reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ale jaja....Kacperek ma takiego psa-maskotke co jak sie koło niego przechodzi to on szczeka i ten pies siedzi na regale w pokoju Kacperka, my siedzimy przy komputerze w przedpokoju i nagle słysze.....pies szczeka  :o :o :o a nikogo wiecej w domu nie ma ??? duchy jakies czy co  ;D ;D ;D

reklama
Paaricia nie mam pojecia co to było ::) przed chwila siedzielismy w duzym pokoju, który jest oddalony o jeszcze nasza sypialnie od pokoju Kacperka, karmilismy sie własnie a pies znowu....szczeka :o :o

aOla ja go nie widze. moze źle go zapisałas w profilu :(

Idziemy sie szykowac i na spacerek :laugh: :laugh: :laugh:

Cześć mamuśki :)
Dopiero teraz mam chwilkę aby usiąść na forum. Posprzatałam mieszkanko, zrobiłam zakupy, a Weronika leży na leżaczku, gada i usmiecha do swojego kwiatka :D A ma juz do perfekcji opanowane aguuu ;D ;D
Muszę się wam pochwalić że Weronika zrobiła dziś kupkę!!!! A to jest święto, bo ostatnia była 16 dni temu ::) :p
Będą lecie "Gotowe na wszystko"?! to super, bo razem z mężem oglądamy i lubimy ten serial :D
Paula może masz duchy w domu :o podobno dzieci widzą duch, sprawdź ;)
aOLA ja zamierzam karmić do powrotu do pracy napewno, a jak będzie dalej to zobaczymy :p chociaż Weronika będzie miała już prawie 5 m-cy jak wrócę to chyba niebędzie tak źle :)
Steffi jak można odchudzić małe dziecko karmiąc piersią ???

Wczoraj zjadłam z parę pączków i faworki i małej nic nie jest :D nawet kupa jej sie udała :D :D

Uf uf, dogoniłam w końcu! Tylko, że tak się spieszyłam, ze nie pamiętam już co chciałam napisać.  :p

Dziś Ingusia kończy 3 miesiące!!!! Ale ten czas leci!  :laugh: :laugh: :laugh:

Agnes czy ta wysypka u Weronisi już zniknęła? Ingusia nadal ją ma i wcale nie znika, a może nawet jest większa. Kurcze, nie wiem co mam robić, niby lekarka powiedziała, żeby to olać, ale ja jakoś tak nie potrafię. Może to od czegoś co jem, może od mleka, jak myślicie? Help! No i cały czas jej oczko łzawi i ropieje...

siemaneczko kochaniutkie dawno mnie nie bylo:)niepspodziewanie odcieli mi internet.Pawel wiedzial,ale miiiii nie powiedzial:)ale juz jesstem,jestessssssssssssmy.probowalam poczytac co naskrobalyssssscie,ale nie sposob ogarnac tego wszyssssstkiego.)
Napisze po krotce co u nasss:)
Hania byla chora ale wyzdrowiala.Brala 2 antyboityki,ale juz od 2 tyg jest zdrowa.Biedactwo tak kaszlało,harczalo.Ja teraz jestem na antybiotyku,bo zapalenie pecherza mnie dopadlo a urosept nie pomagal.

No i co tam jeszcze,moja mama w poniedzialek pierwsy raz zobaczyla wnusie:)bo przyjechala do piero z pracy we Wloszech,przywiozla nam mnostwo fajnych prezentow.

No i tak wogole Hnaia byla moze 3 razy w swoim zyciu na spacerku,bo jak zaczelam z nia wychodzic,to zaraz sie mrozy zaczely wielkie potem sie rozchorowala,potem byla po chorobie i chyba od jutra zazne werndowanie od nowa,bo to stare to juz dawno nie wazne.Chocaz boje sie troszke po tej jej chorobie,ale chce ja przyzwyczaic do powietrza,bo w innym wypadku to na pewno co wyjdzie na dwor to zachoruje.
Od tego siedzenia w domu to mi sie cos robi.w poniedzialak bylam u mamy,ale terz moj brat jesssst chory bo grypa u nas w iesciie w szkolach panuje,wiec nie chce jej narazac niepotrzebnie.

jak juz kiedys wspominalam u nas w domu mieszkaja 4 rodzny.No i na wszelki wypadek nikt nie moze do mnie pzychodzic,chociaz sa zdrowi,ale tak na wszelki wypadek.moja pzyjaciolka mnie ratowala,pryzchodzila do mnie,ale niestety on ma inne zajecia i nie moz za czessssssto do mnie przychodzic.

reklama
Do góry