reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
Gabi mój też zmienia pieluchy, nawet czasem się rwie do tego ;D Niełam się pogadaj z mężem, może mu się odwidzi
Dobra idę smażyć pączki..mniam...
Dobra idę smażyć pączki..mniam...
didi
Fanka BB :)
Gabi..nie placz...moj Piotr tez ani razu nie zmienial pieluchy ..nie kapal malego...tylko co zrobil to ubral mu nie raz spiochy i sweterek....no i w nocy duzo go nosil aby malemu sie odbilo jak ja juz nie mialam sil..
Paula25
szczęśliwa :)
Gabi nie łam się, przeciez tak naprawde nie chcesz go wymienić, wystarczy go tylko zmienić, spróbuj zmienic jego nastawienie, opowiedz mu, że nasi tatusiowie zmieniaja pieluszki i wogóle wszystko przy swoich dzieciaczkach robią, a no i chwal go przy kazdej okazji to bardzo podbuduje i chętniej bedzie to robił (to rada którejś z dziewczyn) to się sprawdza
Powodzenia! Głowa do góry! Powiedz mu (tylko spokojnie) że to zarówno Twoje jak i jego dziecko i powinniście wszystko razem robić, no oprócz karmienia piersią . Trzymam kciuki!
Powodzenia! Głowa do góry! Powiedz mu (tylko spokojnie) że to zarówno Twoje jak i jego dziecko i powinniście wszystko razem robić, no oprócz karmienia piersią . Trzymam kciuki!
Gabi - aha, dzieki Bo wyglada jak taka pojedyncza zabaweczka - widzialam takie przed chwilka u nas w sklepie, ale taka pojedyncza zabawka na rzep kosztuje 20zeta, a przeciez palaczek mozna juz dostac za 30 - no to sorky hehe Zreszta ja tam chyba nie kupie takich rzeczy - poczekam na chrzciny i zrobie liste prezentow i rozdam kazdemu a co
Zdanka - juz ??? 1,5 godzinki se lazilysmy, az zmarzla, bo chyba mrozik jest u nas - ale nie wiem jaki, bo nie mam termometru
Zdanka - juz ??? 1,5 godzinki se lazilysmy, az zmarzla, bo chyba mrozik jest u nas - ale nie wiem jaki, bo nie mam termometru
tiaaaa dzięki dziewczyni no to mnie pocieszyłyście jak się nie poprawi nie będzie zmieniał pieluch to
ale nie żeby mi się już znudziło znienianie ja lubię bo Oskar zawsze potem się cieszy jak ma czystą dupkę tylko tak chciałam obczaić
jak to tam u Was wygląda
ale nie żeby mi się już znudziło znienianie ja lubię bo Oskar zawsze potem się cieszy jak ma czystą dupkę tylko tak chciałam obczaić
Gabi - moj Pawel tez nie zmienia pieluch Paulince - bo go nie ma przy mnie w tygodniu, a jak w weekend przyjedzie, to tak szczerze mowiac wole sama i tak przebierac - bo po nim musialabym wszystko poprawiac - a nastepna kupa wylecialaby na wszystkie strony ;D ;D ;D
Hejka dziewczynki!
Dzisiaj troche lepiej z Mikołajem, więc nie poszłam do pediatry. Daje smekte i lacidofil i mam nadzieje, że pomoze. Ja mam wrazenie, że to delikatna grypa zołądkowa...
Przede wszystkim Paula - serdeczne dzięki za ćwiczenia! Jesteś kochana! Od jutra zaczniemy cwiczyc! Jestem Ci bardzo wdzieczna, ze wszystko tak ładnie napisałaś! ;D
Joeey - dzieki za słowa pocieszenia. Zawsze mozna na Cebie liczyc. ;D
Mój mąż tez zmienia pieluchy, co ciekawsze robi to znacznie czesciej niz ja! ;D
A teraz zmykam, bo jestem z Małym sama w domu i musze sie nim zająć, bo się wkurza powoli, ze mama przed kompem... :
Dzisiaj troche lepiej z Mikołajem, więc nie poszłam do pediatry. Daje smekte i lacidofil i mam nadzieje, że pomoze. Ja mam wrazenie, że to delikatna grypa zołądkowa...
Przede wszystkim Paula - serdeczne dzięki za ćwiczenia! Jesteś kochana! Od jutra zaczniemy cwiczyc! Jestem Ci bardzo wdzieczna, ze wszystko tak ładnie napisałaś! ;D
Joeey - dzieki za słowa pocieszenia. Zawsze mozna na Cebie liczyc. ;D
Mój mąż tez zmienia pieluchy, co ciekawsze robi to znacznie czesciej niz ja! ;D
A teraz zmykam, bo jestem z Małym sama w domu i musze sie nim zająć, bo się wkurza powoli, ze mama przed kompem... :
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Beatko nie ma za co oby ćwiczenia się przydały, to najważniejsze
A i mam nadzieję, że z Mikołajem będzie już coraz lepiej Zdrówka życzę :-*
Ja ide w końcu umyć głowę póki Kacper śpi
A i mam nadzieję, że z Mikołajem będzie już coraz lepiej Zdrówka życzę :-*
Ja ide w końcu umyć głowę póki Kacper śpi
Podziel się: