reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dobre z tymi konikami ;D ;D
U nas snieg pada buuuuuuuuuu myslałam że już wiosna przyjdzie a tu dupa :p ::)

Jeszcze raz ponawiam pytanie: co myslicie o zamknięciu tylko dla nas "Albumiku polączonego: brzuszki, fasolki i mamusie"?

reklama
Agnes - no ja bym z checia oba zamknela albumy - przynajmniej nie bede miala oporow zdjecia wklejac ;D

A co do tych konikow jeszcze, Natalia - moja Paulinka bardzo sie smieje na klykanie ;D ;D ;D

Hej Kobietki!!!
Ja co do albumiku się nie wypowiadam, bo nawet nie mam czasu tam zaglądać :(
Moim zdaniem do Maluszków poprostu trzeba mówić i nie ważne co :) Mojej Emilce cały czas opowiadam różne rzeczy, np. jak gotujemy razem obiadek :) no i wydaję różne odgłosy.

Ja też używam tych patyczków troszkę grubszych, bo bym nie wytrzymała z Emilki brudnymi uszkami. Najgorzej jest z myciem szyjki, do której nie sposób sie dostać przez wszystkie fałdki hi hi hi. A pomyśleć, że jak moje Maleństwo się urodzilo to ważyła tylko 2500g, a teraz fałdka na fałdce :)

Życzę Wam dzisiaj dużo słońca i uśmiechu na caaaaaaaaaały dzień.

Witam wszystkich gorąco :) :-*

Ale żeście znowu naprodukowały :o kiedy ja to nadrobię :p

Kacperek ślicznie przespał całą noc :) Jak zasnął po kąpanku o 21 tak obudził się dopiero o 5 rano :)

Dziewczyny nie ma za co, cieszę się, że Wam się przydadzą te ćwiczenia :D

oho....już się naczytałam...Kacper zaczyna płakać, idę dać mu jeść ::)

Babeczki, dobry dien - nawet nie przeczytałam jak nalezy co pisałyście - bo od razu zaczelam myslec o albumiku - powiadacie też zamknąć???

Amelka..:)..scrupalabym teoja Julcie ..taki fajniusi ma dziubek..:)..a minki robi takiej grzecznej dziewczynki..i kochanej corci tatusia..:)

Emma..ale twoja Emilka ma wielkie oczka...:)..uwazaj bo chlopacy lubia duze oczy..:)..wiec tatus lepiej juz niech zacznie pilnowac corci..:)..aby jakis lobuz nie dostal jej w swoje lapska..:)

a Twoja siorka jaka do Ciebie podobna..normalnie Twoja mniejsza kopia

Ale doczytałyście ze te Albimiki nie będą pod grudniem tylko na stronie głównej??? -będą tam gdzie relacje rodzinne - tylko my będziemy widzały te albumiki

zamykaj Moskito te dwa albumiki tj. spraw aby sie tak stało i ładnie nam napisz gdzie sie teraz mozna do nnich dobrac :)

kl kl kl to robi konik stopami jak chodzi i moj ojciec jak zabawia Maje - biedna bedzie myslala ze to tak dziadek robi a nie konik
bo ojciec nie informuje ze to odglos konika i Maja pewnie mysli ze to jakies slowa i sie tak nauczy - juz raz probowal zrobic kl kl az sie zdziwilam

Nathali ale masz jazde z tesciowa. ale co ty narzekasz jak ona sie tak ciebie we wszystkim slucha to chyba dobrze :) :)

reklama
dzis pospalismy bo Pysio pospał ;) ;D

wczoraj mnie zaszokował Położyłam go na łóżku rozebranego go kąpania na wprost siebie odwróciłam się a on leży bokiem do mnie To ja znowu go na wprost a on znowu bokiem skubaniec odbija się nóżkami i wędruje wokół własnej głowy
Beata współczuje Ci biedny Miki :-[
Marta wszystkiego naj
Natalia współczuje :p No moja jeszcze niebyła u małego przeciez to całe 400km ;)

Ale wam zazdroszcze tych zakupów ;) jak tylko mój mężuś wróci to rzucam się na Tesco i Auchan (tam mam 5-10-15)

A może bodziak z napisem Mój tatuś jest debeściak ;D no lub mój tatuś jest the best

Ile dziś pączków wsuniecie ;) Ja i tak wolę faworki ;)

Do góry