reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

martula jesli twierdzisz ze jestem fotogeniczna to w rzezczywistosci musze byc bardzo ladna bo na zdjeciach wychodze strasznie :p ;D

reklama
Martula fajny psiak :) a to Twoje stopy tam widać???  ;D
My nie mamy psa jeszcze ale jak Mały podrośnie to kupimy sobie Akitę :) Rodzice mają na podwórku kundelka który wabi sie Kumpel :)

No to widocznie jesteś bardzo ładna Cyprysiowa, nie zaprzeczam :)

Paula, jedne ze stóp są moje, te bez kapci.

Martulka - ale kochaaany- aż dziw bierze,że lize sie po jajkach ;D właśnie pomyślałam co by wyszło z połączenia Twojego pieska i mojej suczki ;) ps, masz bardzo ładne stopy

Juz jestem , troche nadrobiłam i trochę popiszę, męzulo w pracy to jest luzik ;D

Magdus uwielbiam ta piosenkę jak jadę autkiem to mam cd na cały regulator i śpiewam czyt. wrzeszcze na całe gardło :mad:

Jak piszecie o pieskach to napiszęteż ze moja suni puszcza takie smrodki i to najdziwniejsze jak tylko wchodzi do salonu i kładzie sie obok mojego fotela

Cyprysiowa to nieźle dzisiaj podróżowałas :D

Witaj Donia :)

Ja sobie popijam Karmi i przegladam allegro oraz forum, ale chyba zaraz odpadne bo ledwo dziś żyje, Kacper dał mi dzis wycisk :)

aOla dostałam, dziękuję :)

no prosze tylko sie komarzyca pojawiła i zaraz dwie strony do nadrabiania ;D a ja ide spac dobranoc, no moze jeszcze zerkne na nowe zdjecia ;)

Paula ja tez dzis robiłam zakupy na allegro, jak mi przyslą to się pochwalę jakie śliczne sukienusie kupiłam

Hej dziewczynki!

Musze sie pochwalic, ze wczoraj udalo sie caly dzien karmic Malego moim mlekiem!! Staram sie z calych sil, zeby znow miec wiecej mleka, skoro juz skonczyly mi sie antybiotyki i bardzo to podnosi na duchu kiedy sa efekty! :D :D

Wiktoreczku wszystkiego najlepszego, zebyscie jak najszybciej zamieszkali z tatusiem!!

Paaricia, gratuluję!!!

Dziewczyny, nie wymiękajcie, jest ostatnia sobota karnawału... Forum to nie Rio, ale zawsze mogło być gorzej ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Paaricia - suuupeeerrrr!!!!Szacuneczek sie należy ;)

Gochna - toż ja spokojna ;) To dziewczyny szaleją

Paula - nie idź - odeśpisz za jakieś pare lat ;)

Martula - ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry