reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

sto lat dla Wiktorka.
Zauwazylam,ze nie przywitalam sie z marrulą Wiec witaj nowa mamo(dla mie nowa:):):)0

Hanie wlasnie uspilam i spala 3 minuty teraz lezy w lozeczku i gada lobuziak.ale tak ogolnie to ladnie w nocy spi.

mam pytanko czy wasze dzieciaczki tez sie tak strasznie slinią??Hania ma cala mokrą brode i puszcza bąbelki.Boje sie ja troche zostawiac sama w pokoju bo sie nią krztusi.Niby ladnie z tego wychodzi,ale ja wiem ,ze z tymi zakrztuaszeniami jest!Jak jestem w pokoju to szybko podlece i nic jej nie jest.

A tak pozatym sciagnelam sobie wreszcie piosenke Niech mówią,że to nie jesst milosc bardzo mi sie podoba:):)i jestem strasznie szczesliwa
!!!

reklama
hihi moje też się ślini straszecznie ;D bałam się że to już może zęby ale lekarz mnie uspokoił że czas jeszcze
Oskar mi dzisiaj nie śpi od 11 i nawet śpiący nie jest co zaglądnę do niego to uśmiech na twarz i gada ::) gotowy do zabawy no ja wymiękam już ::)

Moja Nadia także się ślini, podobnie jak u Moskito bardziej od psa, a ten to śliniak jakich mało, niestety kundel, a nie bernardyn  :(

No właśnie, gdzie jest Ketsa???Ostatnio wpadłam na nią o 1.30 w nocy na gg,od tej pory echo...

Magduś, witam!

Cyprysiowa, jesteś bardzo fotogeniczna.  :)

Wiktorku, zdrowia,szczęścia i słodyczy ciocia Marta z Nadią życzy!!!​

Martulka - co do psa - to czasem wolałabym mieć śłodkiego kundelka - niż tą kupe kłaków - która fuli - i jeszcze sie ogląda za siebie kto to???beka głośno jak mój stary, i obgryza paznokcie!!!aha - boi sie worków na śmieci, czasem wejść do salonu - zwymiotować i wyjś - po prostu ubaw po pachy ::) ::) ::) ::) a raz jak miała sraczke - to wole nie mówić co sie działo ::) ::)

Moskito, on wcale nie jest taki słodki. Jak pierdnie to ucieka lub wpada do pokoju tylko po to żeby pierdnąć, również obgryza paznokcie i do tego liże się namiętnie po jajach, cmoka przy tym tak głośno, że nie słyszę własnych myśli. Ot, słoodki kundelek, znajda wzięta z ulicy...

No Kacper daje nam ostatnio w kość, strasznie jest marudny i nawet na kolanach nie chce wysiedzieć tylko trzeba go nosic po domu  ::) nie wiem, czy to nie po tym szczepieniu które miał w środe :( Mnie tez już cały kręgosłup boli i ręce, ale wykapaliśmy go, zjadł i poszedł spać, dobrze, że już wie, ze po kąpaniu trzeba iść ładnie spać :) biedak tez już zmęczony był, spał dzisiaj tylko tyle co na spacerze.

Magdus a co to za piosenka??? kto ją śpiewa???
Co do ślinienia to pisałyśmy juz nie raz  o tym ale jak Cię nie było to nie wiesz, więc powiem Ci, że wszystkie nasze dzieciaczki się ślinią i puszczają babelki :) więc się nie martw :)

:laugh:  :laugh: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA!!!!!  :laugh:  :laugh:

reklama
Do góry