reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Maz tanczy sobie z corcia ;D a ja korzystajac z okazji weszlam do Was ;D
Natalko dobrze, ja tez tak mysle ze jeszcze troche poczekac a moze Ingusia zadziej bedzie zaciskac piastki
hop hop a gdzie jest Moskito ???
Beatko ponoc normalne ze wlosy wypadaja a jak sie karmi piersia to ponoc jeszcze bardziej tAK MI FRYZJERKA POWIEDZIALA.Nie pisze juz o zylakach, na szczescie mnie to ominelo :laugh:
Wandzia ale sie delektujesz tym mezem ze Cie nie ma ;)

reklama
ALE PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSTKI :( :( :(

Ja właśnie czekam na pizze :)....a co...zaryzykuje....może nic Kacperkowi nie bedzie :p
Mężuś właśnie zakłada akwarium i jest cały tym zafascynowany ;D
a Kacperek właśnie zasypia w leżaczku :) pocwiczyliśmy, zjedliśmy, 2x obkupczylismy się aż po pachy ;D

To smacznego Didi :laugh: ja właśnie zajadam hawajską moja ulubiona ;D ;D ;D

Paaricia całe szczęście, że w nocy chociaż śpią i że nie musismy z nimi tańczyć po nocach :D

Beata moja ciocia jest dermatologiem i poradziła mi, aby smarować bliznę maścią CONTRACTUBEX. Jestem ciekawa dlaczego Twój lekarza jest przeciwny? Napisz proszę co Ci powiedział.

Dobrywiecier!!!Mam mały przymusowy odwyk ;) jeszcze nie czytałam co tam u Was,tylko chciałam się przywitać - i jak syn z mężem pozwolą to może nadrobie(a mam co - nie próżnowałyście ;)) chłopa mam chorego - wogóle w domu mały szpital - mam nadzieje ze i tym razem moje małe słoneczko sie wybroni przed infekcją :(

No to zmiatam do czytania ::)

Witaj Moskito!!!Fajnie że wróciłaś. Tymczasem spadam kąpać dzidziola, ale bardzo prawdopodobne, że później tu wrócę.

To ja tak na raty
Wioluś- jestem :laugh: i do grona łysiejących rzadkowłosych również należe ;) , ciesze sie,że powoli Wam sie układa - noooo, i tak właśnie ma być - i kropka ;)
Magduś - witam ja Cie również - serdecznie ;D

PIZZA ::) ::) ::) też bym chętnie zjadła -ale musiałabym najpierw takową zrobić ::) bo mi to nikt na wioske nie dowiezie :( :(

na razie tylko na tyle mnie stać :( ;) ;D

Martulka - czeko jo na Cię fest ;)

Wanda
- jak tam zdrówko??????widziałam Twój opis - no - Dla Wikiego sto lat i żeby mama była grzeczna, żeby siostra nie dokuczała a tatuś słuchał

Ketsa - gdzieś kobito???Pewnie na macie ;) ;) ;) edukacyjnej - zrób wkońcu miejsce Maksiowi ;)albo sie chociaż posuń troszeczke ;D

Paula- dobrze,że mąż urządza akwarium - jak będziesz na forum - chociaż na rybki będzie mógł sobie popatrzeć :D

c.d.n

reklama
My dopiero wrocilismy od cioci.Bylismy na drugim koncu bydgoszczy(dla bydgoszczanek-osowa gora)mam nadzieje ze podroz malego wymeczyla i zasnie dzis ladnie bo chcemy ogladasc film z adrianem :p chociarz niewiem czy zasnie bo spal cala droge w autobusie.
joeey wczoraj maly zdzieral sobie gardlo 3 godziny nie chcial na moment przysnac ani nawet sie uspokoic i wymieklismy :-[ 3 lulniecia i spal.wstyd mi.nie bylo twojego wsparcia i widzisz nie dalismy rady :(

no i jak jechalismy rano do cioci to ujrzalam w autobusie ze dzis wiktora i od razu mowie do adriana ze musze napisac zyczenia na bb jak wrocimy wiec:

WIKTORKU WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I DUZO PIEKNYCH ZABAWEK OD MAMUSI I TATUSIA ;)

Do góry