reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paaricia gratuluję, oby tak dalej :)
Ja już się poddałam  :-[ mam mało mleka i muszę dokarmiac butelką, prawde mówiąc to więcej juz je sztucznego :(

Zmykam już się myc i spać. A Wy się bawcie dobrze :)
Pozdrawiam

Dobranoc.

reklama
martula..:)..mam takiego samego pieska tylko ze czarny..:)

wlasnie karmilam i usypialam Ala..noi zamias o zasnac to ja komara przycielam..:D..a mlody ocza jak 5 zl..teraz babcia buja go w wozku a on sie zali i narzeka ze musi tam lezec a nie na raczkach..>:D

Didi, przycięłaś Komara???????????????????? O Boże....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Paula - mąż???przecież ma rybki :laugh: :laugh: :laugh:

Didi - jaaak mogłaś mi to zrobić?????????? ;D ;D ;D

a ja raz dziennie jeszcze mam troszke twarde cycki.czyli praktycznie pokarmu brak.juz sie z tym pogodzilam,trudno na sztucznym tez sie da zyc>

dawno mnie tu nie bylo, duzo zmian i postow tyle ze nawet nie staram sie nadrobic....Ale nie moge znalezc zdjec dzidziusiow grudniowych...... :( GDzie jest ten Album do ktorego je przeniesiono....??????

reklama
Cyprysiowa to masz tak samo jak ja z tym mlekiem ::) :D

Ja jak bym przestała nagle karmić to bym nawet nie miała problemu z zastojami czy czymś takim

Do góry