reklama
Mysle ze to przez wczorajsze nocne siedzenie - siedzialam na krotkim rekawku i caly czas mi bylo zimno, ale nie mialam czasu sie ubrac ;D ;D ;D no i dzisiejszy 1,5 godzinny spacer bez czapki - bralabym przyklad z corci ;D
Paula25
szczęśliwa :)
aOla właśnie jeszcze nie dostałam
Wreszcie zjadłam 2 pączki :laugh: i wypiłam lampke szampana ;D ale mi zrobiło się wesoło ;D ;D a Kacper jeszcze nie wykąpany
Wandzia kuruj się bidulko, pij herbatkę z miodem i sokiem malinowym, mi pomogło Zdrówka życzę!!!
Wreszcie zjadłam 2 pączki :laugh: i wypiłam lampke szampana ;D ale mi zrobiło się wesoło ;D ;D a Kacper jeszcze nie wykąpany
Wandzia kuruj się bidulko, pij herbatkę z miodem i sokiem malinowym, mi pomogło Zdrówka życzę!!!
Paula - a ja juz chcialam gardelko wodka przeplukac hehehe nie no jasne, zaraz robie sobie herbatke z miodem i na katar zamierzam sobie zrobic z rumianka no to takie do wcychania - ucieklo mi slowo !!!
Wlasnie wiktor przyszedl do mnie ze sluchawkami takimi lekarskimi i sie mnie pyta co mnie boli ;D ;D i wlasnie bada mi cycki ;D ;D ;D No on jest niemozliwy
Wlasnie wiktor przyszedl do mnie ze sluchawkami takimi lekarskimi i sie mnie pyta co mnie boli ;D ;D i wlasnie bada mi cycki ;D ;D ;D No on jest niemozliwy
reklama
A
aOLA
Gość
no to mój to prawdziwy samiec pierdzi beka i dłubie w nosie a najukochanszy jego moment na załatwienie "sprawy" jest gdy ja sie kąpie
Paula nie wiem czemu szwagier to wysyłał ale ja mam potwierdzenie wysłania a jutro będzie tydzień?Mam nadzieje ze dobrze zaadresował Poczekamy do poniedziałku jak nie dojdzie to wyśle jeszcze raz
Paula nie wiem czemu szwagier to wysyłał ale ja mam potwierdzenie wysłania a jutro będzie tydzień?Mam nadzieje ze dobrze zaadresował Poczekamy do poniedziałku jak nie dojdzie to wyśle jeszcze raz
Podziel się: