reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Didi oczka Emilka ma po mnie, jak byłam mała to też tak wielkie oczy robiłam :) A Tatuś to już zapowiedział, że żadnemu chłopakowi nie odda swojej Córci :)

Amelka dzięki za pączki :)

Gabi mój mąż właściwie robi wszystko oprócz karmienia Małej :) i często w nocy jak ja nie mam siły wstawać, to on ją przebiera i przynosi na cycusia :) A może porozmawiaj o tym z mężem, przecież zmiana pieluchy to tez forma zabawy z dzieckiem przynajmniej my zawsze Emilkę zagadujemy, coś pokazujemy i musze powiedzieć, że Emilka lubi tylko na przewijaku leżeć i jak placze to my szybko Ją na przewijak hi hi hi. No i powtórzę po dziewczynach - koniecznie CHWAL MĘŻA ZA WSZYSTKO!!!! :)

Natalia ja tez poproszę o przepis na te kotlety

reklama
Gabi pytalas o zmiane meza oddac Ci mojego i jeszcze Ci doplace  ;D ;D tylko on jak przyjdzie z pracy to siedzi caly dzien przed kompem albo czyta gazete albo mecz oglada wiec jakbys z nim pomieszkala pare dni to bys napewno ozlocila Swojego mezusia ;D
My wczoraj postanowilismy sie pogodzic(wiadomo jak ,pierw fizycznie ;D ;D ;D ;D ;D) no ale na wieczor znow wybuchla awantura bo nie umial sie powstrzymac i zadzwonic do mamuski :mad:

Wiolus - masz maminsynka ??? o rany.... to niefajnie :( Ze mna by taki nie wytrzymal chyba :) ;D ;D ;D Moj Pawel za to jak jego mama dzwoni to zawsze zaluje ze telefon odebral ;D ;D ;D hehehe :)

Acha usmialam sie z ta tesciowa i wozkiem.Zdanka widze ze tez nie przelewa Cie miloscia do tesciowej  :p
Kurcze czemu tak jest ze tesciowe sa takie beeeee.....co w nich takiego jest?
Wandzia jesli mialabym wybierac ponownie meza to bym sie nie zdecydowala na Arka, kocham go ale nie idzie zyc z mami synkiem bo wszystko co mama powie to swiete a co ja powiem to beeee no ale cuz czas pokaze daje sobie pare latek albo to sie zmieni albo bede sama z Ola i chyba bede w tedy bardziej szczesliwsza.

Emma mój Oskar tak samo jak jest płacz to bach na przewijak i cisza hihi on kocha jak się przy nim cośmajstruje nie lubi tylko po kąpieki jak sięgo ubiera wtedy tak siędrze że aż mi sięserce kraje wczoraj to mu tylko pieluche założyłam i zawinęłam w szlafroczek i tak go karmiłam bo nie szło go ubrać
wioluś m.ój mąż jest taki sam hihi też nos w kompa i udaje że pracuje a potem rano gada znowu nic nie zrobiłem wi ęc poprostu ucieka od tego ale sam będzie potem miał hehe zobaczy  ;D
mykam bo sięobudził i sam jużsięsobą nie zajmie pewno amku by chciał  ;D

Wiolus - oj to wspolczuje ogromnie naprawde !!!!! Ja bym miala bardzo drasztyczne metody wychowania sobie takiego faceta ;D ;D ;D Ale nie wiem czy mi wypada na forum pisac, no ale dobra, napisze a co mi tam :)
Po pierwsze wprowadzilabym celibat - a jakby marudzil to byloby krotko: co, chcesz sie kochac ??? no to moze zadzwon do mamy czy ci pozwoli ;D ;D ;D i teksty tego typu :p a co :p
Po drugie - calkowite odciecie kontaktu z mama byloby najskuteczniejsze, ale to bardzo ciezkie do zrobienia !! Ale powinno zadzialac tak na moje :)

Moj Pawel maminsynkiem nie jest, ale ostatnio i tak zrobilam mu taki dym, ze szkoda gadac, a o co ??? Bo sie zgodzil zeby tesciowa przyjechala do nas na swoje urodziny - zeby u nas wyprawic !!!! Kazalam mu dzwonic i odwolac - na cale szczescie posluchal mnie ;D ;D ;D A dym byl o to ze sie zgadza bez uprzedniego uzgodnienia tego ze mna !!! Ja zawsze moim rodzicom mowie ze np wstepnie tak, ale zadzwonie jeszcze odpowiedziec jak sie z Pawlem skonsultuje - no wiec od niego wymagam tego samego :) No i on jak mu kazalam odwolac powiedzial mi ze sama mam dzwonic i jej odmowic, no to ja - No sory, ale ja sie na to nie godzilam tylko Ty, wiec teraz dzwon i odmawiaj, albo ja z dzieciakami wyjezdzam do swoich a Ty se gosc mamuske :p hehehe Taka jestem wredna !!!! Oj wstretna ze mnie baba - malo ktory facet by ze mna wytrzymal :) Tak naprawde to ja mam jaja w tym domu ;D ;D ;D

Wandzia niejesteś wredna ;D ja jestem taka sama ;D zreszta zarówna ja, jak i Damian nierobi nic bezkonsultacji ze mną, jak i ja z nim ;) Co do metod szkolenia męża mam podobne ;D ;D krótko z nimi trzeba bo wejdą na łeb!!! ;D ;D ;D

reklama
Moskito - alez mnie ustawila :p :p :p nie moge wejsc na albumiki :p ale mam nadzieje ze zaraz mnie odblokuja :) A tymczasem mykam na obiadek i po Wiktorka :)

Do góry