reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ja tez sie pisze do tanca na stole hehehe ;D ;D ;D

wkleiłam swoje zdjecia slubne do albumu....patrzcie i podziwiajcie ;) ;) ;)

a teraz idziemy z Kacperkiem troche pocwiczyc :)

reklama
magdamaj ale ię usmiałam Twojego posta
36_1_20.gif

żesz ja wcześniej nie wiedziałam ctrl+L zapamiętam

Ja wtrybiłam 3 paczki i jeszcze jeden mi został i tak się zastanawiam nad nim
36_1_36.gif

a od wczoraj to mam ich jużna koncie 5
36_1_21.gif

Gabi słonko - ctrl+ Z :) nie L
a do mnie paczki juz jada mniam mniam - trzeba w koncu kultywowac dobra staropolska tradycje tlustego czwartku

Ctrl + Z
36_1_7.gif
jakoś zapamiętam spróbuję sobie wybić to ctrl + L zresztą gdzie ja wyczytałam że to ctrl + L ??? nie wiem
36_1_25.gif

Ale sie temat z chlopami rozpisal ;D ;D ;D

Joeey - no i jeszcze rura do tych tanow konieczna ;D ;D ;D hehehe :)

A ja z kolei nie lubie tanczyc - bynajmniej nie z Pawlem ;D niezle co ??? najgorsza impreza w moim zyciu to wlasne wesele - bo musialam z nim duzo tanczyc ;D ;D ;D hehehehe Dobra jestem co ??? hehehe no ale taka prawda - ja twierdze ze Pawel nie umie tanczyc i wile tanczyc np z kumplem, a z kolei tego kumpla dziewczyna woli tanczyc z Pawlem, bo twierdz ze jej chlop tanczyc nie umie ;D No ale przy rurze chlopa nie trzeba ;D
No a na zlot to kazda musi wziasc po dwie miski - koniecznie :D :D :D

No i musze sie Wam pozalic :( Czuje sie fatalnie - boli mnie glowa troszke - juz troszke, bo wzielam apap, ciagle kicham i jest mi zimno i mam nos zapchany - myslicie ze cos mnie lapie ??? ;D ;D ;D bo ja mysle ze tak :( cholerka no :(

A jak dzis z czatem bedzie ??? bo ja sie czuje tak fatalnie ze raczej sie za wiele nie poucze ;D ;D ;D hehehehe
Moskito - juz inaczej spiewam niz na gg, co ??? hehehehe

a ja wydygałam i nie zjadłam pączka :p

co do pomocy mężów to mój jest anioł Od początku przewijał małego, kąpanie należy do niego, w nocy jak mamusia nakarmi to bierze do odbicia i jeśli jest potrzeba to usypa (teraz juz nie ma potrzeby ale wcześniej...) Ja mu od razu powiedziałam że razem go robilismy to razem wychowujemy. Pysio był naszą świadomą decyzją i nie wyobrażam sobie żeby mi Rafał nie pomagał ;D

Paula dostałaś płytke?

Ide szykowac kąpanko i spać

reklama
Hej Mamusie! Melduje sie w trakcie nocnego karmienia! ;D Malutki jak wreszcie zasnal okolo 22 to spal do 4.30! ;D Pewnie spalby dluzej, ale moj maz puscil TAK glosnego baka, ze sie Maly obudzil! ;D ;D ;D

Do góry