reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziewczyny jaka temperature powinny miec takie maluszki jak nasze??bo zmierzylam cyprysiowi 37.2 czy to jest podgoraczkowy tak jak u nas czy akurat??

reklama
Patrzcie co sobie do podpisu wstawilam ;D ;D ;D
Ola - no to gratulacje za wyczucie odpowiedniego momentu zloz mezowi :p hehehe
m.Cyprysia - nic mi nie wiadomo o temperaturze jaka powinny maluszki miec ???

Cyprysiowa a jak mierzyłas temp? Jeżeli w pupie to nie bo od tej temp odejmuje się 6kresek (jeśli dobrze pamietam) Ale mój Pysio miał ostatnio 37stopni i lekarz powiedział ze jest ok
Wanda jest 15odc Lostu? Bo miał byc dzis a potem wyczytałam ze chyba 1marca ???

mam pytanie czy Wy za kazdym razem musicie wklejac pasek czy macie jakoś automatycznie ustawione?

hej hej
ja wlasnie wykapalam mala, musialam jej troche czas przedluzyc oby wstawala zamiast o 7 to chociaz o 8 ale skubana tak sie przyzwyczaila, ze o 20 to juz na kanapie mi zasypiala  ;D ja zaraz sama mykam do wanny  ;) a i na wspolnej zaraz leci no i gotuje sobie kolbe kukurydzy taka naszla mnie chec..no nie wiem co z tym chacikiem  :)

Cyprysiowa - mi polozna powiedziala ze dzieci moga miec bardzo rozna temperature i to bedzie ok bo jeszcze nie maja uregulowanego mechanizmu cieplowniczegi eee czy jakos tak wiec norma to jak pamietam 36-37,5

reklama
Do góry