reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gochna no no Ida przytyla ;) jestem ciekawa ile moje dziecie wazy ??? dowiem sie dopiero na szczepieniu :(
Komarku ale zajebisty wierszyk ;D ;D niesamowita jestes ;D ;D oczka mi sie kleja takze ja wymiekam na chacika :p

reklama
no to macie jeszcze na poprawe humoru... a może i nie ???

jimmy4im.jpg

kto chce więcej prosze o maila

no nie...chwilke mnie nie bylo bo dopisywalam do listy grudniowek Ginger a tu taka perwersja !!!!
A swoja droga musze Wam powiedziec, ze Ginger jako jedyna z nas urodzila dokladnie w dzien wyznaczonego terminu :) Fajno co :)

gochna dawaj - wanda_22@o2.pl ale mnie ten mail odmladza ;D ;D ;D

a zdjecie zajefajne :)

Joeey - ja cwaniakuje - bo wczoraj nie posiedziałam do późnej nocy na czacie - ale tak dla zasady pasuje ochrzanić ;) :police:

Gochna - ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Wanda - ty juz nie cwaniakuj tym mailem - gochna - wyślij jej na wanda_24 - a co se mysli, hehehe

No nie moge stad odejsc no... Barca wlasnie wyruwnujacego gola strzelila wiec jak tu mam sie zamknac w lazience bez TV ;D ;D ;D ;D ;D

Moskito - :p :p :p :p :p juz Ty mnie nie postarzaj :p

m. Cyprysia - jeszcze nie do końca zdrowa - ale na tyle - coby posiedzieć przed komp, więc chyba nie jest ze mną źle (może to też oznaczać,że bardzo ze mną źle) ::)

reklama
Joeey Filip własnie bardzo mało wypił bo tylko 70 ml a rano sie obudził to lezał dupką na szczebelkach i nózkami fikał u góry ;D

Do góry