok..papa..milej i spokojnej nocy..:) .buziaki.

Pamciaw - kochana witaj po przerwie!! Zastanawialam sie czesto co u Ciebie, fajnie ze jestes znow z nami. Jak tom telewizyjne podboje? :D Caluski dla Lenki!!

No i dziekuje wszystkim za gratulacje!! :D Przeczytalam wczoraj caly watek o walce o lepsza laktacje i bardzo mnie podniosl na duchu i sie zacielam!! ;D

reklama
Do góry