reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej dziewczynki :)

My zaraz zabieramy się do kąpieli, jesteśmy po niedzielnej wizycie i obiadku u rodziców :) Ech, czemu niedziela tak szybko leci ? :(

Joeey nie martw się, na pewno Twój chłop Cię przeprosi i się pogodzicie :)

Natalko sprzedajecie już mieszkanko ? już nie będziesz mieszkać w Gdańsku ???

Paaricia to jest fakt niezaprzeczalny, że im częściej karmimy, tym więcej mleczka. Ja też staram się przystawiać Kamilka częściej i mleczka jest trochę więcej, choć cyce jednak generalnie miękkie, a twardnieją na chwilkę jak Kamilek zaczyna ssać i wtedy chyba napływa więcej mleczka, bo Mały zaczyna wtedy bardziej intensywnie ssać. Wy też tak macie ?

Pamcia ja tylko patrzyłam na Twoje ostatnie wiadomości ( żeby sprawdzić kiedy coś pisałaś ), bo myślałam, że już wogóle Cię nie będzie ...Pozdrowionka dla Ciebie i Lenki gwiazdeczki :)

reklama
Paula..:)..ta fotka na brzuszku tez mi sie bardzo podoba ale jakos mi nie wyszla..:9..ale jeszcze mi sie uda..:)

Beatka..:)..ale Miki jest slodki i tez ma taka delikatna buziunie jak moj Al..pani w przychodni na szczepieniu powiedziala mi ze wyglada jak dziewczynka..:)..i Twoj Miki tez tak wyglada...no ale coz te nasze grudniowe chlopaczki to same przystojniaczki

ale mi sie rymlo..:D..

a co do mojego kota to on jest nie dopodrobienia..:D...

wlasnie moj Pepe widzial swojego synusia na bobasach..:)..napisal ze bardzo urosl..a to dopiero niecale 3 tygodnie jak go niewidzial..a w smsku napisal mi ze go napewno niepozna jak zobaczy....biedny ten moj chlopek..

Al dzis prawie mi nie spi co zasnie to tylko na kilka minutek i juz sie budzi tera zoczywiscie tez nie spi..ale niedlugo bedzie kapanie i mam juz nadzieje ze w koncu zasnie..:)

my już po kąpaniu i mały walczy ze snem i mam nadzieje ze przegra tą walkę
ja też juz uciekam
kolorowych snów

Moskito ja cały czas jestem inkognito ;)Zaginełam w kuchni bo poszłam szukać patelni, niestety nie mam kuchni z IKEI i dopiero dzisiaj wyszłam z szafki ;D.A tak na poważnie.Strasznie Ci dziękuje że pamiętasz,zmotywowałaś mnie tym do pisania.
Joeey jaki numer wywinoł mi mój facet wczoraj,to aż nie chce mi się pisać.Ja nie raz pokłuciłam się tak że miałam ochote wywalić mu w gębę.
No i nie zostane listopadówką mam od wczoraj @.

Al..przegral..:)..i teraz spi..chociaz bl dzielny..walczyl prawie godznine..:)

ok..zmykam zie zrelaksowac..czyli zagram sobie na kurniku w kanaste..:)
a tak w ogole..Wanda gdzie jestes,..Pawel juz chyba pojechal a Ty gdzie sie nam chowasz?/

My już po kąpanku i jedzonku :) i Kacperek ładnie śpi w łożeczku :)

Paaricia GRATULUJE!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Didi a jak Twój chłop wszedł do albumiku skoro jest tylko dostepny dla nas??? Chyba, ze zalogował się jako Ty ;)

Ach....szkoda, że ten weekend taki krótki :( jutro Paweł znowu do pracy a my znowu całe dnie sami, no ale oby do piątku...a w piatek przyjeżdża moja teściowa :) to dobra kobieta, stęskniła się za wnusiem :)

reklama
Joeey strasznie mi przykro, że się pokłóciłaś ze swoim chłopem. :-[ No cóż, z facetami tak to już jest, że najpierw coś palną a potem pomyślą. Popieram Cię w zupełności, facet musi mieć do kobiety szacunek, no i zaufanie oczywiście, w przeciwnym razie związek nie ma sensu. Na pewno to zrozumie i niedługo nie będziesz pamiętać, że się pokłóciliście. ;)

Anetko tak, przeprowadzamy się do Olsztyna już w tym roku. Związek na odległość nie ma sensu, a już na pewno jak Ingusia jest na świecie.

Do góry