reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnesa - dzieki za rady. Nie wiedzialam, ze herbat mam nie wliczac do ilosci plynow! To moze wciaz za malo pije... Staram sie byc dzielna i cale wczoraj i dzis maly wisi mi na cycu. Wczoraj duzy postep - dostal butle tylko raz, dopiero wieczorem i wypil tylko 50ml. ;D

reklama
oj aj pierwsza ;D
Didi u nas nie było zadnej reakcji po szczepieniu A to było pierwsze czy juz drugie?
Natalia mój Pysio nie ma zaciśniętych piąstek
Agnesa dzięki
Pati ja juz nie moge patrzeć na wodę mam w domu baniaki 5l i taki jeden baniak musze wypić w 2dni :p

Ostatnio mój mały odkrył że ma rączke i cały czas ją ogląda ;D

czesc dziewczynki

Ola..to bylo 1 szczepienie..pzesunelo sie tak dlatego bo dostawal antybiotyk a po anty..trzeba odczekac 2 tygodnie..

Al..spie jeszcze bo o 5 obudzilam sie bo kaszlal przez ten katarek ktory mu sie zrobil straszny no to mu odciagnelam gruszka i oddycha teraz ladnie..:)..no jak ja nienawidze tego kataru bo zqraz dostaje swira ..katar i zaraz kaszek od niego ..>:D..ale mam nadzieje ze to mu minie nigdzie z nim nie wychodze bede siedziala w domku jakies k4 dni i mam nadzieje ze minie...kupke zrobil ..hmm..prawie nic od tego szczepienia ty;lko takie farflocle ciemne jak smolka...ale to chyba wina tego szczepienia..w brzuszku mu jezdzi ale jest najedzony..no i spi..hm..teraz spi bo nie spal az do 6:20..bo urzadzil sibie pogadanke ze mna ..on rozmawlal a ja mu aaa...aaa..aaa.albo cii cii..aby tylko zasnal a on w smiech..normalnie jaja sobie ze mnie robil..:)..teraz ja jestem nietomna..ale musialam wstac i wykorzystac ten czas na sprzatniecie pokoju..:)..

ok..ide na sniadanie poki moj gadula spi..::)..no i rano mu mierzylam temp....mial tylko 37..:)..czyli to nie temp..:)

aOla - ja ta wode z sokiem pije. Niestety naturalne syropy owocowe sa tylko z porzeczek!!! :-[ Jest w cholere sokow do rozcieczania ale sztucznych, prawdziwe tylko te nieszczesne porzeczki. Chyba sie do polskiego sklepu wybiore bo juz patrzec na porzeczkowy sok powoli nie moge, a i tak ciagle sie boje, ze za malo pije. Jutro zrobie sobie wielka butle soku tylko dla mni i wtedy bede miec na oku ile pije, bo w szklankach trace rachube... ::)

didi - trzymam kciuki za Ala i oboje z Atreiiusiem przesylamy Wam mnostwo cieplutkiej energii! :D

Cześć dziewczynki :)
Nathalie mała ma czasem casiśniete pięści, ale przy jedzeniu raczej nie, chociaz musze zwrócić na to uwagę :p mała tak zaciska jakby pokazywała figę ;D

Jestem jakas niemrawa dziś, niewiem co jeszcze miałam napisać :p ::)

witam mam jedna reke ;D
zaraz wybieram sie do sklepu z mala chcialam Wam podziekowac z calego serca za rady :) jak zawsze szczere ::)
po :laugh: co u nas, a wiec......maz zrozumial o dziwo az naprawde sie zdziwilam wczoraj jak przyszedl i przeprosil mnie za wszystko.Teraz to juz wiem ze bedzie lepiej tylko to jest kwestia czasu.
Co do piastek to Ola zbyt czesto tego nie robi.Ale jesli dziecko caly czas zaciska piastki to znaczy ze ma zespol napiecia miesniowego tak miala moja kolezanka ze swoja corka ale to nie jest nic groznego
Didi 3mam kciuki za Ala
Potem jeszcze tu wpadne :)

reklama
Wiolus to super że wam się pomału układa, trzymam kciuki oby tak dalej :D

Poobserwowałam Weronikę i niezaciska piąstek często :) ewentualnie jak bawi się albo jest zdenerwowana ;)

Do góry