reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no wiecie co ja rozumiem że piszemy na forum o kupach dzieci no ale z dzieci kup przejść na kupy nężów afuuuu :laugh:

ja do tańców na stołach też się pisze ;)
a co do picia alkocholu to kidyś to były czasy ;D teraz wypije lampe wina i mam już dość pamiętam jak jeszcze za czasów chdzenia z Pawłem byliśmy na jakiejś imprezie no i oczywiście impreza się nie mogła skończyć dopuki wódka była nie wypita zawsze były teksty kończymy i się rozchodzimy no to ja nadstawiłam szklanke i sru całą do dna a kolega juz jak to zobaczył to ostatni kieliszek mu z wrażenia z buzi wyleciał ;D ;D no ale teraz na samą myśl to już mi niedobrze ;)

hmmm cały dzień was podczas karmienia podczytywałam ale co ja jeszcze chciałam napisać ??? ::)

reklama
hehe ja się raz urządzilam podczas picia i to był pierwzy wspólny wypad z moim wtedy jeszcze kolegą znaliśmy się 2 tygodnie dopiero a ja mu pokazalam sie ze swej pijańskiej strony ;D ale się nie zniechęcił za to całą noc siedział pod kiblem i prosil żebym otworzyła drzwi ;D

melduję się po wizycie u pediatry-neonatologa... mam wielki łeb po tej wizycie....
mam odchudzać mojego pulpecika

Juz sama nie wiem co napisać!!!jak my tu wszystkie mamy takie wspomnienia alkoholowe - to ja aż sie boje tego zjazdu ;) ;) ;)ojj będzie o nas głośno ;) ;) ;)

Steffi - rany - coż Ci lekarze się tak "uwzieli" na Kubusia :( - jaki on pulpecik - nie wyobrażam sobie jak można takie maleństwo odchudzać ::) ::)

doktor stwierdził że jest za gruby i że ma jeść rzadziej a więcej. czyli mam nie przekraczać 7 karmień na dobę... i uwaga!!!! mam zacząć dawać jabłuszko....
i to co pisałam wcześnij że mały nie chce dźwigać główki to dlatego właśnie że jest grubiutki i ma co dźwidać. Wogóle stwierdził że jest sporym dzieckiem jak na 2 miesiące. Waży 6530 (czyli od urodzeni przytył 3220). Wyśmiał też to co mówiła ta ortopeda że dziecko ma krzywicę zaawansowaną bo ma miękką główkę. Zmienił mi Devikap na Vigantoletten i dodatkowo jeszcze dołożył Cebion.
Pytał mi się co jem, więc jak mu powiedziałam zę delikatne rzeczy, kurczaczek, drobiowa wędlina jabłuszko i że wprowadzam cytrusy to się za głowę złapał. Kazał mi jeść wszystko tylko ograniczyć ostre przyprawy i rzeczy wzdymające.....

aaa no i co do tego odchudzania to powiedział mi tak " fajnie jest się pochwalić takim dorodnym tłuściutkim dzieckiem i każda mama patrzy na to żeby jej dziecko wyglądało zdrowo i myśli o tym co jest teraz ale nie pomyśli co bedzie za 25 lat"

reklama
aOla no może jeszcze przyjdzie ;)
a i ja tez mam suwaczek automatycznie :)

Steffi ja tez nie wiem jak można odchudzic takie dziecko, co nie dać mu jeść jak jest głodne ???

Ide już spac kobitki , a Wy tu sobie plotkujcie jak macie siły, tylko oby nie za duzo, bo nie nadrobie.

Dobranoc, słodkich snów.

Do góry