reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Mala lezy w lozeczku,ryk nie samowity bo ucze ja samodzielnie zasypiac az mi sie serce kraja no ale tak trza :-[

Moj osdeparowany maz (jestesmy w separacji ;D) przewija mala i tylko to robi, nie kapie ja bo sie boi.

reklama
Czesc dziewuszki :)
My juz po spacerku poltoragodzinnym :) Bylam w kosciele zorientowac sie kiedy biuro parafialne jest otwarte i sa zajebiste godziny otwarcia - od wtorku do piatku od 8 do 9 i od 17 do 18 !!! A Pawel ma urlop w poniedzialek, a w poniedzialki nieczynne !!!!!! grrr... moze dzis tesciowa wykorzystam jak przyjdzie i skocze pozalatwiac ;D

A mala spi jeszcze w wozeczku ;D ;D ;D to se zrobie obiadek :)

Gabi - czy na tym ostatnim zdjeciu co wlasnie wkleilas Twoj maly bawi sie zabawka taka ktora sie na rzep przyczepia, czy to jakis palaczek ??? Bo mnie to zaciekawilo ???

eee a może przesadziłam ??? hihi ale jak ktoś jest taki niewyraźny to można sie zdenerwować no bo jak ktoś się ciebie o wszytsko pyta sam nie podejmie żadnej decyzji no to jak egzystować ??? ;)

Kacperek miał oczka ciemno granatowe a teraz mu jaśnieją i chyba po mamusi będzie miał błękitne :laugh: bo tata ma zielone :)

Paaricia a ja się zastanawiałam dlaczego ja tak często jestem sucha ;) nie to co kiedyś, teraz mężuś musi się napracować, żebym była mokra....heh... ;D ;D ;D a Ty piszesz, że to dlatego, że się karmi piersią :).

Gabi mój Paweł bez problemu zmienia pieluszki Małemu, a jak wrócilismy ze szpitala (boze kiedy to było  ::)) to on pierwszy Go przebrał całego :)  8). Kąpiemy tez razem Małego  :D

dziewczyny chwale sie..hehe..wlasnie wplunela mi kasa ..:0..becikowe wraz z redzinnym na koncie..hehe..sprawdzalam co pol godziny stan konta..:D..jutro bede miala juz aparat i fotki sie posypia..bo dzisiaj nie mam jak dojechac do sklepu..tata w pracy...a ja nie mam jeszcze prawka..buu..:(

ok..zmykam bo AL..wykreca glowe i patrzy w tyl na zegarek z czerwonymi cyframi...bardzo go lubi..:D ..jest zaraz na 2 miejscu po lampach..hehehe

didi no to czekamy z utęsknieniem na zdjecia ;D super że kaska już jest ja jeszcze nie złoyłam wniosku bo moj chłop jeździ teraz dwoma samochodami i nie mam czym pojechać ale jeszcze czas ;)

Wandzia to jest ten pałąk co tam kiedyś go wklejałam na zakupach z Tiny LOve i do tego jeszcze małemu przyczepiam takie dzwoneczki bo ładnie dzwonią i mu się micha cieszy wtedy jeszcze bardziej ;)

Paweł przewija Ewe raz w tygodniu  ;D w niedziele przy czym ja musze stać nad nim   jest chętny tylko boi się żeby jej krzywdy nie zrobić i dlatego robi to tak rzadko ale jak jest tylko w domu to mi przy tym  asystuje  ;D przy kąpielach też nie raz ją trzyma bo mam takie dni że mi kręgosłup odpada  ::) ale wtedy to ma już taki strach w oczach że szok dlatego ją trzyma tylko wtedy jak to już ostateczność  ::)

Wanda już po spacerku ???

ja ide na 13 do dentysty no i byłam zmuszona pierwszy raz poprosić teściową o spacerek z małą  :mad: ale jestem niedobra i powiem jej że ma chodzić z wózkiem i z maleńkńą  tylko w tą i spowrotem po gabinetem i nigdzie ma się nieoddalać  ;)

reklama
Zapytałam Was o te pieuchy bo mój mąż nie zmienił dziecku jeszcze ani razu pieluchy
36_1_4.gif
znaczy się twierdzi że zrobił to raz jak mnie nie było ale nie chce mi się wierzyć
co ja mam z tym chłopem zrobić zamienić
36_1_44.gif
no ale gdzie wymieniają ???

Do góry