reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ketsa - a może Astek sobie pozwala,jak Ty siedzisz przy kompie??? - tylko jestes tak zajęta ze nie widzisz,nie słyszysz i nie czujesz??? bo wiesz - jak on tego nie robi przy Tobie - to chyba nie żyje ::) ;D

reklama
Moskito - ale niestety z czacika jednak nici - nie to ze zamierzam sie uczyc, ale siorka do mnie przyjezdza i mamy zrobic sobie wieczor filmowy ;D

tak tak, ja doskonale wiem o tym, tyle ze film sobie obejrze spod pierzynki gdzie bedzie mi cieplusko - bo niestety ale cos mnie lapie !!

Mysle ze to przez wczorajsze nocne siedzenie - siedzialam na krotkim rekawku i caly czas mi bylo zimno, ale nie mialam czasu sie ubrac ;D ;D ;D no i dzisiejszy 1,5 godzinny spacer bez czapki - bralabym przyklad z corci ;D

Jestem za czatem wieczorem , jak najbardziej...W weekend jak zwykle faceci wrócą i nic z tego, więc mamy ostatnią szansę ;D

Wanda, no wiesz...Bez czapki??? Matka Polka i ubrać się nie umie!

aOla właśnie jeszcze nie dostałam :(

Wreszcie zjadłam 2 pączki :laugh: i wypiłam lampke szampana ;D ale mi zrobiło się wesoło ;D ;D a Kacper jeszcze nie wykąpany ;)

Wandzia kuruj się bidulko, pij herbatkę z miodem i sokiem malinowym, mi pomogło :) Zdrówka życzę!!!

Paula - a ja juz chcialam gardelko wodka przeplukac :p hehehe nie no jasne, zaraz robie sobie herbatke z miodem i na katar zamierzam sobie zrobic z rumianka no to takie do wcychania - ucieklo mi slowo !!!

Wlasnie wiktor przyszedl do mnie ze sluchawkami takimi lekarskimi i sie mnie pyta co mnie boli ;D ;D i wlasnie bada mi cycki ;D ;D ;D No on jest niemozliwy :D :D :D

reklama
no to mój to prawdziwy samiec pierdzi beka i dłubie w nosie a najukochanszy jego moment na załatwienie "sprawy" jest gdy ja sie kąpie :p

Paula nie wiem czemu szwagier to wysyłał ale ja mam potwierdzenie wysłania a jutro będzie tydzień?Mam nadzieje ze dobrze zaadresował :p Poczekamy do poniedziałku jak nie dojdzie to wyśle jeszcze raz

Do góry