reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

siedze z Małym na kolanach i czytam mu forum :)
no ale sie juz niecierpliwi, bo chyba cos słyszałam ze poszło w pieluche ::) wiec idziemy sie przebrac.

reklama
Emma - no Twoja córcia ma niesamowite oczka,można się zapatrzeć... i Twoja siostra jest chyba baaardzo do ciebie podobna:)

A wogóle to jak u waszych dzieciaczków z kolorem oczu? ja mam wrażenie że mojemu urwisowi już  brązowieją..... chyba że ja mam jakieś omamy....

PAula - kochana jestes, bardzo CI dziekuje za pocieszenie. Od razu lepiej, moze wiec i nasz sie nie zarazi! :D :D

W ogole dzis jestem nie do zycia. Leb mnie boli caly dzien... Maly WRESZCIE zasnal - spal dzis pol godziny w ciagu dnia wiec mam nadzieje, ze da mi pospac w nocy. Bardzo tego potrzebuje, bo leb to mi zaraz odpadnie...

A no i bylam dzis u pielegniarki na sprawdzeniu poporodym. Mowila, ze szwy sie ladnie zrosly, a to jak najbardziej normalne ze boli przy kochaniu, bo jak sie karmi piersia, to bardzo czesto jest sie suchym! ;D ;D

Acha no i wiadomosc dnia, Maly zrobil dzis kupke!!! Mimo, ze ostatnia zrobil zaledwie przedwczoraj!! Ciekawe kiedy bedzie nastepna. Ostatnio jakos tak jest, ze robi kupke, za 2 dni nastepna, potem dopiero za 5 dni i potem znow za 2...

To ja spadam do lozeczka! Milego wcinania paczkow!! Ale mi narobilyscie ochoty! Moze o dobrze, ze tu nie maja takich fajnych paczkow, tylko te lukrowane kolka, przynajmniej oszczedze mojemu tlustemu brzuchowi kilka kalorii! ;)

aOla super wymyśliłaś napisy na bodziaki :laugh: ja trochę od Ciebie ściagne i zamówię Kacperkowi bodziaka z napisem "Jestem debeściak" ;D ;D ;D

Steffi mojemu się zniebieszczyły oczka miał takie szare a teraz nabierają kolorku i charakteru nie sątakie jednolite no chyba wiecie o co chodzi  ;D
hehe Natalia śmiać mi się chce z tej Twojej teściówki udana kobita no i wiesz co ja bym pierdolca za przeproszeniem chyba dostała jak bym taką miała więc Twoje zachowanie w normie  ;D

dziewczyny wasi faceci zmieniają pieluchy ???  ;D

czesc mam jedna reke
A wiec......
Natalko naprawde Ci wspolczuje, ja mieszkalam rok z tesciowa i nigdy wiecej :-X tylko ze moja tesciowa sie wpierd......bez pytania bierze mala na rece kiedy ja ja usypiam w lozeczku itd. a najlepsze jest to ze mowi do niej moja kochana coreczka a nie wnuczka  :mad: :mad: ona zawsze chciala miec corke i teraz na chamca chce ja ze mna wychowywac a ja ja izoluje bo jestem wredna  ;D no ale mam podstawy. Glowa do gory dasz rade i bedzie dobrze
ja tez jestem za zamknieciem albumiku ::)
Didi ja tez nie doczekam sie juz paczkow, zaraz pojde z mala na spacer to napewno kupie to tyle narazie bo mala sie niecierpliwi :p

reklama
Próbuje właśnie uśpić Małego, bo musze iść umyć sobie głowe a jak on nie będzie spał to za nic tego nie uda mi się zrobić  ::)

Natalio napisz proszę jak robisz te kotlety sojowe, ja mam na nie ochote od dawna, ale nie można jeść smażonego i sie wzbraniam, bo bez panierki to jakieś takie mdle sie wydają. Rozumiem, że kupujesz gotowe albo takie do zrobienia w pudełku kotlety sojowe babuni, ale jaką robisz panierkę??? Smażysz je ???

Do góry