reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ale on nie zmienia nie dlatego żeby nie zrobić mu krzywdy tylko nie zmienia bo nie
36_1_30.gif

reklama
Gabi..nie placz...moj Piotr tez ani razu nie zmienial pieluchy ..nie kapal malego...tylko co zrobil to ubral mu nie raz spiochy i sweterek..:)..no i w nocy duzo go nosil  aby malemu sie odbilo jak ja juz nie mialam sil..

Mój mąż też nie przewijał ani nie ubierał małego :) Cały czas się tłumaczy że boi się zrobić mu krzywdę.
Ale za to jeżeli ma kolkę malutki to zawsze on go masuje, nosi i uspokaja, więc nie mogę narzekać.

Gabi nie łam się, przeciez tak naprawde nie chcesz go wymienić, wystarczy go tylko zmienić, spróbuj zmienic jego nastawienie, opowiedz mu, że nasi tatusiowie zmieniaja pieluszki i wogóle wszystko przy swoich dzieciaczkach robią, a no i chwal go przy kazdej okazji to bardzo podbuduje i chętniej bedzie to robił (to rada którejś z dziewczyn) to się sprawdza :)
Powodzenia! Głowa do góry! Powiedz mu (tylko spokojnie) że to zarówno Twoje jak i jego dziecko i powinniście wszystko razem robić, no oprócz karmienia piersią ;). Trzymam kciuki! :)

Gabi - aha, dzieki :) Bo wyglada jak taka pojedyncza zabaweczka - widzialam takie przed chwilka u nas w sklepie, ale taka pojedyncza zabawka na rzep kosztuje 20zeta, a przeciez palaczek mozna juz dostac za 30 - no to sorky :) hehe Zreszta ja tam chyba nie kupie takich rzeczy - poczekam na chrzciny i zrobie liste prezentow i rozdam kazdemu :) a co :)

Zdanka - juz ??? 1,5 godzinki se lazilysmy, az zmarzla, bo chyba mrozik jest u nas - ale nie wiem jaki, bo nie mam termometru :p

tiaaaa dzięki dziewczyni no to mnie pocieszyłyście jak się nie poprawi nie będzie zmieniał pieluch to
36_1_42.gif

ale nie żeby mi się już znudziło znienianie ja lubię bo Oskar zawsze potem się cieszy jak ma czystą dupkę tylko tak chciałam obczaić
36_1_37.gif
jak to tam u Was wygląda  

Gabi - moj Pawel tez nie zmienia pieluch Paulince - bo go nie ma przy mnie w tygodniu, a jak w weekend przyjedzie, to tak szczerze mowiac wole sama i tak przebierac - bo po nim musialabym wszystko poprawiac - a nastepna kupa wylecialaby na wszystkie strony ;D ;D ;D

Hejka dziewczynki!

Dzisiaj troche lepiej z Mikołajem, więc nie poszłam do pediatry. Daje smekte i lacidofil i mam nadzieje, że pomoze. Ja mam wrazenie, że to delikatna grypa zołądkowa...

Przede wszystkim Paula - serdeczne dzięki za ćwiczenia! Jesteś kochana! Od jutra zaczniemy cwiczyc! Jestem Ci bardzo wdzieczna, ze wszystko tak ładnie napisałaś! ;D

Joeey - dzieki za słowa pocieszenia. Zawsze mozna na Cebie liczyc. ;D

Mój mąż tez zmienia pieluchy, co ciekawsze robi to znacznie czesciej niz ja! ;D

A teraz zmykam, bo jestem z Małym sama w domu i musze sie nim zająć, bo się wkurza powoli, ze mama przed kompem... ::)

reklama
Beatko nie ma za co :) oby ćwiczenia się przydały, to najważniejsze :)
A i mam nadzieję, że z Mikołajem będzie już coraz lepiej :) Zdrówka życzę :) :-*

Ja ide w końcu umyć głowę póki Kacper śpi :)

Do góry