reklama
martula
Fanka BB :)
Ale naskrobałyście laseczki, no no....Z trudem nadrabiam. Muszę wam powiedzieć, że koszmarne mcie teściowe. Choc moja mama twierdzi, że najlepiej poślubic sierotę, bo każda teściowa to zouza, tak siak czy owak ;D Chwilowo o swojej nie mogę nic złego powiedzieć, ale wszystko przede mną
Zjadłam dzisiaj jednego pączka, bo nie mam ochoty na więcej, za słodkie...
Ketsa, gdzie byłaś gdy Cię nie było???
Moskito, gratuluję załatwienia sprawy !!! Jak tam Karolek, oderwał się od cyca??
Paaricia, witaj! To musiałbyć mega bąk, skoro obudził dziecko...
Zjadłam dzisiaj jednego pączka, bo nie mam ochoty na więcej, za słodkie...
Ketsa, gdzie byłaś gdy Cię nie było???
Moskito, gratuluję załatwienia sprawy !!! Jak tam Karolek, oderwał się od cyca??
Paaricia, witaj! To musiałbyć mega bąk, skoro obudził dziecko...
mamaCyprysia
hehe wyobrazacie sobie nas wszystkie tanczace na stolach,przy rurach,pijane w trupa??hehehe ale zwalka ;D
paaricia moj adrian choc mistrz bekania to w nocy o 4.30 mu sie nie zdaza
paaricia moj adrian choc mistrz bekania to w nocy o 4.30 mu sie nie zdaza
mamaCyprysia
zle przeczytalam na dodatek ale ze mnie analfabetka.rany co za wstyd :-[ ale pierdziec tez mu sie nie zdaza rzecz jasna w nocy (bynajmniej nie takie glosne) ;D
...No niezle sie zapowiada zjaździk .....Joeey na rurze z reszta pijana w trupka..... ;D
....a no i męowie- matki polki.........
Martula mąż już zapomniał jak z przodu wyglądam bo ciagle nosem w komputer jestem wklejona, wiec musze rozładowac sytuacje co by rozwodu nie było biedactwo zazdrosne o kompa... ;D
....a no i męowie- matki polki.........
Martula mąż już zapomniał jak z przodu wyglądam bo ciagle nosem w komputer jestem wklejona, wiec musze rozładowac sytuacje co by rozwodu nie było biedactwo zazdrosne o kompa... ;D
Pati - ale sie usmialam z tego baka ;D ;D ;D ;D ;D
Katsa - no to bardzo ladnie chlopa wychowalas, za to moj jak tylko wraca z Poznania, to pierwsze co to idzie kupe !!!!!! jakby caly tydzien sie wstrzymywal zeby zrobic mi pod nosem no !!! hehehe - ale nie pierdzi, nie smarka, nie beka, baboli nie dlubie ;D ;D ;D Takze dobre i to
No ale najbardziej wkurza mnie to - moze tez tak macie, ze jak wracam skads do domku (teraz to rzadkosc, bo Pawel tylko w weekendy w domku) to zazwyczaj chce mi sie siku, no i jak tylko Pawel mi otworzy drzwi, to zaraz wlazi do kibelka no !!! hehehe Ale juz mu zwrocilam uwage i tak nie robi - zwlaszcza ze ostatnie to faktycznie okazji nie ma ;D
Katsa - no to bardzo ladnie chlopa wychowalas, za to moj jak tylko wraca z Poznania, to pierwsze co to idzie kupe !!!!!! jakby caly tydzien sie wstrzymywal zeby zrobic mi pod nosem no !!! hehehe - ale nie pierdzi, nie smarka, nie beka, baboli nie dlubie ;D ;D ;D Takze dobre i to
No ale najbardziej wkurza mnie to - moze tez tak macie, ze jak wracam skads do domku (teraz to rzadkosc, bo Pawel tylko w weekendy w domku) to zazwyczaj chce mi sie siku, no i jak tylko Pawel mi otworzy drzwi, to zaraz wlazi do kibelka no !!! hehehe Ale juz mu zwrocilam uwage i tak nie robi - zwlaszcza ze ostatnie to faktycznie okazji nie ma ;D
reklama
Jasny gwint - wlazłam ja tu na chwilke i juz zaraz mi zwieracz puści(ten od pęcherza) - hehehehe
Wandzia - ta kupa Pawła, hehehehhehe, i bardziej podoba mi sie to co spiewasz na bb (na gg coś nie bardzo mi podeszło,heheh)
Paarcia -pierd Towjego chłopa
Ketsa - Twój to juz wogóle -skowronki mu wynoszą, hehehehehe
A w tańcach na stołach też jestem dobra - z miła chęcia sie pisze - z rurą czy bez
Wandzia - ta kupa Pawła, hehehehhehe, i bardziej podoba mi sie to co spiewasz na bb (na gg coś nie bardzo mi podeszło,heheh)
Paarcia -pierd Towjego chłopa
Ketsa - Twój to juz wogóle -skowronki mu wynoszą, hehehehehe
A w tańcach na stołach też jestem dobra - z miła chęcia sie pisze - z rurą czy bez
Podziel się: