reklama
Amelka22
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim.
Jestem wyspana jak nigdy,moje dziecko przespało do godziny 6:00 a potem jeszcze do 10:00.A w ogóle jest taka grzeczna że nie mam co opowiadać (tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć).
No a my robiliśmy wczoraj przemeblowanie.Kupiłam komode bo rzeczy dziecka nie mam gdzie upchać. No i tu się zaczynają schody....nie przyszło mi do głowy żeby zmierzyć czy się owa komoda zmieści no i się nie zmieściła ,teraz stoi w takim miejscu że wcale mi się nie podoba.
Natalia współczuje mdłej teściowej,z moją jest odwrotnie ,jest nadpobudliwa i nieprzewidywalna.
A cha konik jeszcze robi prrrr
No i trzeba zamknąć oba albumy.
Moskito zupka z koziej dupki i mimry z mamrami wyszły wyborne.
Proszę się częstować
Jestem wyspana jak nigdy,moje dziecko przespało do godziny 6:00 a potem jeszcze do 10:00.A w ogóle jest taka grzeczna że nie mam co opowiadać (tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć).
No a my robiliśmy wczoraj przemeblowanie.Kupiłam komode bo rzeczy dziecka nie mam gdzie upchać. No i tu się zaczynają schody....nie przyszło mi do głowy żeby zmierzyć czy się owa komoda zmieści no i się nie zmieściła ,teraz stoi w takim miejscu że wcale mi się nie podoba.
Natalia współczuje mdłej teściowej,z moją jest odwrotnie ,jest nadpobudliwa i nieprzewidywalna.
A cha konik jeszcze robi prrrr
No i trzeba zamknąć oba albumy.
Moskito zupka z koziej dupki i mimry z mamrami wyszły wyborne.
Proszę się częstować
zdanka
dzieńdobry wszystkim
jak zwykle nie mam rano czasu bo długo śpimy i jeszcze wyrko rozgrzebane i ja bez śniadania a zaraz ma koleżanka wpaść na kawke ;D z moim zięciem ma takiego przystojnego trzyletniego synka ehhh w sam raz do Ewy :laugh:
Natalko najgłębsze wyrazy kondolencji
a wy wogle zamierzacie jeść pączki i faforki ??? myślałam że nie można ???
jak zwykle nie mam rano czasu bo długo śpimy i jeszcze wyrko rozgrzebane i ja bez śniadania a zaraz ma koleżanka wpaść na kawke ;D z moim zięciem ma takiego przystojnego trzyletniego synka ehhh w sam raz do Ewy :laugh:
Natalko najgłębsze wyrazy kondolencji
a wy wogle zamierzacie jeść pączki i faforki ??? myślałam że nie można ???
Nathalie
Fan(ka)
Ech... no wiem, że nie powinnam narzekać na moją teściową, ale zapewniam Was, że taka osoba, która jest cały czas taka sama (mdła i bez ikry totalnie) też może doprowadzić do szału. No i zdecydowanie wolałabym, że by mnie tak o wszystko nie pytała bo jej pytania są naprawdę dobijające. Wczoraj na przykład miałyśmy na obiad kotlety (sojowe). Zrobiłam je dzień wcześniej, a że byłam wczoraj bardzo zapracowana to ona robiła obiad no i pyta "gdzie są kotlety?" - były już zrobione, to chyba jasne, że w lodówce, potem jak już je wyjęła to zapytała "a trzeba jeszcze je panierować?" - a były już w panierce... Chodzi o to, że ona tak się boi, żeby czegoś źle nie zrobić, że pyta o każdą najmniejszą pierdołę! Nie nasypie psu żarcia tylko zapyta "może trzeba byłoby jej jedzenia nasypać?". Nie przewinie Małej tylko mówi do niej "zaraz cię mamusia przewinie"... Kurzy też nie zetrze dopóki ja nie wyrażę na to zgody. Okna nie otworzy bez mojej wiedzy. Naprawdę fioła można dostać! W sklepie też nic sobie nie kupi, pewnie, żeby nas na za duże koszta nie narażać. Kurde, no nie można przeginać w żadną stronę!
mamaCyprysia
mysle ze moglybysmy zalozyc watek taki jak "grudniowe dzieciaczki"bez komentarzy tylko z naszymi fotami i go zablokowac takze.co wy na to??
Paula25
szczęśliwa :)
Zdanka ja tez czyszcze Kacperkowi tak gdzies raz na tydzień tymi specjalnymi patyczkami dla niemowląt, zawsze tam się zbierze troche miodku
Natalio trzymaj sie bidulko, przykro mi ze masz tyle pracy, ze nie masz czasu zeby poswiecac go wiecej Ingusi, mimo wszystko głowa do góry, wszystko sie jakos unormuje jak nadrobisz zaległosci. Postaraj sie wiecej odpoczywac razem z córcia.
Trzymaj sie ciepło :-*
Natalio no i współczuje tesciowej, to jakis ewenement (przepraszam, ze tak pisze, ale na to wychodzi). Trzymaj sie jakos musisz to wytrzymac. Masz 2 wyjscia albo zaciskaj zęby albo jej wszystko wygarnij. A co na to Twój mąż ???
Paaricia nie martw sie o Małego, nie powinien sie zarazic, u nas tez ja byłam przeziebiona a mój mąż chory i Kacper sie nie zaraził. Trzymam kciuki zeby tak było. Pozdrawiam Was gorąco. :-*
Agnes jestem zaaaaaaaa zamknieciem równiez "Albumiku polączonego: brzuszki, fasolki i mamusie"
Natalio trzymaj sie bidulko, przykro mi ze masz tyle pracy, ze nie masz czasu zeby poswiecac go wiecej Ingusi, mimo wszystko głowa do góry, wszystko sie jakos unormuje jak nadrobisz zaległosci. Postaraj sie wiecej odpoczywac razem z córcia.
Trzymaj sie ciepło :-*
Natalio no i współczuje tesciowej, to jakis ewenement (przepraszam, ze tak pisze, ale na to wychodzi). Trzymaj sie jakos musisz to wytrzymac. Masz 2 wyjscia albo zaciskaj zęby albo jej wszystko wygarnij. A co na to Twój mąż ???
Paaricia nie martw sie o Małego, nie powinien sie zarazic, u nas tez ja byłam przeziebiona a mój mąż chory i Kacper sie nie zaraził. Trzymam kciuki zeby tak było. Pozdrawiam Was gorąco. :-*
Agnes jestem zaaaaaaaa zamknieciem równiez "Albumiku polączonego: brzuszki, fasolki i mamusie"
reklama
dopiero wstalam : bo Ada o 7 zrobila pobudke i uspalam ja o 8.30 to ja tez jeszcze kimnelam bo ciagle mi snu brakuje
Amelka ja jeszcze ani jednego nie wcielam wiec chetnie wezme...ale caly talerz ;D
Agnes u Was tez tak proszy snieg..normalnie odwrotnosc wczoraj u Was na dole brzydko, a u Nas slonko bylo, a tera na odwrot
my dzis na usg bioderek ze skierowania
Natalia i tak zle i tak niedobrze ale tez bym sie wkur..bo nie lubie jak tak ciagle cos mnie ktos pyta..nie mam cierpliwosci : a mialam taka kolezanke, cigle sie pytala czy moze..to a tamto..i mnie to wkur..niemilosiernie :
albumik tez mozna zamknac, nic nam nie zostanie na stronie
Amelka ja jeszcze ani jednego nie wcielam wiec chetnie wezme...ale caly talerz ;D
Agnes u Was tez tak proszy snieg..normalnie odwrotnosc wczoraj u Was na dole brzydko, a u Nas slonko bylo, a tera na odwrot
my dzis na usg bioderek ze skierowania
Natalia i tak zle i tak niedobrze ale tez bym sie wkur..bo nie lubie jak tak ciagle cos mnie ktos pyta..nie mam cierpliwosci : a mialam taka kolezanke, cigle sie pytala czy moze..to a tamto..i mnie to wkur..niemilosiernie :
albumik tez mozna zamknac, nic nam nie zostanie na stronie
Podziel się: